Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilike12 spune:

Multumesc fetelor din comitetul de primire, o sa incerc sa ma familiarizez cu organigrama lui Ellanik, dar pana atunci imi las si eu niste date "tehnice" in mesajul urmator (asta ca sa pot sa trimit repede 10mesaje), ca de felul meu nu sunt prea vorbareatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Buna fetelor,
azi m-am trezit cu o migrena si multa depresie.
Sunt si eu suparata pe barbat...dezamagita...trista...
Iar el e din categoria daca ii faci un repros se supara, devine ranchiunos, face ce il rog dar imi scoate ochii , etc.
Acum mai nou l-a luat si obsesia . Bun, am inteles ca EXISTA viata dupa epiziotomie, ca pot avea O, dar acum chiar trebuie in fiecare seara??? Pai eu sunt obosita nene...Nu va zic ce tragedie a facut duminica ca nu am vrut amor matinal, si pana seara tarziu s-a uitat non stop la filme timp in care eu am gatit, scos copil afara, dat tzitzi de nenumarate ori, schimbat si spalat Pana la urma a trebuit sa cedez

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family

of mai fetele cu barbatii astia, eu tot cititnd aici la voi am luat si eu initiativa intr-o zi ca sotul meu saracul de cand cu copilul asta ( de la conceptie (Ella stie!) este intr-o perpetua perioada de nf. a fost foarte ciudat si durerossssssssssss, in fine cica mai incercam cand veau eu
imi pare rau ce citesc la voi, trec ele si momentele astea, sparam cu bine si fara sa pase urme.
nu va suparati pe ei, asa conteaza la ei mai mult ca la noi.
Eu oricum am niste vise eroticeeeeeeeee, ma visez pereu pe aparat frate, i-am zis sotului meu ca-s epuizata cand ma trezesc de la atata sex
fetele nu va suparati prea tare pe ei, este tensiune mare fara activitati nocturne si noi suntem obo si supte la greu, este o perioada mai sensibila, dar am auzit eu la radio ca trece

pup fetele
cori nu pune la suflet!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Eyal - 07.03.2010, 35s, 2660g, apgar 9, Ierusalim - Israel
lilike12 - 03.09.1972 (fac si eu parte din categoria mamicilor mai "mature" cu diferentza ca nu am nicio experientza cu copilasii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ramy aici e modelul
http://www.bloombaby.com/collection/dining.php

annya la apa humana m.am hotarat, unde o gasesc? sa stiu unde o trimit pe mama...au in bila ? ca ii vine ei aproape

cori lasa ca incet incet se invata sotul ca nu e ca inainte
sa stapaneasca petala sanatoasa scaunul! am vazut si pozele e o frumoasa si de greutate e ok nu tre sa fie balon

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

multumesc mult pt urarile adresate atat mie cat si puiului meu: Oana, ioanact, Ramy, Child.
Andira - Cristian are dermatita seboreica si dr mi-a spus sa-i opresc vit C momentan, pt ca si el era mucios. I-am pus si colargol, acum vad ca am scapat de muci.
stefanna - vb fetelor, ia un Magne B6 si uita de el!!!! Macar momentan! Am facut si eu aceeasi greseala cand o alptam pe Bianca si in 2 luni nu mai aveam lapte. Si acum, vazand cum creste Cristian cu laptele meu, imi fac procese de constiinta pt fata mea. Daca nu as fi avut lapte, ok, asta era, dar l-am pierdut pt ce? Pt 2 buc socrii care-si bagau coada sugerand ca eu nu stiu sa-mi cresc copilul! vb dr mele - stiu si alea de 16 ani sa-si creasca copilul, dar numai eu nu stiam! Si am pus la suflet, ca si tine! Hai
Imi place sa va citesc (mai ales pe Vladi) si ca sa nu ma simt vinovata ca mananc atatea dulciuri. Si ar mai fi loc!!! Pot mai mult de atat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilike12

Eyal - 07.03.2010, 35s, 2660g, apgar 9, Ierusalim - Israel
lilike12 - 03.09.1972 (fac si eu parte din categoria mamicilor mai "mature" cu diferentza ca nu am nicio experientza cu copilasii)

mami de Eyal (07.03.2010)

inca odata bun venit.
mai sunt si altele din anul de gratie 72, adica eu!!!!
si ce crezi ca noi avem experiente? net-ul sa traiasca si cartile o sumedenie ce se gasesc pe piata si forumul cu fetele inimoasele si sfatoase!

sa-ti traiasca pitica! care este deja mare, are 3 luniiiiiiii!!!

Mergi la inceput

Sunt datoare cu multumiri lui Vladimirescu pentru ideea cu balonul. Eyal a fost foarte fericit si atunci bineintzeles ca si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

michelle mi-am adus aminte de povestirile tale cu socrul tau a terminat de aratat casa la prieteni, sau are sa multi? e super ca pleci, cat despre diversificare, nu-ti face griji, si acolo sunt bebelusi care trec la papa, deci nu muriti voi de fomita

castelana nici ianis nu a fost in apele lui dupa vaccin, si parca si a doua zi a facut ceva mofturi

oana f scump eric, pare un barbatel in toata firea, a vazut si mama mea (care are o rabdare de fier, ai observat bine ) pozele si nu-i venea sa creada ca e mai mic decat ianis cu o luna, sa nu iti mai spun ca imi plac tare mult tinutele lui

ate ce iedut frumoooooos ai hmmmm, dar are o poza in care se incrunta ca un leu, deci e iedut sub acoperire astept poze mai des cu piciul ca-mi e tare drag

castelana si eu am avut vise erotice intr-o noapte si de atunci face mereu sotul misto de mine, "te bagi la un vis?"

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilike12

Multumesc fetelor din comitetul de primire, o sa incerc sa ma familiarizez cu organigrama lui Ellanik, dar pana atunci imi las si eu niste date "tehnice" in mesajul urmator (asta ca sa pot sa trimit repede 10mesaje), ca de felul meu nu sunt prea vorbareatza

mami de Eyal (07.03.2010)

pai draga mea, pe mine m-a pus sefa de comitet Ella la diplomat (tortul) deci eu ies in intampinare nu cu paine si sare, ca e cam antica treaba ci cu tort direct.
am citit si datele tehnice.
si inca ceva, cum adica nu esti vorbareata?
dar aici dai doar din degetele, nu dai proba de microfon, deci te asteptam pe portativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Castelana, esti o dulce, mai ales cu faza cu " am auzit la radio ca trece"
Daynara, multumim de compliment...mi-ar fi placut niste pulpite mai apetisante la Petala, gen Silvana, dar le muscam si asa, mai subtirele...
Bine ai venit lilike!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family

Mergi la inceput