Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 8
giorgia23 spune:
Oana ma bucur ca e totul bine...maine scapi si de grija semnarii contractului si il astepti linistita pe Matei
GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
CarmenAlbu spune:
Ce cald este si aici!!!!!!!
Dragaica e bine cc, stai linistita o sa ai 2 printisori perfecti si diferiti
Racusor oricum pana nasti iti va fi cald indiferent de temperaturi hai ca mai e putin!!!
Anca, ti-a dat dr medicatia?
Aigrija de tine cu caldurile astea ca nu-i de glumit!!
Si eu tot doar scoica am de masina , landou de masina nu avem voie nici aici!
Am vazut si eu burticile frumoase, , eu nu cred ca suntem grase niciuna dintre noi independent de nr de kg, am facut dus si ma uitam in oglinda si chiar cred ca arat bine sau sunt cu capul, eu nu ma vad deloc grasa, nu am vergeruri sa traiasca untul din gradina lui Neil, ca m-am uns mereu, am doar putina celulita pe picioare si vreo 2 gropite pe fese cam asta e celulita sau sunt eu indulgenta cu mine!!
Si sunt absolut convinsa ca voi pierde tot surplusul, ba mai mult am si ochit o haina de iarna pe care vreau sa o port de craciun, ca nu am mai cumparat o haina de iarna de vreo 3 ani!!!
Si voi incapea in masura mea ca sa vedeti ce optimism, voi alapta, voi manca absolut sanatos mai ales ca voi fi in stare sa-mi gatesc eu, tot ce e bun pentru bebe si nu ma ingrasa!!!
Si eu am vazut ca am 14-15 kg in plus acum astea oscileaza asa ca nu stiu cu exactitate cate am! Dar sunt pe acolo!
Imi este tare dor de masinuta mea, si de mers pe afara cu ea!!! Azi cand am coborat in parcare sa merg la medic am vazut-o acolo cumintica
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+
giorgia23 spune:
Carmen ce imi place optimismul tau...asa gandesc si eu si sunt sigura ca la botez adik dupa aprox 2 luni de la nastere voi arata f.bine...vergeturi nu mi-au aparut spre norocul meu....cu crema ma dau cand imi amintesc...celulita am si eu dar ii vin eu de hac dupa
GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Ahaa tocmai am intrat pe google si am citit si eu ce inseamna. Ufff s-a intors micutul, manca-l-ar mama pe el de baietel cuminte. Asta sper sa nu insemne ca vrea afara deja, sa stea acolo pana zice nenea doctorul 29 + cu o de Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Ai mei erau amndoi cu capu la iesire
Totusi cred ca cel de jos s-a sucit ieri si-mi da cu picioarele in "dansa" si in vezica ca-mi vine sa fac pipi de cate ori loveste acolo
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
ooana spune:
Otilia, eu inainte sa merg la somn intru la baie la un susu…dupa care pana dimineata la 7 dorm neintoarsa cand ma duc iar la baie …si ma plangeam ca nu pot dormi pana la 10-11 dar cred ca exagerez nu?!
Larissa asa e tzitzi pline cu lapte daca se poate…am o pajama cu o vacuta pe care scrie “Milky time”
...si noi tot asa, nu ne putem plange cu venituri peste medie...dar 150 lei un pulover e foarte mult, cand copiii cresc intr-un ritm de nu poti tine pasul cu ei
Referitor la scurgerea gelatinoasa roz, medicul mi-a zis ca nu e din dop, sa fiu linistita
...si placenta e superioara, cica e bine pentru mine..ioar bebe in pozitie de “start”
Giorgia arati foarte bine!
Matusa multa sanatate!
Racusor sa ne arati “achizitiile” cand soseste pachetul
Carmen eu azi i-am parcat la mama masina...ca nu ii iesise parcarea laterala cu spatele...inca ma simt foarte bine la volan, sunt evident si soferul de serviciu avand in vedere ca beau maxim 1 bere fara alcool
Oana 35+ Matei
AMR 32zile
lalala13 spune:
racusor si eu tot la 10 stau..groazzznic..si dorm cu geamul deschis..dar ma enrveaza cainii care latra intr-una frate fara oprire..plus ca in ultima vreme simt ca nu mai am aer..am aer conditionat, dar simt nevoia de aer de afara..oricum e nasol..
----------------------------------------------
my somebody....
34+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
michelle1981 spune:
Multumesc pentru complimente, sunteti dragute
Eu subtirica nu am fost niciodata, cu exceptia unei perioade cand am tinut o dieta si nu imi placea cum aratam DELOC. Imi doream sa ma ingras inapoi.
Mie una imi place cum arat, chiar daca sunt un pic grasunica. Sunt bine proportionata. Picioarele dolofane acum sunt si mai dolofane, dar per total imi place cum arat si ma simt bine in pielea mea
Am +11kg.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu
AMR 7+
larissa_79 spune:
http://www.centrus.com.br/DiplomaFMF/SeriesFMF/18-23-weeks/appendix-03/normal_fetal_biometry/appendix-03.htm
Dragaica, eu am vazut ca limita inferioara de 248..deci al tau e peste limita inferioara....oricum cand e totul in limita nu trebuie sa te stresezi. Plus ca si medicilor le mai scapa mouse-ul pe acolo. Al meu bebe avea acum 4 saptamani cisterna magna de 8-9 mm iar acum de 7-8 mm. Clar ca de la click-ul de mouse...noroc ca nu m-am agitat...prea tare.
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
am uitat de subiectul SCOICA
noi am cumparat un Peg Perego 3 in 1...are landou, partea sport si scoica
...nelamurirea mea, daca se spune ca pana la 6 luni bebe trebuie sa stea drept pe spate...e bine sa il tinem in scoica care nu e dreapta?
Oana 35+ Matei
AMR 32zile
Dragaica spune:
Va multumesc pentru incurajari, sunt paranoica probabil si unde am obtinut sarcina greu si prin Fiv.
Offff......ce m-as face fara voi.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.