Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
L-am vazut si pe Razvanel cu face brbrrrr, mie mi se pare ca seamana cu tati, dar si cu mami un pic la forma fetei.

Seamana cu tati si a mai luat de la restul din familie cate ceva...da' de la ma-sa nimik...decat personalitatea de "berbec" ...e bine si asa zic eu

Poate urmatorul seamana cu mine la fizic

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

ceva vesti de la leditia?

deocamdata nimik...stiu ca pleaca azi si m-am uitat pe site la carpatair si zborul spre c-ta pleaca la 15:30 din Tm...

sper sa ajunga cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Multumim pt aprecieri!
Crispy, am vazut acum pozele de pe mail. Tare scump e Razvi!! Ador ochisorii lui!!
Si pe mica printesa Alice am vazut-o! O frumusete!! Vero, nu v-ati gandit s-o inscrieti la o agentie de modeling? Cred ca ar avea mare succes! (Si asa vei putea sa pui si bani deoparte!!)

Azi vine Ledi? Nu stiu de ce am avut impresia ca maine... sorry. Sper sa fie amandoi bine, sa ajunga acasa fara peripetii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Asa...am ajuns la scarbici:))

Legat de operatie, se face sub anestezie generala, dureaza cam 15-20 de minute si practic ii cresteaza timpanul si ii introduce niste tubulete f f subtiri care dreneaza lichidul ce se strange acolo si se infecteaza in cazul otitelor. Copii care fac des otite, asa cum a spus si Alinuk au canalul mai ingust si de aceea se acumuleaza lichid acolo care se infecteaza. Dar mi-e teama de anestezie. Tuburile alea raman acolo cateva luni, dupa care fie cad singure, fie sunt scoase de catre medic.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Aaaa...e vorba de punctie pe timpan. Ni s-a spus si noua la Daria, insa s-a spart in urma antibioticului intravenos, cel oral nu a avut efect. Nu ti-e frica de suprainfectie sau ca mai poate culege si altceva in perioada asta de la gradi? Acu organismul lui e foarte vulnerabil. Multa sanatate lui Aidan.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu, nu e vorba de punctie. Ce s-a spart la Daria?

Tuburile respective raman in ureche intre 6 luni si cativa ani.
De gradi ce pot sa zic, asta e, nu am alta soltuie, crezi ca daca puteam nu stateam cu el acasa? Am de ales intre a sta acasa si a risca sa imi pierd serviciul, implicit asigurarea medicala. Ce fac daca nu mai am asigurare medicala, de unde platesc facturi de mii de doalri?

oarecum e normal cum reactioneaza el, de obicei la era infection A.face febra f mare, si randul trecut a ajuns la 41, de obicei a treia zi e cea cu temp cea mai ridicata.

Edit: acum am vazut ca initial am scris ca facuse temperatura 42.5, doamne-fereste, nu stiu cum de am scris asta:))
a avut 40.5, nu ca ar fi ok si asta dar la peste 42 cred ca deja ar fi aiurit copilul, brrrrr.

Mergi la inceput

Daria a avut otita medie purulenta, adica a facut o punguta de puroi in spatele timpanului. Se punea problema de punctie atunci, daca nu se spargea de la sine. Dar s-a spart si a vomat saracuta dupa aia numai galben-verzui, ca toate secreciite ajung in stomac. Sa dea Dzeu sa reactioneze la antibiotic si sa se faca repede bine. Numai sanatate de la noi.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am inteles acum.
Aici se face drenajul asta de care spui inaintea instalarii tuburilor.Apoi tuburile ajuta sa se dreneze lichidul ce se formeaza pe parcurs. Cred ca vom face asta,. am vorbit si cu prietenele mele de aici, in cazul lui beneficiile sunt net superioare riscurilor.

Pt Selene si alte mamici care au pictori in casa:D, va recomand sevaletul acesta (sau altceva asemanator), se poate desena cu dry markers sau cu creta, Aidan prefera creta care are avantajul ca se curata usor de pe mobila, pereti, covoare
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2323094

Mergi la inceput

Super tare tablita Miere...numai ca pe la noi costa 3 milioane adica vreo 85$

Mergi la inceput

Miere, e superba tabla de scris. As vrea si eu una pt fete, dar de unde sa iau? Ma apuc de cautat pe net.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hai ledi

sa ajungi cu bine acasa si cand ai puteri

te asteptam cu povestea calatoriei

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput