Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
dayanara spune:
denisa niki oana
gaby ce.ai mai?
vladi asa face si al meu , daca ii spun ca e de vina gata s.a terminat...oricum eu nu pot sa tac , nu.s asa de diplomata ca tine, dar ca veni vorba :))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
babyangel spune:
Oana, nu lua lui Eric scaun de masa de lemn..please..sunt foarte incomode Si nepotica , si finutul meu au avut si nu au vrut sa stea..Fina mea a trebuit sa-i ia altul..si la recomandarea mea i-a luat Chicco Polly, in care poate sta copilasul de la 1 luna, la 4 ani. Eu asa am la Codrin si de pe acuma il pun in el si ii place tare mult!( bine il las tare pe spate momentan)
Premergatorinca nu am luat, dar am luat un "centru de joaca" gen premergator fara roti, ca sa se joace langa mine fara stres ca merge la scari sau mai stiu eu unde..
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
vladimirescu spune:
oanaiacovita - nu am folosit premergator, eu sint impotriva lui. Scaun de masa cred ca de la 9-10 luni incolo am folosit, pina atunci l-am hranit in scoica.
gabyhila retetele tale au avut efect invers la mine: dupa ce le-am citit mi s-a facut asa o mare pofta de dulce ca m-am dus glont la cele 2 parjiurele pe care le lasasem pt Vladimir si le-am mincat si pe alea :) Mai, nu mai scrie din astea ca ne lasa gura apa!!!
dayanara eu sint diplomata numai cind ii sfatuiesc pe altii. Cind sint eu in cauza imi iau foc brusc si uit de orice dilomatie! Acum insa a fost asa nasol cu barbatu-meu citeva luni ca m-am concentrat sa fiu mai diplomata, n-am avut incotro... Macar a dat rezultate :)
Posibil sa nu mai intru citeva zile, am multe treburi si ar fi frumos din partea mea sa ma concentrez pe ele :) V-am zis ca sa nu-mi simtiti lipsa
Bumbitza spune:
Seara buna! Raportam si noi un puseu de cresterea de toata frumusetea, doarme in continuu cu mici pauze de joaca si zambirit, si papa toate tzitzi posibile. In sfarsoit nu mai am si eu sanii beton, deja pot si eu sa beau ceai de lactatie Sper sa n-o dau in extrema cealalta sa nu mai am ce sa-i dau sa pape
Ce mai stiti de Jasmine, nici pe Lindal nu am mai vazut-o de o vreme...
Ma duc sa vad ce face, pare ca nu ii convine nici suzi...i-o fi foame iarasi???
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nibi_niki Din seria "tara arde si baba se piaptana",am si eu o intrebare:cum procedam cu un bebe bi\trilingv?ex:eu ii vb in limba mea ,sotul in limba lui si cunostintele in greaca?..nu ameteste copilul?..sa lasam greaca ca oricum o invata cand o fi vremea de gradinita?! MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
Niki la copilasii bilingvi de regula isi dau drumul mult mai greu la vorba, dar ei inteleg tot in cele 3 limbi daca le foloseste simultan.(am cunoscut si trilingv la mine la dansuri: mami ii vorbea doar in engleza, tati doar in germana iar noi si restul lumii in romana. Avea 2 ani si 8 luni si vorbea strict la subiect cu raspunsuri scurte).
Honey, mami esti de coma cu conservantu Eu zic sa te muti la Gabi la Sibiu ca o fi aerul de vina...
Vorbind serios, mi se pare normal sa se srtice la cate grade ai tu in casa. Eu , daca ramane lapte mult de la o masa, il pastrez in gentuta din aia de biberoane, termoizolanta, si e super ok. Dar si gentuta , daca iti cumperi e mai buna cu scartz(polistiren) decat cu aluminiu in interior.
un pupic pt Maya vorbareata . Si ea are vocea asa de finuta..ca si a ta! Codrin al meu are un gong, de ma surzeste
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
honeybaby spune:
Anca nu ma mut la sibiu nici sa ma bati. Eu urasc frigul. Ma simt bine la 30 C. Nici la 40 C nu ma plang abea dupa mi se pare cald.
In sibiu si vara ma vezi dimineata cu geaca pe mine.
E normal , Codrin e barbat, doar nu vrei sa fie miorlait.
Am si gentuta cu aluminiu dar nu face mare lucru. CEl mai sigur il bag la frigider si gata. Asta l-am muls si asteptam sa se trezeasca Maya dar nu s-a trezit iar eu am adormit langa ea iar laptele a ramas pe masa.
Andira- cocazii sunt in curte la mine. Ala mare din poza l-am de la un vecin . Mai am 3 cumparati din kaufland, unul cumparat primavara si 2 toamna. cica alb negru si rosu , de unde , sunt toti rosii , Acum am 4 coacazi rosii.
Ar cam trebui sa ies maine sa mai culeg din ele ca s-au copt cam multe.
iar nu am somn si mai incolo nu pot sa ma trezesc cand o apuca pe Maya foamea.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
Neatza -- m-am culcat la 1 m-am sculat la 5 -- nu pot sa dorm, desi sunt obosita. Aici e si nasol ca de pe acum incepe sa se lumineze de ziua la 4 jumate si multa lume are probleme pana se adapteaza, mai ales copiii -- eu ii multumesc lui DUmnezeu ca ai mei pana acum nu au avut, dar citesc la alte mamici cum li se scoala de la 4 si nu mai adorm la loc de saracele sunt Zombi.
Dayanara -- pe bune, a fost retras Bumbo??? Da, stiu ca spune sa nu il pui la inaltme, asa scrie si pe bouncer de altfel si la mine numai pe masa sta -- insa nu noi alaturi. Ei insa isi fac datoria, sa avertizeze, ca sa nu aiba probleme in caz de accidente.
Oana -- de ce nu e bine sa pui copilul in apa de mare??? Nu am mai auzit...
Vladi -- eu sunt ca barbatul tau, daca te iei de mine urat, ma fac arici si mai rau fac. De asta ajung la certuri monstru cu ai mei, care exact asta fac. Coleman rar de tot face asa, in general cand il atac eu prima.
Honey -- daca asa esti cu caldura ar trebui sa te muti aici ca vara e non stop peste 30 de grade, si noaptea, ziua ajunge peste 40 timp de vreo 2-3 luni. Mie nici frigul nici caldura nu imi plac cand sunt extreme. Priavara si toamna sunt anotimpurile mele preferate.
Tocmai ce ziceam ca ai mei copii dorm si cand se lumineaza de zi la 4 dimineata, pac ce aud chitaiala si chiraieli s chiuieli si donshoara mea in forma de zile mari. Am adus-o langa mine in sufragerie si astept sa vad daca se culca sa incerc sa mai dorm si eu un pic...
Mai e cineva prin zona?
Noapte buna!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
asteropipan spune:
Mai fetelor....voi ori mi-ati deochiat barbatul ori l-am laudat eu prea mult si si-a luat lumea in cap
m-a terminat de nervi azi, zici ca e batut in cap...nu vrea ne-am sa ma inteleaga si o tine pe a lui
si tocmao azi "nesimtirea " pamantului,cand a implinit bobocelul meu scump si drag 3 luni:(((
sper sa imi treaca pana maine ca sunt asa chitita pe el
in rest sunt fleasca de suparata :((((
va multumesc frumos pt urarile facute bobocelului meu scump .
am citit repede pe spicuitelea
am vz insa niste video-uri senzationale cu Maya si Ianis
sper maine sa fiu mai vorbareata si sa citesc constiincios tot ce a-ti scris ca e f interesant(premergatoare...si alte alea)
asta daca o sa ma lase fiimea
va pupik. nb
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Mai e cineva prin zona? Noapte buna! Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
PREZENT
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
freedelia spune:
Astero -- pai cum asa mai, lasi barbatu sa te supere?? Lasa-l in pace ca isi revine el si tu bucura-te ce dele 3 lunite implinite de mica minune.
Niki -- n-ai somn??
Nu se mai culca Jane, cel putin nu pana la 7 cand tre sa mas scol eu... off, si am o zi asa lunga in fatza...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE