Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Adriana, vrea sa nasca fara sa fie nevoie sa cheme soacra..de asta se plimba cu masina pe caldurile astea. Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia [/b](13 iulie 2006) |
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
dragaica, nu stiu la ce sa ma uit :( bine, eu am facut eco la 28 sapt si 5 zile...
dar de ce te stresezi? ti-a zis doctorul ceva? daca e la limita inferioara e bine...atat timp cat e in limite, daca era ceva iti zicea doctorul
stai linistita...faci foarte multe ecografii si de fiecare data te sperii...stai cumintica, bebeii sunt bine
Bulina 35+ cu poznas
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
adrianaBuc spune:
Larisa, nu vreau sa nasc inca Acum ca mi-am luat si camasile de noapte sunt mult mai linistita. Am iesit dimineata devreme special ca nu e asa cald si am mers pana la piata care e la 500 m de casa, cu masina, de unde am cumparat ca la vrabiute: 5 rosii, 2 cartofi deci nu am carat mare lucru. Cine ar fi crezut ca o sa imi fie atat de greu?! Acum m-am potolit, stau cuminte.
35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !
lalala13 spune:
aoleu fetele..ma speriati..ce e cu voi..cred ca de la caldura asta...si eu ma duc maine la eco..sper sa fie bine bebe...si eu..offf
dragaica nu te mai stresa cu masuratorile..daca era ceva rau iti zicea doctorul..eu nu m-am stresat, chiar daca la mine un os era de o saptamana, unul corespundea cu alta mai mare, sau alta mai mica. atata timp cat doctorul a zis ca-o o nu m-am mai gandit. dar uite ca ma iau si pe mine emotiile pentru maine.
btz, nu e bine sa fii umflata. tensiunea cat o ai? nu vreau sa te sperii dar sunt semen de preeclampise. trebuie neaparat sa vorbesti cu un doctor!. si regim urgent, fara sare deloc, fara mezeluri, fara carbogazoase. si eu sunt cu probleme de genula sta, de asta iti zic, sper sa nu te superi.
si fetele, nu va jucati cu drumurile pe caldurile astea, in apropierea nasterii. bine, eu una, abia ma misc din pat la baie...
----------------------------------------------
my somebody....
34+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
racusor2010 spune:
am revenit la aparat, asa ca monopolizez
vazut burtici frumoase rau michelle, georgia si mai era cineva dar am uitat
georgia, 12 kg?? eu raportez + 15
gabitza mai e o luna pana atunci, vezi atunci cum esti, dar eu nu as pleca...e cam riscant...
ochidut sotu meu sta pe pat si zice, ce bine e cu soacra la noi si striga dupa ea, Doamna Soacra, cand mai veniti
asta si pentru ca saptamana trecuta a fost socru si a trebuit sa ii puna masa, sa ii faca ceai...tot felul si tot a slabit socru 3 kg la noi
dar eu stau cu gura pe mama, ce fiica nerecunoscatoare sunt ca sa faca ca mine, nu ca ea
Bulina 35+ cu poznas
nela_didea spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Adriana, vrea sa nasca fara sa fie nevoie sa cheme soacra..de asta se plimba cu masina pe caldurile astea. Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia [/b](13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Foarte tare.
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Dragaica spune:
Pai sa va zic, bebe A :- greutate = 1335kg
- Diametru biparietal = 71,2
- circumferinta capului = 274,9
- circumferinta abdominala = 254.8
- lungimea femurului = 52,7
bebe B :- greutate = 1115kg.
- diametru biparietal = 68,0
- circumferinta capului = 251,0
- circumferinta abdominala = 235,6
- lungimea femurului = 51,8
Doctorita a zis ca e ok, pentru ca nu sunt identici si atat timp cat al doilea are un ritm de crestere sustinut nu conteaza.
Pana acum ma stresa acumularea de calciu in ventricul la bebeB, s-a reabsorbit , acum ma stresez din alta cauza.
Sotu a zis ca-mi arde hartiile cu graficile daca ma mai uit ult la ele si ia laptopul.........ce sa fac daca nu ma pot abtine
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
ooana spune:
Am sosit si eu ...la spital era o nebunie totala, erau programarile date peste cap, am asteptat cam 1 ora
...dar totul e in regula cu bebe si cu mine...asta e important
prea multe detalii nu am, medicul mi-a zis ca e totul ok...dar se grabea, deja avea peste program 1 ora...mi-a luat si secretie, o sa primesc rezultatele peste 4 zile
contractul nu l-am semnat, trebuie sa discut cu un alt medic care asigura permanenta si care nu mai era acolo ...asa ca m-am programat maine la ora 11 sa rezolv si problema asta
urmatoarea intalnire cu medicul o am peste 2 saptamani, dupa care ne vedem saptamanal pana la marele final
Oana 35+ Matei
AMR 32zile
nela_didea spune:
citat din mesajul lui Dragaica Fetelor imi puteti spune ce circumferinta a capului tre sa aiba un bebe la 28 de saptamani, voi ce masuratori ati avut???? Unu din bebei are circumferinta capului la limita inferioara pe grafic desi dimensiunea biparimentala e in grafic. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Daca CC inseamna circumferinta capului, la mine era 257 mm in saptamana 28 si scrie ca e in grafic. La tine cat e?
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
racusor2010 spune:
dragaica, eu i le-as da sotului sa le arda
sincer eu nu gasesc toate info astea pe aco...uite ca iti dau atatea informatii si ca sa ce, sa te stresezi...
daca dr a zis ca e ok inseamna ca e ok....cum ziceau si fetele data trecuta, acum se bat pe papa la tine in burtica, normal unu sa fie mai mic si unu mai mare, dar asta nu inseamna ca e ceva in neregula
hai stai linistita si bucura-te de sarcina in continuare
Bulina 35+ cu poznas