Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

am uitat de subiectul SCOICA
noi am cumparat un Peg Perego 3 in 1...are landou, partea sport si scoica
...nelamurirea mea, daca se spune ca pana la 6 luni bebe trebuie sa stea drept pe spate...e bine sa il tinem in scoica care nu e dreapta?

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

am auzit si eu pareri din astea...eu din experienta iti zic ca ale a stat in scoica de masina atat la drumuri in oras cat si pana la Botosani ( bine cu escala la Focsani) si nu a avut nimic cu coloana sau altceva. Plus ca pe scoica scrie de la 0 luni. Noi la 5 saptamani am fost cu ea la Botosani in scoica.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Va multumesc pentru incurajari, sunt paranoica probabil si unde am obtinut sarcina greu si prin Fiv.
Offff......ce m-as face fara voi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

La Ale m-am stresat si eu la fiecare oscior de mi-a venit rau...acum a doua oara mi-am propus sa nu ma stresez. Drept urmare nu citesc biometriile, ma multumesc cu ce zice medicul...adica ca e in grafic, nu citesc analizele de sange. Le ridic exact inainte de controlul la ginecolog si le trantesc pe masa la medic si astept sa zica ca e in regula sau ca e putina anemie etc. Stiu am devenit cam nesimtita dar cum is paranoica de fel..n-am incotro

AMR 7 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:

am uitat de subiectul SCOICA
noi am cumparat un Peg Perego 3 in 1...are landou, partea sport si scoica
...nelamurirea mea, daca se spune ca pana la 6 luni bebe trebuie sa stea drept pe spate...e bine sa il tinem in scoica care nu e dreapta?

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe

am auzit si eu pareri din astea...eu din experienta iti zic ca ale a stat in scoica de masina atat la drumuri in oras cat si pana la Botosani ( bine cu escala la Focsani) si nu a avut nimic cu coloana sau altceva. Plus ca pe scoica scrie de la 0 luni. Noi la 5 saptamani am fost cu ea la Botosani in scoica.

AMR 7 saptamani pana la

asta vroiam sa aud
o sa mai intreb si medicul pediatru...dar o sa folosim scoica cu siguranta
...ca altfel nu are logica, daca bebe trebuie sa stea in landou intins pana la 6 luni....si scoica e de la 0+ pana la 6 luni inseamna ca e inutila?!

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Oana, cica pana la un an ar fi scoica...dar eu imi amintesc sigur ca a mea n-a incaput mai mult de 6 sau 9 luni ( tre sa caut in poze sa me edific). Noi am avut acordul pediatrului.
Oricum putini stau in landou in masina....le place mai mult sa vada... Bine ca de obicei dupa putin "peisaj" adorm in masina.

AMR 7 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Va multumesc pentru incurajari, sunt paranoica probabil si unde am obtinut sarcina greu si prin Fiv.
Offff......ce m-as face fara voi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

La Ale m-am stresat si eu la fiecare oscior de mi-a venit rau...acum a doua oara mi-am propus sa nu ma stresez. Drept urmare nu citesc biometriile, ma multumesc cu ce zice medicul...adica ca e in grafic, nu citesc analizele de sange. Le ridic exact inainte de controlul la ginecolog si le trantesc pe masa la medic si astept sa zica ca e in regula sau ca e putina anemie etc. Stiu am devenit cam nesimtita dar cum is paranoica de fel..n-am incotro

AMR 7 saptamani pana la

si eu am ajuns tot asa...mi-am dat seama ca ma stresez pe degeaba singura ...plus ca am foarte mare incredere in medicul meu si daca el zice ca totul e in regula atunci eu merg pe mana lui

asa a fost si azi, nu a avut timp si l-am inteles...mi-a facut un eco, fara sa-mi dea masuratorile...el a masurat ceva acolo ...dar mi-a zis sa stau linistita ca totul e bine si pana acum nu sunt impedimente sa nasc natural...si pentru mine a fost suficient asta

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:

...nelamurirea mea, daca se spune ca pana la 6 luni bebe trebuie sa stea drept pe spate...e bine sa il tinem in scoica care nu e dreapta?[/font=Comic Sans MS][/navy]

Scoica e proiectata special sa nu faca rau bb de la 0 luni daca scrie pe ea.
Pozitia bb in scoica e cea din uter, rotunjita.
Mai rau ii poate face stand intins in landou in caz de accident/impact.

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Pup burticile cu delfinasi....Noi am revenit acasa dupa un weekend prelungit in Moldova ..la Durau...Cu un drum lung de peste 600 km...de s-a socat toata lumea cand afla ca luna viitoare nasc si m-am incumetat la asa drum...Dar a meritat efortul caci peisajele si aerul curat au fost binevenite si am ajuns cu bine acasa...Acum trec sa recuperez multele capitole restante...Sper ca sunteti bine....

32+ Tudor Constantin

AMR -8

baby, esti de-a mea ce dor imi e de peisajele din neamt, de la durau, cheile bicazului

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

da...E asa frumos in zona aceea si atatea manastiri de vizitat...Lasa ca vei recupera tu dupa ce nasti si bebe te va mostenii si va fi un mic calator....alaturi de mami si tati

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Baby bine ai revenit din vacanta ta pe plaiurile moldovenesti.Stiu,e superba Moldova .Te asteptam cu poze
Fetelor eu nu stiu ce sa fac.Pe 6 iulie e ziua mamei,vom face o reuniune acasa si tare as vrea sa ma duc dar DPN-ul meu e pe 12.Nu stiu daca sa ma risc sau nu,avand in vedere ca nu mergem cu masina ci cu trenul sau cu maxi taxi.Facem 2h pe drum dar totusi.Voi ce ma sfatuiti?

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Parerea mea e ca e mult prea riscant....Si eu acum pe serpentine si cu drumul cam accidentat aveam senzatia ca ii vad ciuful la strumf....La tine s-ar putea ca pana atunci sa ii faci mamei tale cel mai frumos cadou...de a fi bunica.....

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Anca tin pumni sa fie bine, stai linistita la pat

Andrei 11.02.2006 si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ooana cat ai dat pe peg perego 3 in 1? de unde ai luat? o poza ceva?

----------------------------------------------
my somebody....

34+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput