Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Am sosit si eu ...la spital era o nebunie totala, erau programarile date peste cap, am asteptat cam 1 ora ...dar totul e in regula cu bebe si cu mine...asta e important prea multe detalii nu am, medicul mi-a zis ca e totul ok...dar se grabea, deja avea peste program 1 ora...mi-a luat si secretie, o sa primesc rezultatele peste 4 zile contractul nu l-am semnat, trebuie sa discut cu un alt medic care asigura permanenta si care nu mai era acolo ...asa ca m-am programat maine la ora 11 sa rezolv si problema asta urmatoarea intalnire cu medicul o am peste 2 saptamani, dupa care ne vedem saptamanal pana la marele final Oana 35+ Matei AMR 32zile |
felicitari lasa, ca rezolvi maine si gata...o sa fii si mai linistita maine, azi deja erai pe acolo de ceva vreme...
ei eu merg maine la control dar eu sper ca dupa aia sa ma cheme saptamanal
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
fetelor, vine canicula si de joi-vineri nopti tropicale pai daca se incalzesc deja peretii aici (noi stam la 10) cred ca lesin in casa de caldura
si cand vin caldurile nici pe mama nu o mai pot chema, ca nu ii face bine caldura...la ei la piatra neamt e racoare si bine, iar in casa e ca in grota ca stau la parter si spre nord.....
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Daca CC inseamna circumferinta capului, la mine era 257 mm in saptamana 28 si scrie ca e in grafic. La tine cat e? 29 + cu o de Mergem inainte cu Doamne Doamne |
La bebe B e 251 mm, inseamna ca e ok
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
nela_didea spune:
citat din mesajul lui racusor2010 fetelor, vine canicula si de joi-vineri nopti tropicale pai daca se incalzesc deja peretii aici (noi stam la 10) cred ca lesin in casa de caldura si cand vin caldurile nici pe mama nu o mai pot chema, ca nu ii face bine caldura...la ei la piatra neamt e racoare si bine, iar in casa e ca in grota ca stau la parter si spre nord..... Bulina 35+ cu poznas AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Pai nu ai aer conditionat? Nici eu n-am dar la mine nu e asa cald, se poate dormi noaptea.
Dragaica, fetele au dreptate, nu e cazul sa te stresezi mai ales ca masuratorile sunt estimative, nu-s batute in cuie. Ai sa vezi ca o sa fie bine. Nu mai stresa bebeii degeaba si pe scumpul tau sot.pup]
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
crispro spune:
Dragaica, are dreptate sotu... Cat timp e in limita, nu te mai stresa... Al meu mereu e mai slabut, mai micut (si eu cat o vaca). Dar ei au datele dupa lungimea femurului, circumferinta capului. De unde sa stie doctorul cata carnita are al meu pe femur? Asa ca se face automat media intre masuratorile lor, dar eu stiu ca al meu bebl e mai marisor decat imi zice doctorul...
Racusor, mare noroc cu mama... Si eu astept sa vina mama (peste o luna) - sunt convinsa ca voi avea si certuri, ca voi avea draci. Dar stiu ca ea ma intelege, si vrea sa ajute. Ori, abia astept sa imi faca ea dupa nastere o supica, o mancarica buna, eu sa ma pot odihni cu bebelu, sa pot sa il alaptez...
Oana, felicitari ca e totul ok cu tine si bebelu!
Mare grija tre sa avem cu caldurile astea, nu e de joaca... Sa nu facem ceva inainte de termen...
Cristina 34+ cu
nela_didea spune:
Dragaica acuma am vazut ca ai postat toate masuratorile. Uite ca ti le postez si pe ale mele din saptamana 28 sa te linistesti ca nu e diferenta mare. Inca la mine unele sunt mai mari decat ar trebui.
DBP = 72 mm corespunde 28,6 sapt
CC = 257 mm corespunde 28 sapt
CA = 251 mm corespunde 29, 2 sapt.
LF = 55 mm corespunde 29 sapt
GFE = 1330 gr
BCF, MFA prezente
Frecventa cardiaca = 145 batai/minut
LA = cantitate normala
Placenta = anter. si fund.(?) gr.0/1
Si mai jos am o adaugire : PREZENTATIE CRANIANA ( ce-o mai fi si asta ca acuma am vazut-o?)
29 + cu o de
bumblebee spune:
Dragaica, bb meu la 31 s fix avea 1360 g, aproape de limita inferioasa, si e numai unul in burta si eu am luat kg de ma ard toate articulatiile si cu toate astea nu-mi fac griji, nu-s multumita, dar nu-mi pun probleme, tu chiar vrei sa-ti stresezi bbii? Acusica vin ei si ai sa uiti de toate masuratorile.
Calm, respira adanc si totul va fi bine.
Matusa, off, imi pare rau ca a trebuit sa te interneze, dar mai e putin, macar esti sub supraveghere medicala. Sanatate multa tie si bblului si sa treaca timpul cat mai repede
Alina 31+ cu
gargarita
giorgia23 spune:
Racusor ...nici nu se vad acele kg la tine..arati f.bine
Michelle f.frumoase pozele...de tine nici nu mai zic
Matusa imi pare rau ca esti in spital dar tb sa fii optimista si ai sa vezi ca totul va fi bine...multa sanatate
Racusor si eu stau la parter pe nord...zici ca suntem in pestera...e bine si racoare
Si la mine o sa vina mama sa ma ajute...de abia astept...ea e genul Bree din Neveste Disperate
GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
nela_didea spune:
citat din mesajul lui bumblebee Nela, bb e in pozitie de lansare. cu cqapul in jos Alina 31+ cu gargarita |
Ahaa tocmai am intrat pe google si am citit si eu ce inseamna. Ufff s-a intors micutul, manca-l-ar mama pe el de baietel cuminte. Asta sper sa nu insemne ca vrea afara deja, sa stea acolo pana zice nenea doctorul
29 + cu o de