Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
LAlexandra spune:
Ciao!
OANA, eu o sa scriu pe aici, stai tu linistita, era si normal sa nu ne tii pe toate minte, fii serioasa!
fetele care aveti probleme cu copiii in masina, sa vedeti daca nu cumva aveti parfum sau ceva de masina mirositor, ca la nepotica mea a fost aceeasi problema si era din cauza parfumului pe care noi nici ca il simteam
va las, sa imi fac repede siesta pana nu se trezeste
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
oanaiacovita spune:
Neata!
Delia cand am spus ca nu e buna apa din mare, m-am referit la marea noastra. Care e fff murdara, plina de alge si lipitori, plus plina de nesimtirea romanului de a-si face nevoile acolo.
Alina2 imi pare rau de problemele cu sotul tau. Sper sa treaca.
Irina ti-am zis ca mie un pediatru mi-a zis ca sunt ok orele de dimineata de stat cu bb dar numai sub umbreluta. Posibil de la caldura sa pape Rares asa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
castelana cum e temperatura 30? intreb ca probabil se ia altfel
nu eram matinala, nu am somn, am dormit f mult si cateodata noaptea ma trezesc aiurea si ca sa nu mananc stau pe aici cand nu tre sa scoata silvana aerul, ca ea mananca si noaptea de 2 ori
oana am uitat sa zic, aparatul ala de la chicco era cu ultrasunete parca, dar fiind de copii eu cred ca e ok, numai sa gasesti
altele tot cu ultrasunete sunt nasoale: ma duceam sa iau o prietena in discoteca si cat se schimba ma lua somnul, rau de tot, nu.mi puteam tine capul....abia ne.am prins ca era de la astfel de aparate si tatal ei patea la fel, restul nu, deci depinde de organism
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
michelle_sf spune:
Neata,mandrutelor!
Noaptea asta Andrei a dormit de la 10.30 pana la 6.30 . Asta pentru ca a fost sotul inspirat si am pus de aseara ceva in geam sa nu ii mai vina soarele in nas dimineata Mama, ce fain ar fi daca si-ar face asa programul de noapte de la 2 luni jumate
Va multumesc fetelor pentru vizionarea pozelor si pt complimente Eu ma hlizesc toata ziua de freza lui Andrei, nu ma pot abtine.
Oana covorasul l-am primit de la nasi, deci nu stiu cat costa...
Mai fetelor, tot respectul pentru cele care va pompati tzitzi Ioi, ce greu e!!! Bine, eu am imprumutat de la cineva o pompa Primii pasi manuala, deci nu e cine stie ce... mi s-a parut o vesnicie o ora jumate in care am scos 110 ml de laptic si mi-am facut tzitzile lungi pana la buric
Superb Ianis vorbaretul si Maya si Silvana Tre sa il combin si eu pe al meu sot sa il filmam pe andrei intr-o dimineata. El e cel mai vorbaret dimineata cand il pun pe masa de infasat si se screme
Nu mai stiu, era vreo mamica din Belgia? E 99% probabil sa ne mutam din octombrie acolo pentru 5 luni. Vom fi in plina diversificare, va fi distractiv...
Am o repriza de ng, ng cu soricelul meu care ma striga Aiiiii, Aiii
Revenim mai tarziu
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
dayanara spune:
michelle
ina e in belgia
super tortul din pampers am vazut si aici de facut cadou
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
andra_s spune:
neata!
alina sa stii ca si eu mai incalzesc cate ceva la microunde dar pt bebe mi-am promis ca nu-l voi utiliza.
oana noi am primit un premergator cu mai multe functii, daca intorc baza invers este curbata partea de jos si se balanseaza si mai are si un maner ca sa-l pot plimba in el impingandu-l daca folosesc partea cu roti. deci sub formele astea il voi folosi
kossir mi-o si inchipui pe sofia tipand in gura mare si apoi asteapta ovatiile asistentei asa facea si finuta mea, tipa ea, tipam si eu, bine nu tare ca sa nu o sperii, dar asa bine ne intelegeam prin tipete
irina si eu si ramy am nascut prematur, dar noi nu am fost asa norocoase in lupta cu kg, mama lor, le venim lor de hac eu am ramas cu 5-6 kg in plus, dar se vad al naibii de rau
michelle, ina este belgianca noastra. voi cu ce ocazie pe acolo? intreb in sensul ca nu vad de ce v-ati mai intoarce dupa 5 luni. aaa, si inca ceva, m-ai facut sa rad cu "tzitzi pana la buric"
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI PT IEPU DAVID!!!
SI CU INTARZIERE UREZ SI SARBATORITILOR DE IERI: ELIZA, ASTEROPI, FEIX, IRINA SI PATRICK!!!
POZE
andra_s spune:
denisa ma tot tin sa te intreb, maya nu mai vrea tzitzi deloc? dai la pompa asa toata ziua?
POZE
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara castelana cum e temperatura 30? intreb ca probabil se ia altfel nu eram matinala, nu am somn, am dormit f mult si cateodata noaptea ma trezesc aiurea si ca sa nu mananc stau pe aici cand nu tre sa scoata silvana aerul, ca ea mananca si noaptea de 2 ori roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...4kg |
scuze, era 37 C!!!!!!!!!!!!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
lilike12 spune:
Dragi mamici si iepurici,
Ma primiti si pe mine? Sunt mamica unui iepuras nascut prematur dar acum suntem bine, crestem... si tare bine ne-ar prinde niste sfaturi...
Va citesc de ceva vreme dar mi-a luat ceva timp sa ma hotaresc sa va scriu chiar daca sunteti tare dragutze si prietenoase.
Va pup