Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ate_09 neata!! Am reusit sa incarc cateva poze de la botez pe care le puteti vedea la semnatura mea. Fug sa-mi fac o cafeluta mica si revin de Theodor Stefan (05.03.2010) Poze botez |
uau uau uau ce baiat serios am vazut eu acoloooooooooo!!!!
ce elegantza!
sa-ti traiasca crestinul!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
castelanaC spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Am pus cateva poze noi Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi![/b] [/font=Script MT Bold] [/size=3][/purple] |
Oana ai un baiat superb!
pe langa ca-i frumos, este si simpatic, cantaretz, seamana cu mama sa, gimnast ce ovolueaza la sol cu balon, ce sa mai o minune de copil.
pupam copanele!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
dayanara spune:
ah ate ce tare poza unde face pipi in baita :)))
frumusel foc iedutul tau
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
oanaiacovita spune:
Roxi,Castelana
Ate cat e de scump iedutul tau. Am avut acelasi model de frac la botez.
Si am uitat sa felicit iepurila de azi:
La multe lunite David (de Erina)!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
annya9 spune:
Dayanara, eu i-m dat apa plata nefiarta, iar de curand folosesc si apa Humana, care nu necesita fierbere, evident si care contine tot ceea ce este necesar pt. bebe.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
Botez Raducu
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
CoriMami spune:
Buna fetelor,
azi m-am trezit cu o migrena si multa depresie.
Sunt si eu suparata pe barbat...dezamagita...trista...
Iar el e din categoria daca ii faci un repros se supara, devine ranchiunos, face ce il rog dar imi scoate ochii , etc.
Acum mai nou l-a luat si obsesia . Bun, am inteles ca EXISTA viata dupa epiziotomie, ca pot avea O, dar acum chiar trebuie in fiecare seara??? Pai eu sunt obosita nene...Nu va zic ce tragedie a facut duminica ca nu am vrut amor matinal, si pana seara tarziu s-a uitat non stop la filme timp in care eu am gatit, scos copil afara, dat tzitzi de nenumarate ori, schimbat si spalat Pana la urma a trebuit sa cedez
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
andra_s spune:
citat din mesajul lui lilike12 Dragi mamici si iepurici, Ma primiti si pe mine? Sunt mamica unui iepuras nascut prematur dar acum suntem bine, crestem... si tare bine ne-ar prinde niste sfaturi... Va citesc de ceva vreme dar mi-a luat ceva timp sa ma hotaresc sa va scriu chiar daca sunteti tare dragutze si prietenoase. Va pup mami de Eyal (07.03.2010) |
bine ai venit, lilike
sper sa bei cafeaua cu noi in fiecare dimineata!
primele 10 mesaje pe forum vor fi moderate si vor aparea cu intarziere, de aceea scrie-le repede, cu orice, uite asta este o ocazie buna sa ne spui mai multe despre tine, despre eyal (imi place tare mult numele )
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ramy77 spune:
DAYANARA, frumos si modelul de scaun pus de tine...Ceva amanunte? Cum ii zice mai exact ca din link nu mi-am dat seama... Si ce bine va sta in rosu
ATE sa va fie de bine increstinarea, frumos iedutul si poza cu pipi in cadita e bomboana....
IRINA, asa cum zicea si Andra, am nascut prematur si noi, dar la kg nu se vede deloc...Eeeee, ma tot consolez cu gandul ca dupa ce termin cu alaptatul o sa slabescsper cel putin.
Multe lunite inainte DAVID de ERINA!
OANAIACOVITA, sa-ti traiasca feciorul frumusel si sfatos
Noi iesim mai pe seara la plimbareala, e tare cald azi si pe cea de dimineata am ratat-o ca mi s-a trezit printesa la 5 si n-a mai vrut sa doarma pana la 9...deci, mamica zombi si n-am mai iesit.
Poze Briana.
CoriMami spune:
Am trimis mesajul prea repede, inainte sa pup mamicile suparate de tatici rai, Steffana si Asteropi, si cine mai e suparata. Sper sa le vina mintea la cap cat mai repede si sa aprecieze eforturile noastre mai mult!
Am pus la semnatura poze cu Petala la 3 luni si scaunelul pt masa primit de la nasi, care e de la Babycare si mi-a placut ca se regleaza pe inaltime, sa stea bebe cu noi la masa cand o fi vremea.
O zi buna!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
Ramy77 spune:
Aaaa si am uitat
Bine ai venit Lilike, spune-ne mai multe despre tine si Eyal...
Poze Briana.