Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
CoriMami spune:
Fetele care vreti sa invatati copiii mai multe limbi:
mama mea e psiholog si tocmai a facut niste cursuri moderne de logopedie, si le ziceau acolo ca un copil trebuie sa fie invatat a 2a limba numai dupa ce stie sa construiasca propozitii din limba nr 1, considerata si materna. Copiii carora li s-a vorbit de mici in 2 limbi au probleme si incurca cuvintele, etc.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://thumb5.webshots.net/t/82/82/0/94/0/2897094000106314145HKAxCx_th.jpg
miria_cristina spune:
ROXANA - Nu ma supar, fata! Poti veni sa tricotezi cu mine un Becks.
Conteaza si inaltimea, dar eu la 170cm tot mi-s grasa cu 70kg. Acuma am un maieu pe mine si mi se vad niste branduri de zici c-am tras la fiare. Daca nu mi-ai vedea moaca ai zice ca-s femeia cu barba.
andra_s spune:
am pus 2 filmulete cu ianis, isi "varsa of-ul" la mama mea:
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Fetele care vreti sa invatati copiii mai multe limbi: mama mea e psiholog si tocmai a facut niste cursuri moderne de logopedie, si le ziceau acolo ca un copil trebuie sa fie invatat a 2a limba numai dupa ce stie sa construiasca propozitii din limba nr 1, considerata si materna. Copiii carora li s-a vorbit de mici in 2 limbi au probleme si incurca cuvintele, etc. Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina http://thumb5.webshots.net/t/82/82/0/94/0/2897094000106314145HKAxCx_th.jpg |
mi se pare mai complicat asa,cred ca e mai ametita.Eu zic ca o sa-i vina mai usor sa auda cele 3 limbi de la inceput.Am tot citit zilile astea despre asta,poate ma mai luminez.Oricum,mai astept pareri...fetelor care nu sunteti in Romania,cum procedati?
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
dayanara spune:
andra frumos e ianis zau...in poze nici pe jumate ca in video
un ursulet
niki eu am zis mai demult, eu vreau sa invete spaniola, romana va prinde de la noi oricum...nu ma preocup , ivan vb excelent si nu mi.am batut capul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara niki eu am zis mai demult, eu vreau sa invete spaniola, romana va prinde de la noi oricum...nu ma preocup , ivan vb excelent si nu mi.am batut capul roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...4kg |
roxana,daca Maria ar vb numai greaca nu s-ar intelege cu bunicii,si nu mi-as dori asta
Romana nu o aude in casa decat daca ii vb eu.
Andira,Cristina
AMR....7KG
freedelia spune:
Seara buna!
Sunt asa obosita ca nu reusesc sa adorm
Premergator -- eu am avut la John, ca nu stiam nimic pe atunci si ma grabeam (deh, primul copil) sa il vad mai repede mergand, mancand, vorbind, etc. Acum nu voi lua, nu am de ce -- mai ales ca de atunci pana acum am devenit adepta Attachment Parenting si nu mai vreau sa incerc sa tin copilul ocupat cu altele, sa il pacalesc, ci vreau sa incerc sa petrec cat mai mult timp cu el. In premergator intr-adevar tin minte ca John statea fara sa se plictiseasca, nu avea acces in bucatarie (aveam un prag), etc deci imi facea mie viata mai usoara, dar cred ca as fipetrecut mult mai mult timp cu el daca nu avea premergator. Deci eu zic NU la acest capitol. Ca sa nu mai zic ca sunt periculoase, ca prinde viteza copilul si se poate rasturna.
Scaun de masa -- noi am avut unul no name, nu de lemn ci dintr-un fel de musama, cu spatar fix deci de folosit dupa 4-5-6 luni, cand sta copilul bine in fundulet. Va recomand din inima un Bumbo, il puteti folosi de pe la 3-4 luni (depinde cat de stabil e copilul, sa nu se balangane cand e sustinut in fundulet), e mic, e stabil si poate fi pus si pe masa cand mancati. E insa foarte scump (aici se gasesc copii ieftine, dar din pacate e mare pentru a fi pus in valiza :(
Limbile bebelusului -- asta am studiat-o in amanunt, ca si la noi e la fel, avem 2 limbi in familie plus cea din jur. Se recomanda ca fiecare sa vb limba care ii vine cel mai usor (in general limba materna). In cazul meu a fost tot Engleza, fiind plecata de asa de mult si nevorbind romaneste, mie imi venea greu sa ii vb copilului in romana asa ca am ramas la Engleza eu si ta-su, romana bunicii si Chineza restul (bona, vecinii, etc). Acum, la 4 si 6 ani vorbesc Engleza ca limba materna, sunt foarte fluenti in Chineza si inteleg si o rup un pic in Romana. Cred ca daca vorbeam eu in Romana ar fi fost la fel de fluenti ca in Engleza sau macar ca in Chineza.
Stefanna -- si eu cand m-am certat rau Coleman pe la vreo 3 saptamani ale lui Jane am avut probleme cu laptele, nu era destul, manca si la juma de ora, vomita absolut dupa fiecare masa, plangea. Dar m-am calmat, am dormit si am continuat. Poate mai incerci, in loc de bibe la o ora, sa ii dai san la o ora... sper sa trceti peste greutati...
MA duc sa fac un dus si mai revin -- daca nu ma ia somnul...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Ioanact spune:
miria_cristina m-am speriat..de aia am si intrat la ea in camera. Ce bine ca isi revine, cu toate ca azi i-a curs nasul.
Nu o voi m trezi de-acum..oricum recupereaza, am dus-o sa doarma.
Revin dupa ce o alaptez pe Justina ca s-a trezit.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nibi_niki spune:
Am vazut un vorbaret mic cu parul mare.Ianis cel frumos.am mai vazut o fetita frumoasa printre flori.
Am mai vazut-o si pe Silvana si pe David,frumosi foc toti iepurasii. Sa ne traiasca si sa fie sanatosi
AMR....7KG
Ramy77 spune:
Seara buna fetele,
OANAIACOVITA, multumesc de info. Auchanul e departe de mine si n-as fi mers pana acolo degeaba, dar asa...sa vad, poate maine.
Si, vorbind de scaun, uite mie imi place asta
http://www.youtube.com/watch?v=WYlJny5SPuo , nu e foarte ieftin, dar taaare imi place. Iar despre premergator, am inteles ca nu sunt indicate...pana ajungem acolo ma mai documentez
CHILD, azi n-a urlat Briana, dar azi am facut asa: am pus-o in scoica din casa, n-am mai luat-o in brate si de-abia jos sa o pun in scoica...si asa n-a plans. Mai repet si maine figura sa vad daca asta era problema sau azi a fost doar o intamplare.Tu cum procedezi cand iesi cu bebeul?
NIKI,noi facem asa: sotul si soacra-mea vorbesc cu Briana maghiara si eu si ai mei romaneste. Eu tin mult sa invete si maghiara bine,la noi in zona e foarte util sa o stii.Cand va merge la gradi probabil va merge la una in engleza sau franceza, sotul meu e jumatate francez...
CRISTINA30, multumesc de info..e bine de stiut, ca noi o sa ajungem probabil in Germania in plina diversificare si sa stiu incotro sa o apuc...
IRINABOBE, 45 kgmai fata tu ma faci sa ma duc in lume si sa raman acolo....
Mergem la baita...
toata lumea....o seara buna tuturor
Poze Briana.