Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

puiul meu e tare marait azi, are numai peste 37 C, ba 37,1C ba 37,4C si e tare sacait, saracutul.
Cat a durat la voi starea asta de blegeala dupa vaccin?
nu plange dar este asa indispus se vede.
sta in carut sau in patut si se vede ca nu poate sa doarma.
Of vaccinurile astea...

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bine ai venit lilike! frumos nume are bebe al tau

castelana ah, 37 e ok...asa are si silvana

asteropi nu mai fi suparata mai, lasa ca.i trece lui

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Neata,mandrutelor!

Mai fetelor, tot respectul pentru cele care va pompati tzitzi Ioi, ce greu e!!! Bine, eu am imprumutat de la cineva o pompa Primii pasi manuala, deci nu e cine stie ce... mi s-a parut o vesnicie o ora jumate in care am scos 110 ml de laptic si mi-am facut tzitzile lungi pana la buric

Revenim mai tarziu

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

draga mea nici mie nu-mi place mulsul, doar suptul
sa stii ca mi-am luat pompa pentru ca in momentul cand Cezar a trecut sa manance de la ora 10 seara la 5-6 dimineata ma trezeam cu sanii foarte plini si beton, nu-i puteam atige si nu mai puteam sta in pat de durere.
asa ca am cumparat pompa si pac scoteam mai intai cate 50-60 de la fiecare san apoi treceam la tura de supt.
Mulsul ma face sa ma doara sfarcurile ingrozitor.
de ajuns pana la buric...cred ca si buricul s-a mai inaltat un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Am hranit soricelul si acuma se uita atent la caruselul cu elefantei si caluti

Andra sotul meu tre sa studieze nu stiu ce pana mea pentru doctorat... Si pentru ca sunt exact lunile de iarna si cealalta varianta ar fi fost sa vina socrul meu (pe care voi stiti ca il iubesc nespus) ZILNIC pe la mine sa imi faca focul (am centrala pe lemne si ditamai casoiul) si sa stau singura cu bebe mic 5 luni... am zis ca mergem amandoi. O sa stam intr-o camera dintr-o vila, o sa avem bucatarie si baie proprie. Cam atata stiu pana acuma. O sa fie distractiv, atunci vom fi in plina diversificare dar ne descurcam noi

De premergator ma bag si eu in seama, am o prietena care si-a tinut fetita cateva luni in el, si acuma sta numai pe varfuri,face un pas si pune fundul jos... deci noi o sa sarim peste...

S-a plictisit smecherul... trecem la cantat un elefant se legana...

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am pus cateva poze noi

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilike12

Dragi mamici si iepurici,
Ma primiti si pe mine? Sunt mamica unui iepuras nascut prematur dar acum suntem bine, crestem... si tare bine ne-ar prinde niste sfaturi...
Va citesc de ceva vreme dar mi-a luat ceva timp sa ma hotaresc sa va scriu chiar daca sunteti tare dragutze si prietenoase.
Va pup

mami de Eyal (07.03.2010)

pac a iesit la atac comitetul de primire!
bine ai venit, ai nimerit unde trebuie!
baga repede 10 mesaje sa scapi de monitorizare si sa nu te crezi ignorata si asteptam intrebarile.
Fetele de aici sunt supersfatoase si inimoase si sufletiste!

deci bine ai venit si sanatate!
vin-o cu detalii ce si cum sa stim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana tare grasun e eric, se vede bine , si girafa de pe costumas se asorteaza cu cea de pe leagan

castelana pana in 37.5 nu e febra...starea e normala si nu tine mai mult de 48 de ore, asa ar trebui

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

oana tare grasun e eric, se vede bine , si girafa de pe costumas se asorteaza cu cea de pe leagan

castelana pana in 37.5 nu e febra...starea e normala si nu tine mai mult de 48 de ore, asa ar trebui

POZE

AMr...4kg

da asa mi-a zis si dr ca pana la 37,8 sa nu dau nimic, dar e caldutz si sacait.
in fine de maine deci trece.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata,

noi avem la Magnus scaun de lemn masiv care e f greu si stabil si e excelent pentru ca el creste odata cu copilul, il puteti folosi pana pe la 12-13 ani... uitati aici http://www.skandic. de/de/Herlag-Tipp-Top-Hochstuehle/l-KAT200 ; ce e fain ca au si pernute dar s-ar putea totusi sa nu stea inca in el de la 6 luni.
Cand l-am diversificat am folosit un balansoar pe care il avem de la Baby Bjorn, folosit cu succes la Magnus si acuma la Ingrid.
http://www.babybjorn. com/de/Deutsch/Produkte/Mobilitat/BABYBJORN-Babysitter-Balance/

Eu sunt pro lucruri care le poti folosi si mai tarziu... in rest premergator n-am avut dar am avut un fel de "saritor, loc de joaca" de la Fisher Price, Fisher Price Baby Gear Jumperoo. http://www.fisher-price. com/fp.aspx?st=2011&e=detail&selcat=bgetn&pid=52497

Astea toate inca le mai am de la Magnus, ca le-am tinut, mai trebuie sa mai cumpar inca un scaun pentru printesa, plus ca cele din lemn masiv merg f bine cu restul scaunelor mele. Deci la scaunul de lemn se da jos masuta cand creste copilul si se foloseste ca si un scaun normal care este f f stabil, Magnus la un an si 6 luni se catara din cele mai ciudate pozitii pe el si nu s-a rasturnat nici o data, lemn masiv, asta e motivul.

O zi buna.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata!!

Vin si eu langa voi si va servesc cu o farfurie de placinta cu branza si stafide facuta de mine si un castronel cu capsune culese din gradina noastra .
Ella esti foarte tare cu statul de functii !!!! Nu mi-ar fi trecut prin cap treaba asta.

Mi-am adormit iedul si acum incerc sa ma relaxez nitel sa citesc ce ati mai scris voi pe aici. Am vazut un filmulet cu bebe ianis haios foc si poze cu bebe Eric zambaret, manca-i-as bunalenele grasune

Am reusit sa incarc cateva poze de la botez pe care le puteti vedea la semnatura mea.
Fug sa-mi fac o cafeluta mica si revin

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Poze botez

Mergi la inceput