Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
lilike12 spune:
Multumesc Castelana, ai dreptate, mare noroc ca s-a inventat netul, numai sa avem timp de el. Ce bine ca nu sunt singura la varsta asta (care de fapt ii o varsta super) cu primul copil!!!
Eyal este de fapt pitic, un baietzel mic si dragutz,doar ca are o mama care inca nu si-a dat seama cum sa puna la semnatura un iconash pentru baietzel
castelanaC spune:
t (
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family |
are petala ta o privireeeeeeeeeeeeee m-a dat gata, este fina de tot, sa-i pup bulanelele
sa-ti traiasca si uita supararile!
uite o o floricica de la Cezar!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s michelle mi-am adus aminte de povestirile tale cu socrul tau a terminat de aratat casa la prieteni, sau are sa multi? e super ca pleci, cat despre diversificare, nu-ti face griji, si acolo sunt bebelusi care trec la papa, deci nu muriti voi de fomita castelana nici ianis nu a fost in apele lui dupa vaccin, si parca si a doua zi a facut ceva mofturi si eu am avut vise erotice intr-o noapte si de atunci face mereu sotul misto de mine, "te bagi la un vis?" POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
deci mai sunt reprezentatnte ce presteaza in somn, avantaj noi facem ca superwomen 2 activitati in una!
Apropo Michelle, si daca pleci ce faci draga cu socrul tau, ca eu chiar voiam sa te intreb de el ( ma cam freaca grija)
bafta unde vreti sa plecati si o sa vedeti ce bine este doar voi doi si bebe! eu vb din experienta!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
honeybaby spune:
Gata am gaurit bebeluna.
Ea fetita cuminte a ras si vb cu toata lumea si fufa aia i-a facut buba. I-am zis s-o traga de par data viitoare.
Nu a plans decat cand i-a bagat serul dupa care a trecut la supt pumnul si somn.
Acum dupa ce a pedalat de zici ca i-au bagat red bull doarme dusa .
Ne-a zis sa-i dau eferalgan din 8 in 8 ore preventiv.
Roxi - parca tu ziceai ca i-au dat cand i-a facut vaccinul ???
Nu prea vreau sa-i dau de 3 ori din 8 in 8 ore daca nu face febra. I-am dat o doza pe care a pus-o pe body toata nu stiu daca a inghitit ceva
Apa Humana eu am luat din/ Cora si Auchan . posibil sa aiba si in alta parte dar nu m-am uitat eu[
Asteropi- ce ti-a facut sotul de esti suparata.
Cori - al meu e asa cu daca primeste portia de sex. Ieri vad ca a avut ceva efect amorul in sensul ca a sterilizat si el pompa si niste bibe. Cu o zi inainte a trebuit sa ma rog de el o ora sa stea cu Maya sa pot baga aspiratorul
Andra - mai suge si tzatza dar asa de amorul artei. Daca seara ar manca mai rar si ar ajunge laptele as invata-o iar la san dar cum seara nu ii ajunge si trebuie sa-i dau bibe nu am cum.
lilike12 - bine ai venit in gasca
Oana- parca intreba-i cat costa bratara contra tantarilor ?? 15 ron . Sigur gasesti la baby expo ( tare dezamagita am fost de editia asta de vara , nu ma mai duc)
Aaa ne-am cantarit are 4,700 si 57,5 cm . Un kg in ultima luna. Eu ma declar super multumita. Sper sa nu copieze si ea modelul dupa forum si sa faca fitze la mancare luna asta. nu de alta dar nu e grasa ca sa aiba de unde da jos
Bumbitza - wow sper sa-ti revii repede cu lapticul si sa faci fata noi cererii. HAi ca poti . Sa nu cumva sa te stresezi cu ceva in perioada asta. vede-ti de alaptat si atat
Cred ca mai vroiam sa zic ceva dar ce nu mai stiu....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
FREEDELIA
KOSSIR si fiimea face la fel....de cate ori vreau sa o inregistrez cand mai gangureste si ea(ceea ce nu se intampla f des :( , e atenta la aparatul de nu se poate
DANAYARA am vz si video cu dulcica Silvana mi-a pplacut la nebunie, e asa de dulce, ca o adevarata micutza domnisoara
in legatura cu berbatul meu....mi-e trebuie sa-mi treaca(supararea pe el), nu lui, poate lui bazdacii
CASTELANA ai dreptate, mama trebuie sa vb in lb ei cu bebe, asa cel mic va asocia lb cu mama.
eu am prietene aici care de ex...mama vb in daneza cu copii, tatal in greaca, pana sa meraga la scoala sau gradi, copii vb numai daneza, rareori raspundeau in greaca , insa intelegeau tot in lb greaca.cum au fost dusi la gradi, scoala, au inceput sa vb numai greaca , chiar si mamei lor care continua sa le vb daneza. inteleg tot desigur in daneza. dar acum raspund in greaca
si eu sunt putin stresata din pctul asta de vedere, dar sper ca fiimea sa vb ambele lb si sa nu aiba problemev de comunicare.
OANA vz pozelr noi....ce sa mai , ai o frumusete de baiat care tare sta la pozat un dulcic, mai ales cand il aud cum gangureste , ma da pe spate.
trimit ca sa nu se piarda...
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
dayanara spune:
denisa imi pare bine ca n.a plans maya
nu i.au dat ei nimic preventiv, au zis sa.i dau daca face febra si cand am vazut.o mai calda i.am dat o singura data, in rest nimic, ca nu a mai facut febra a fost ok de.a doua zi
am s.o trimit pe mama in cora
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
oanaiacovita spune:
Vai Andra ce am ras cu visele erotice. . Ma bag si eu la asta. Am niste vise de mi-e frica sa ma mai uit spre sot.
Lilike bine ai venit in grupul zuzelor. Te trec mai tarziu pe lista daca nu o face alta fata, ca acum fug sa fac un tort diplomat cu capsuni. Asa de cura.. Castelana ce zici?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
lilike12 spune:
Referitor la nume, Eyal este foarte comun aici, in Israel. Am optat pentru ceva ultracunoscut pentru ca nu vroiam sa patzeasca ca mine. Ma cheama de fapt Ariela si asociat cu un nume de fam foarte lung si incurcat, profesorii si colegii nu prea stiau cum sa-mi spuna, tot timpul imi poceau numele. Ei, dar a fost fooaaarteee de mult.... de cand detergentul Ariel a intrat pe piatza romaneasca si numele meu a devenit mai usor de retzinut.
oanaiacovita spune:
Aaa, am vazut si pozele cu Petala. Ptiu ptiu ce dulce e.
Denisa pup gaurita mica. Zuza cum ma delcar, credeam ca i-ai facut gauri in urechi. Ioi fug la trebi ca spun numai prostii.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
lilike12 spune:
Inca o data multumesc fetelor pentru primire, va pup si sper sa revin mai spre seara