Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 13
Daiopri spune:
Miere eu i-as pune tuburi. Ca e prea mult cate a facut zic eu. Cu anestezia stiu ca e greu de luat decizia dar eu zic ca stiu dr ce fac. asta le-am zis si eu mereu la anestezisti, sa faca ce stiu da sa ma trezeasca fiindca am treaba acasa![]()
viteazul mic. La ultima otita a lui T sa stii ca nu a cedat febra dupa antibiotic decat dupa vreo 4-5 zile, de m-am dus inapoi sa zic ca nu e bun antibioticul si a zis sa astept, si sa vezi ca imediat dupa ce am fost la dr nu a mai facut febra
Acum suntem si noi mucosi sper sa nu inceapa si el cu urechile
Cu vorbitul, eu nu cred ca are legatura inca. Al mare al meu a vorbit tarziu tare si nu facea otite. El era cu tusea
Si noi cand am fost in tara cu el la 2 anisori el abia ingaima vreo 4 cuvinte si alea pocite si ne-am intalnit cu o fetita de aceeasi varsta si a zis aia mica "stai sa ma asez si eu un pic" M-am uitat de cateva ori sa fiu sigura ca ea a vorbit![]()
Cami, au cusut numai intr-un singur loc unde au taiat mai mult. Acolo unde au facut gauri nu au cusut si pb a fost ca una din gauri a facut hematom pe care l-au curatat dupa ce am iesit din op, deci nu i-a mai facut nimic
Si cand a picat dopul format, cam la vreo sapt abia at am vazut ce piscinuta frumoasa am
Ei da am zapacit-o eu. Am prins-o bine. Tocma ce a sunat si dr in ziua aia sa ma intrebe cum sunt si i-am zis ce am facut si a fost multumita
Sa mai zic ca mi-au dat drumul acasa in aceeasi zi
Nici nu am putut sa vb pana acasa ca mi se facea rau
Ei, a trecut si asta. Mai am una si gata![]()
Rox, eu mi-am vazut nora
Imi place ca e si cocheta si studioasa
Nici al meu asta mic nu vrea rosu
Si frate-sau numai alea ar manca. A, si vestitele bobo bineinteles, ca doara de aia vrea sa se faca vanzator la magazin sa aiba bomboanele pe mana lui![]()
Da Patrick a prins ceva? Ca vad ca era serios tare.
Vazut si flacaii frumosi, crisppy, yashy, porumbita,dark si domnisoara Alice. Eh, iar suspin pe ascuns dupa o fetita da acuma chiar suspind dejeaba![]()
Ledi, va asteptam cu drag si cu vesti cat mai bune
Mai dar vad ca mai sunt fete care tot au patit cu otitele
Of, credeam ca nu suntem asa multe
copilasii viteji si mamici cu nervi de otel.
Aici cu febra, nu prea ai ce chema salvarea, ca tot degeaba. Tot acasa ajungi si in timp te inveti ce si cum
Porumbita, cand plecati? Am vrut sa zic si am tot uitat, tare putin stati
O sa fie cam nasol cu fusul orar.
Vacante placute celor ce se pregatesc. Si eu sunt in cautari de ceva prin state cred, desi si cu T dupa noi, vai de parul meu cret![]()
Alinuk, pana la urma s-a rezolvat ceva?
Iar am uitat ce mai vroiam sa zic
Sanatate la bolnaviori si numai bine tuturor
Porumbita spune:
pai plecam pe 9 iulie si revenim pe 21 in ro; chiar nu putem cu munca mai mult de atat
la ce sa ma astept cu dierenta de fus orar?
Daiopri spune:
Pai ia vreo 3 zile sa te adaptezi. Acuma nu stiu pe partea aia ca ei sunt cu 3 ore inaintea mea, da aici cand vine lumea e nauca de somn, ca deh, ziua de la voi e noapte la noi. Te simti cam ametit asa, si e ideal sa incerci sa intri in ritm, adica sa incerci sa rezisti tentatiei de a te culca in mijlocul zilei. Ceea ce e mai greu pt bb. Apoi si la intoarcere la fel. Nu mai stiu care mi se pare mai greu, da parca la intoarcere in tara s-ar putea sa va fie mai greu. Sper ![]()
Prost e ca numai de vizitat nu iti arde cand esti adormit si obosit, da na atata e atata e.
Succes si o calatorie cat mai placuta
anna-mama spune:
Am vazut ca vorbiti despre micii pictori. Asa cu v-am mai spus, eu i-am luat un whiteboard lui Vladut care este si pt scris si pt jucatul cu figurinile magnetice. Deasemenea are carioci speciale pt copii, sunt lavabile si netoxice. Cu ele chiar daca mai murdareste pe ici pe colo se spala. 
Am vazut o minunatie de poze si filmulete: Robert, Razvi, Eva, Veronica, Paul...si am uitat
, oricum imi sunt toti asa de dragi si deja le recunosc felul de a fi `din ce povestiti despre ei 
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
miereamara spune:
In general e mai greu cand mergi dinspre state in romania, invers mi s-a parut mai usor tranzitia. mie cand merg in Romania imi ia cam o saptamana sa ma obisnuiesc cu fusul orar. La intoarcere nu am avut probleme niciodata.
Da, daca chemam salvarea pt o febra
, cred ca radeau astia de mine.
Nu v-am zis ca randul trecut am asteptat 3 ore la urgente pana l-a consultat cineva? si atunci avusese 40 rectal.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
anna-mama spune:
Uitasem, sanatate multa tuturor bolnaviorilor! Refecere rapida si usoara! 
de
e simplu, doar sa vrei!
CADIA spune:
Salutare fetelor!
Intru doar sa va spun repede ca dsoara Clara are puroi in gat (amigdalita acuta) si de ieri dupa-amiaza MA LUPT CU FEBRA si fac tot posibilul sa i-o scad, iar ea revine la 2-3 ore.
NU MAI POT

Deja luam antibiotic de azi la pranz din 12 in 12 ore, antitermice din 4 in 4 ore, supozitor in fund, bai cu apa calda. Din fericire febra inca nu a depasit 40 sau nu am surprins-o eu cu termometrul.

VA PUP SI VA MULTUMESC CA EXISTATI SI MA ASCULTATI.

Poate am putin timp si citesc cate ceva.
14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
anna-mama spune:
Fetelor, Ledi si David au ajuns in seara asta acasa, cu bine, doar ca sunt ff obositi.
de
e simplu, doar sa vrei!
CADIA spune:
MIERE, sanatate muuuuuuulta lui Aidan.
14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Carmen_Marieta spune:
Ledi si David bine ati venit acasa!
Cadia multa sanatate Clarei.
Miere multa sanatate lui Aidan, poate scapati de operatie.
Eu azi am avut o zi de cosmar, am avut mult de munca, noroc ca nu a fost sefa care ne bate la cap, am o colega care nu stie decat sa ceara si sa dea ordine, si nu-i poti spune nimic ca are o gura cat o sura...
nu suport astfel de persoane.
Acasa cand am ajuns a trebuit sa gatesc ca nu mai aveam mancare.. off
inca nu am anuntat la servici ca sunt
anunt la 1 iulie cand sarcina e trecuta de 12 saptamani.
Fetele stiti cumva de unde as putea sa cumpar husa pt scaunul de masa.
Scaunul este de la primii pasi.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+