Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
child spune:
Acum am terminat baita, sotul incearca sa-l adoarma pe Albert. Oricum, peste vreo ora se trezeste sa manance.
RAMY noi am incercat toate variantele. L-am dus in scoica, cum am pus scoica in masina a inceput sa urle.
Am montat scoica in masina si apoi l-am pus pe el, la fel.
O data nu mi-a plans de la inceput, cand am urcat cu el in brate, in masina si l-am pus asa, din interior. Dar a plans mai tarziu, pe drum.
Si noi o sa-l invatam si maghiara, sotul incearca sa-i vorbeasca in maghiara, dar mai uita. Socrii ii vorbesc doar in maghiara, dar pe ei ii vede rar, cam 1-2 ori pe luna.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
honeybaby spune:
Ne-a pus cu botul pe labe Irinacu 45 de kg ale ei.
Ce vremuri erau cand aveam si eu 45 maica
Miria - nu prea merge cu bere sa sti. UN ca porcul in loc slabesc ma ingras
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Andra tare dulce Ianis suparat acolo
dayanara spune:
rammy e frumoasa zuma, dar mai frumos e asa ceva
http://www.ocompras.com/images/2007/12/trona-bebes.JPG
freedelia interesant bumbo, pe instructiuni au specificat clar sa nu se puna copilul la inaltime decat la sol...cu toate astea atatea accidente au avut loc incat a fost retras , probabil ca se mai gaseste totusi sau a aparut cu alte instructiuni
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
GabyHila spune:
Sara buna si de la noi,
Stefanna si eu am avut momente nasoale cu sotul si era sa se duca laptele. la mine secretul a fost somnul, mancarea, lichidele si trimiterea jumatatii mai bune la naiba...
eu nu8 am chef de nimic. sorry!!!
l-am vazut pe Ianis.... si joy face tot asa
Ramy ne auzim la telefon!!
oanaiacovita spune:
Multumesc fetelor pentru parerile voastre la framantarile mele cu scaunul de masa si premergatorul.
Yaia stiu de care zici. Aici ii spune antemergator. Din ala o sa ii iau si eu peste vreo 3 luni ca e bun si de jucat cand sta in fund.
Denisa stai linistita ca nici Eric nu e precis asa de mult timp. Cred ca pe la 2 luni jumate si-a facut un program. Oricum sa stii ca noi cu ajutorul ceaiului intre mese am ajuns aici. Acum mergem spre 4 ore intre mese.
Irina de ast si eu vreau sa intri sa fac comapratie intre pui, desi stiu ca nu e cazul. Uite Rares se joaca cu jucarii, Eric nu. I-am pus la carut o zornaitoare si tot cheile mele sunt mai interesante.
Imi pare rau ca nu ii place aglomeratia. La noi Eric e pe partea opusa. Socializeaza cu toate babutele din piata, dar are si el momentele lui. Azi de exp mi-a plans tare mult afara pana a adormit. Eu ma plimb singura cu el, nu merg in aglomeratie, dar cand e printre lume rade si gangureste.
Cu mersul la mare, un pediatru mi-a zis ca daca ma bizui la un drum asa lung, pot merge si anul asta cu respectatul orelor. Cu baia, stiu discutii de la alte odisei ca nu e indicat. Stiu ca fetele luau o piscinuta si ii puneau apa acolo de la dusuri. Eu una l-as baga macar un pic in valuri.
Miria ai fost tare cu berea. Si mie imi place.
Stefanna off,imi pare rau ca treci prin asa perioada de grea. Multa putere sa treci peste toate. Cand ne arati poze cu pitcii?
Roxi simpatica Silvana cu palariuta.
LAlexandra imi pare rau ca te-am omis de la strigarea catalogului.Dar tu sa vii sa scrii, nu te lua dupa neuronul meu adormit.
Andra vai ce dulce e Ianis si mama ta ce voce rabdatoare are.
Gaby un pupic mare sa vina cheful.
Fug sa ii fac baita. Noapte buna la toata lumea.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
vladimirescu spune:
Stefanna of ce rau imi pare ca ai probleme! Zic si eu ca Freedelia, inaint ede a-i da biberonul da-i de la sin, cit o vrea el... sint sanse f bune sa-ti revina laptele si bebe sa se linisteasca. E pacat sa te lasi acum... Mai incearca 2 zile macar, sigur, cu LP intre alaptari daca chiar consideri ca nu maninca si se deshidrateaza... sau mulge-te o vreme pina isi revine bebe ca sa-ti creasca la loc productia. Pe barbat zic sa nu-l invinovatesti, s-ar putea sa aiba reactie inversa decit te astepti - al meu asa e, daca ii reprosez ceva se supara si mai rau si se poarta si mai urit, e complet ilogic, nu rezista la presiune psihica si sentiment de vinovatie... il las o vreme ca sa-si revina, defa e muuult mai bine ca acum citeva luni!
andra_s spune:
multumim de complimentele primite in urma vizionarii filmuletelor
irinabobe nu care cumva sa dispari iar in ceata fara sa ne spui cum ai ajuns la 45 de kg
eu nici in clasa a 9-a nu aveam 45, poate 54
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Roxana mi-am adus acum aminte ca a pomenit Oana. Tare bine ii sta cu soru Silvanei. Si imi mentin parerea ca-i sta bine cu ceva in cap.
Ioanact spune:
Erina ce tinuta frumoasa de vara si ce frumos doarme.
andra_s stiu de cuptorul cu microune. Daca e sa luam asa, nimic nu e bun. Merci pt sfat!
oanaiacovita numai la noi a batut vantul. Am iesit cu fetele afara pe la 13 si nu puteam sa stau, de fapt Justina..inghitea cand sufla vantul. Aerul a fost caldut, dar ce folos daca batea vantul..asa ca am intrat in casa.
oanaiacovita noi am folosit la Ioana, masuta asta, si inca mai mananca. Tu, decizi care vrei sa-i iei.
Despre premergator, nu i-am luat si nici Justinei nu-i vom lua. Dupa cum ai auzit si tu, nu e bun, si in plus copilul va merge cand e pregatit, nu sa-l 'fortam' noi cu premergatorul.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!