Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR VA MULTUMESC MULT PENTRU SUSTINERE

CAMI, si voi tot amigdalita ati avut????

CINE STIE SAU SE PRICEPE , VA ROG AJUTATI-MA CA SIMT CA N-O MAI SCOT LA CAPAT

Dupa ce nu a mai avut febra vreo 12 ore de azi noapte pana azi la pranz, la ora 15 a inceput calvarul cu febra (intre 38,6-40,1).De abia acum am reusit sa i-o scad.Asta dupa sosete cu otet, antitermice din 4 in 4 ore, Novocalmin (fara efect)si baitza de juma de ora.Acum doarme.Sa vedem cum s-o trezi.
Doctoritza zice ca e normal avand in vedere ce puroi are in gat.Totusi eu sunt f.f ingrijorata.

A MAI PATIT CINEVA ASA, SA NU-I DISPARA FEBRA IN 2 ZILE??? E NORMAL???

VA MULTUMESC F.F.F MULT

14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

LEDI, bine v-ati reintors. Cred ca o sa-ti trebuiasca cateva zile sa te refaci.

Si eu sunt nedormita de doua nopti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cadia daca are amigdalita poate e normal sa aiba febra mare. cum acuma e si etra cald.

sa-i faci o baita racoroasa ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cadia, Vladut a avut acum 3 zile de febra continua, adica cum isi treceau efectul antitermicele, la 4 sau 6 ore facea febra. Si avea o viroza cu f putin rosu in gat. Asa ca o sa treaca, mai ai putina rabdare. Sanatate multa

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Anna si ce i-ai dat? Cum v-ati tratat?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cadia si Aidan a avut (are) dupa cum spuneam zilele trecute otita cu o febra care a tinut trei zile, in primele doua zile a ajuns la 39, ultima zi a ajuns la 40.5. Tot asa, sub antitermice, la el treceau maxime 3-4 ore si crestea febra. Dupa prima doza de antibiotic, cam la 14 ore nu a mai avut febra.

Eu l-am tratat doar cu Motrin si sosete cu apa si otet, plus baita si lasat copilul in diaper, facut racoare in casa (cam 20-22 de grade).

Stai linistita ca si febra asta are un rol, e modul in care sistemul imunitar lucreaza impotriva infectiei, nu e chiar asa de scary. Clare cum este? e vioaie, e molesita? Depinde si cum suporta copilul febra mare.
Aidan la 40 alerga prin casa, n-as fi zis ca are febra, iar noaptea cand a facut 41 doar gemea un pic si ii ardea tot corpul. . In schimb cu o seara inainte cand a avut 38-39 tremura din tot corpul ca si cand i-ar fi fost frig, avea extremitatile reci si numai ceafa si capul fierbinti.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

cadia daca are amigdalita poate e normal sa aiba febra mare. cum acuma e si etra cald.

sa-i faci o baita racoroasa ai incercat?

am gabat-o in baie la 37 grade si am tinut-o juma de ora. Asa mi-a zis doctora.Apoi i-am dat Nurofen si a adormit, si vad ca i-a mai scazut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Cadia si Aidan a avut (are) dupa cum spuneam zilele trecute otita cu o febra care a tinut trei zile, in primele doua zile a ajuns la 39, ultima zi a ajuns la 40.5. Tot asa, sub antitermice, la el treceau maxime 3-4 ore si crestea febra. Dupa prima doza de antibiotic, cam la 14 ore nu a mai avut febra.

Eu l-am tratat doar cu Motrin si sosete cu apa si otet, plus baita si lasat copilul in diaper, facut racoare in casa (cam 20-22 de grade).

Stai linistita ca si febra asta are un rol, e modul in care sistemul imunitar lucreaza impotriva infectiei, nu e chiar asa de scary. Clare cum este? e vioaie, e molesita? Depinde si cum suporta copilul febra mare.
Aidan la 40 alerga prin casa, n-as fi zis ca are febra, iar noaptea cand a facut 41 doar gemea un pic si ii ardea tot corpul. . In schimb cu o seara inainte cand a avut 38-39 tremura din tot corpul ca si cand i-ar fi fost frig, avea extremitatile reci si numai ceafa si capul fierbinti.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Clara e cad vioaie cand e molestita, trece de la o stare la alta. Pe mine ma sperie ca deja i-am dat 3 doze de antibiotic si mai ales ca nici Novocalminul cae cica scade musai febra si repede nu a ajutat-o azi la pranz.Si acum noroc ca va scriu voua ca stu la calculator si bocesc

Nu i-am facut racoare in casa ca mi-e cam rica de aerul conditionat.

TU CUM II FACI BAITA, TOT LA 37 GRADE APA SI IL LASI SA SE JOACE ACOLO JUMA DE ORA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Anna si ce i-ai dat? Cum v-ati tratat?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Ada, eu nu i-am dat decat Nurofen si Panadol, atat, la 4 sau 6 ore, si pe astea tinut de maini si picioare si deschisa gura cu forta sa le ia Am avut noroc ca ii ceda febra de la ele.
Sanatate multa, sper sa-i treaca repede Dariutei boala

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Cadia, Vladut a avut acum 3 zile de febra continua, adica cum isi treceau efectul antitermicele, la 4 sau 6 ore facea febra. Si avea o viroza cu f putin rosu in gat. Asa ca o sa treaca, mai ai putina rabdare. Sanatate multa

e simplu, doar sa vrei!

Pai si la Clara antitermicle au efect 2-3 ore iar eu am voie sa-i dau din 4 in 4, asa ca intre timp mai bag un supozitor sau la baitza, sau sosete. dar parca nu o mai scot la capat.

Mergi la inceput