Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ledi bine ati venit acasa
va asteptam cu vesti

cadia linisteste-te
si noi abia am terminat tratamentul
astia sunt copii
nu avem ce face
sanatate multa

miere
sa te indrume dumnezeu sa faci cum e mai bine pt aidan
ti-am zis ca esti curajoasa

cristi gata bagajele pt la mare?
sau nu tex-ai apucaxtxxzzzzzzzzzz?????????

porumbita da unde mergeti in vacanta?
in america?
ce superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sa vii cu pozeeeeeeeeee

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

super e tablitza de scris pusa de Miere

noi avem o varianta cu carioca magica sau cum se cheama (se umple cu apa si pe un covorash format din 12 patrate colorate care se imbina gen puzzle, cam de 1mp - se scrie cu carioca repectiva, se deseneaza conturul diferitelor forme de pe margine care se imbina tot gen puzzle)
asta este (il au in mag miniblu) e ft funny

http://www.me100fun.hk/me100fun/images//untitled.bmp
(doar aici l-am gasit ca img)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cami in Toronto

daipri eu-s optimista; la ce probleme a avut robert cu somnul o sa fie ok (desi abia ce am reusit sa il "reglam")

cadia sanatate piticutei

aoleu miere da face febra nu se incurca aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Gata, am terminat 99% din bagaje, maine la 3 p.m. avem trenul, SPER sa plecam! va pupam pe toate si ne "auzim" cam pe 21 daca nu apuc sa intru pe net pana atunci.

Sanatate tuturor!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
azi suntem in febra serbarii de sfarsit de an cu Patrick. maaaare distractie
Vero, e dementiala Alice, am apucat sa vad pozele!!

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

In sfarsit am mai vazut si eu pozici.
Roxana ai doi copii de revista, dar tu stii asta, Eva e o draguta, las-o sa manance mancare gatita, i-o veni ei pofta de iaurt mai tarziu.

saru mana mult de tot (si io cioara, nu??? ) io nu ma plang... dar nu bea ff mult lapte, deci cam asta e tot aportul ei de calciu/vit D. iar fructe... aici e marele bai cum e Aidan azi? cum a trecut noaptea?
Ada, Criss, la Ikea e www.ikea.ro/ro/Produse/107/4076/Jucarii/MÅLA.htm" target="_blank">sevaletul asta il are si Patrick. e tot asa, cu o parte ptr carioci si una ptr creta. si e mai ieftin.

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
da picea pare mai bataioasa? sau mi se pare mie?

ahahahahha nu ti se pare deloc . e fix cum ai zis, plus cam rautacioasa si repede cu para.
Dana deci e corespunzatoare nora, da? destul de cocheta?? (ca fudula eee..... n-ai loc de ea ). Patrick da, cica ii plac pestii aia asa deci motanu' vrea magazin de bomboane pe mana.... super fun!
Cadia, sanatate domnisoarei Clara! tu cum te simti?
Ira, drum bun si sa va simtiti super bine!
ma duc la munci. sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

helau!

nu stiu dc ne mai tineti minte , insa ma bag in seama. scurt.
sunt la curent cu ce se intampla pe aici, cu toate ca citesc in diagonala, poze nu am apucat sa vad.
am intrat sa-i spun lui Miere ca nu-i nici un bai cu anestezia asta generala, de care ne e frica tuturor. Andrei a avut dupa cum stii 2, una de aproape 3 ore, una de 40 min. Stiu ca dupa prima op o intrebam pe dr anestestezista (o dr care mie mi-a placut f mult la zalau) cat dureaza pana se elimina din organism toate chimicalele alea si mi-a zis ca dupa un somn bun, copiii sunt "ca noi". So, dc trebuie facuta operatia si sa nu dati in alte alea si mai ales sa nu se mai chinuie saracul Aidan, go for it!

Ledi - sper sa va fi prins bine Tm. Dupa ce te odihnesti si iti revii, te asteptam cu impresii.

Crisspy - , mai mult de gura ta am intrat .

Andrei e bine, la categoria "musca", ultima data avea 8.5kg, energic, vorbaret, pricepe tot, a inceput timid cu crizele de perosnalitate, dependent de tzatzi si inca se trezeste noaptea, cel putin o data si imi ia si 3h (ca azi noapte) sa il adorm . Astept vremuri mai bune.

Saptamana viitoare plecam la bulgari - Obzor, sper sa ne odihnim macar un pic.

Sorry ca nu am apucat sa ma adresez fiecareia.

Trimit ceva poze pe e-mail-ul comun, pt cine vrea sa ne vada (Rox stiu ca nu o sa ne vezi ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Crisspy - , mai mult de gura ta am intrat .

Haleluia

Ma bucur ca sunteti bine si astept pozele ...

Distractie placuta la bulgari

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
Trimit ceva poze pe e-mail-ul comun, pt cine vrea sa ne vada (Rox stiu ca nu o sa ne vezi ).

Andreea si Andrei (27.12.2008)

vai in ce hal ma enervezi . astia dau cu biciul de nu mai esti online deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza tuturor.
Ne-am intors si noi in sfarsit acasa,ca tare dor mi-a fost de casuta mea.
Plecarea a fost tare grea,cu trezit in creierii noptii cand curentul era luat..umblat cu lumanarica mica dupa noi sa ne gasim una alta,imbracat copilul la lumanare..copil care era suparat ca l-am trezit..Dupa ce l-am imbracat a varsat lapticul ce tocmai il mancase,ia-l, spala-l,schimba-l din nou..tot cu lumanarea dupa noi.."minunat".
Pe avion a fost ok,nici foarte foarte,dar nici prea prea:)))
La Tm,am alergat intr-una,dim la analize,dri,iar seara la fizio.
Drii de acolo au fost foarte incantati de David,de cum arata..Dna dr Popa,nici nu credea ca are FC copilul, la cum arata.
I-au facut ecografie la ficat,pancreas,splina,rinichi si mai peste tot,in timp ce David dormea k era rupt de oboseala,dupa 2 zile de nesomn.I-au facut analize de sange,l-au aspirat in gat,i-au facut radiografie,iar aspirat in gat..Si in rest am fost seara de seara am fost la fizio.Am invatat multe lucruri,lucruri care trebuiesc facute cu rabdare,in joaca,incet incet pe parcursul zilei pt a nu deveni o povara pt copil si pt a nu-l frustra.Am luat si niste carti..
Lui David i-a placut mult de Bogdan,fizioterapeutul si mai ales de studentele lui :)))) sau de fetele mai mari care veneau la sala.Acolo veneau copii cu diverse probleme,nu neaparat doar cu CF.
In rest,a fost un cosmar din care credeam k nu ma mai trezesc.David nu dormea nicicand,manca prost,urla intr-una,maraia din orice..doar afara la porumbei se calma.Plus ca-l alergam si pe el saracu,ba sa mergem sa luam nush ce,ba la spital,ba la analize,ba la fizio...si eram intr-o continua agitatie.
Cand am ajuns in Tm erau 11 grade,am zis ca nu e adevarat..aveam un geamantan plin de haine de vara...Pe vineri a inceput sa tuseasca,sa stranute si sa aiba muci..am zis ca nu e adevarat ce mi se intampla,eram nedormita de zile intregi si c-o noapte in urma David imi vomase de speriat ce era...Sambata i-am luat klacid si medicamente,dupa ce c-o zi in urma il tinusem doar pe nurofen si panadol.Asa..ziceam de vomat..pai David la inceput nu dormea nici cu mine ,nici fara mine,nici nicicum..nu-si gasea locul,urla,maraia..Apoi s-a invatat sa doarma pe mine,de simteam ca nu mai am aer,la presiunea celor 12,6kg ale lui pe mine....Asa ca l-am adormit in seara aia,apoi n-am mai putut si am mers la baie..David s-a trezit si l-am auzit,insa pana m-am spalat eu sa ajung la el,deja vomase..tremura si era cu capul in voma de-am zis k nu e adevarat..La 12 noaptea spalam copilul si lenjeriile de pat si stergeam salteaua..La 1 noaptea mutam cumva mobila din living sa ne culcam acolo si sa-l barez pe el sa nu cada din pat..ca asta era spaima mea,lucru care s-a intamplat totusi intr-o noapte din pacate.Ce sa mai zic,a fost cumplit si am zis ca in viata mea nu mai plec cu el undeva.Acum ne chinuim sa-i refacem aici programul si sa-l obisnuiesc cu casa lui,cu camera lui si cu PATUL LUI.Incrediibil,dar nu credeam asta..Aseara pana la 12 am stat dupa el sa-l adormim cu randul..si cum il puneam in patut cum urla..I-am aprins si lumina in balcon,caci se sperie crunt de intuneric.Intr-un final a adormit si am dormit si eu intr-un final,ca uitasem cum este.
Ce sa va mai zic,ca ar fi multe de zis,dar scriu rapid ca la 12 vreau sa-l culc si iar urmeaza un razboi al nervilor aici..care pe care..
Asa,David e suspect de boala celiaca,trebuie sa merg cu el sa-i fac analizele pt boala asta,testul pt alergii..lunar trebuie aspirat si analizata secretia de acolo..Are un testicol flotant si nush ce aderente.Dl dr a vrut sa mi-l decaloteze,dar nu am fost de acord..mi-a zis sa merg acolo la un chirurg si sa-i rezolve problemele,dar din nou,nu am fost de acord.David era si asa marait si plangacios pana la Dzeu,nu mai voiam sa urle si din cauza ca-l ustura cand face pisu sau mai stiu eu...aveam de alergat cu el,iar nervii mei nu ma mai tineau si pt asta.
In fine,ar fi multe de zis,dar trebuie sa ma duc sa-l culc..
Va pupam si va multumim tuturor ca v-ati gandit la noi in timpul asta.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ledi, bine ca ati auns acasa

cu decalotarea ... nu e usor in prima zi dupa, plang ei destul de mult, eu pe carol il puneam in lighean cu apa sa faca pipi, ca altfel se tinea. dar tine atat, o zi, maxim 2

Mergi la inceput