Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Adriana uite special pentru tine un banc cu ghici cine?

La tribunal:
-Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. De ce ai facut-o?
-Nevasta-mea mi-a zis...
-Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta isi iubea foarte mult mama!
-Asa e, dar inainte de a pleca, in ziua respectiva, mi-a zis:
"Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"

anca, nu mai e mult pana maine seara. Daca atunci cand stai in patut e bine, atunci evita sa te ridici.

matusa, of! Fi optimista. O sa fie bine pana la urma.

Dimineata am fost sa imi iau camasa noapte pentru alaptat si sa iau cate ceva de la piata. Fireste ca am fost plecata cu masina. SI mi s-a facut rau, stari de lesin; abia am nimerit drumul inapoi acasa. Prin urmare, de la 12 pana la 4,30 am stat in pat, am motait. Dupa care am pregatit masa pentru sot ca e in tura de noapte si acum ma duc la loc in pat. Prin urmare, nu am mai ajuns la medic azi. Poate maine.

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Matusa, dar te doare ceva? Tu cum te simti? Inteleg ca te-au internat ca nu a crescut suficient bebe. Nu stiam ca asta e o problema, avand in vedere ca fiecare bebel creste diferit. Burtica tare de cand o ai? Doctorul ce zice? Ai grija de tine, tine-ne la curent cu noutati. Multa sanatate!

-Creata, la cod diagnostic am 995 - nu stiu ce inseamna. Inainte am fost pe risc maternal, asa incat codul diagnostic era RM.

Adriana, cred ca nu e mai foarte safe sa mergi solo, cu masina. E foarte cald peste tot, sarcina e inaintata, tu ai avut probleme... Ai grija de tine! Mai de facut bagaj si de amenajat camera fetei, asa ca nu grabi nasterea!

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

matusa, care e prenumele tau sa te pomenesc la rugaciune...

Adriana
, vrea sa nasca fara sa fie nevoie sa cheme soacra..de asta se plimba cu masina pe caldurile astea.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo ia nu iti mai fa tu griji cate kg ai luat,si eu ma stresam dar m-au linistit fetele.Cum zicea si Carmen,suntem grase ca suntem insarcinate
Azi m-am trezit cu sotul mai devreme acasa,m-a prins cu dezastru in casa si eu sforaind in pat
Saracu nu a comentat nimic si a facut tot el curatenie.Nu stiu cat ma mai suporta asa
Iar mai nou nu avem apa calda pt 2 saptamani si nici centrala.O sa ne spalam ca pe vremea lu bunica la lighean

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor imi puteti spune ce circumferinta a capului tre sa aiba un bebe la 28 de saptamani, voi ce masuratori ati avut????
Unu din bebei are circumferinta capului la limita inferioara pe grafic desi dimensiunea biparimentala e in grafic.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Pup burticile cu delfinasi....Noi am revenit acasa dupa un weekend prelungit in Moldova ..la Durau...Cu un drum lung de peste 600 km...de s-a socat toata lumea cand afla ca luna viitoare nasc si m-am incumetat la asa drum...Dar a meritat efortul caci peisajele si aerul curat au fost binevenite si am ajuns cu bine acasa...Acum trec sa recuperez multele capitole restante...Sper ca sunteti bine....

32+ Tudor Constantin

AMR -8

baby, esti de-a mea ce dor imi e de peisajele din neamt, de la durau, cheile bicazului

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusor, de pe net ti-ai luat pantalonii? Speciali de gravi sau pt perioada de dupa? Daca ti-au ajuns si poti, fa-le poze sa ii vedem si noi...

Cristina 34+ cu

nu sunt de gravi, sunt pantaloni scurti normali, doar ca au siret in talie...eu purtam marimile din UK 6-8 inainte, asa ca am comadat 10 vineri ajunge coletul...o data cu 2 paturici celulare pentru bebe si 2 rompers

Bulina 35+ cu poznas

AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Multi si de la noi pe ziua de azi! Iarasi am o gramadade recuperat, noi am fost la tara in weekend, am fost si la o inmormantare, am plans putin chiar daca m-am chinuit din rasputeri sa ma abtin, sper sa nu-l fi suparat prea rau pe bebita.

Pana reusesc eu sa citesc din urma, am si eu o mare rugamine la voi....cele care sunteti in prenatal, va rog spuneti-mi si mie ce cod de boala v-a scris dr de fam pe concediu, in afara de 08,,sarcina si lauzie" (mai e unul format din 3 cifre, parca)

30+ cu un invingator David Gabriel

cod 995...de ce? ce inseamna?

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

astazi am fost la control si surpriza bebe nu a crescut suficient, iar burta mea a devenit tare asa ca sunt pe perfuzii

saptamana 33 Ducu

off, matusa imi pare rau dar fii pozitiva, imediat termini saptamana 34, esti la doctor si primesti toata grija, si tu si bebe suntem alaturi de tine si te aspteam cu vesti bune

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Baby bine ai revenit din vacanta ta pe plaiurile moldovenesti.Stiu,e superba Moldova .Te asteptam cu poze
Fetelor eu nu stiu ce sa fac.Pe 6 iulie e ziua mamei,vom face o reuniune acasa si tare as vrea sa ma duc dar DPN-ul meu e pe 12.Nu stiu daca sa ma risc sau nu,avand in vedere ca nu mergem cu masina ci cu trenul sau cu maxi taxi.Facem 2h pe drum dar totusi.Voi ce ma sfatuiti?

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput