Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Pup burticile cu delfinasi....Noi am revenit acasa dupa un weekend prelungit in Moldova ..la Durau...Cu un drum lung de peste 600 km...de s-a socat toata lumea cand afla ca luna viitoare nasc si m-am incumetat la asa drum...Dar a meritat efortul caci peisajele si aerul curat au fost binevenite si am ajuns cu bine acasa...Acum trec sa recuperez multele capitole restante...Sper ca sunteti bine....

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Dragaica ai primit PM-ul meu?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

L-am primit si a trimis imediat raspunsu nu inteleg de ce nu a mers , poate pentru ca nu stau logata
Ti-am trimis acum altu.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Sunteti niste dragute ca de obicei si pup burticile voastre dragi.
Tocmai am venit de la dr. si mi-a prescris Maltofer 1/zi. De calciu a zis ca imi prescrie dupa ce termin cu fierul. O sa incep sa iau de maine sa vad cum se asimileaza si cum ma simt.
Anca stai acolo cumintica in pat pana maine cand mergi la doctor sa nu faci vreo ghidusie acuma pe ultima suta de metri.
Adriana uite special pentru tine un banc cu ghici cine?

La tribunal:
-Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. De ce ai facut-o?
-Nevasta-mea mi-a zis...
-Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta isi iubea foarte mult mama!
-Asa e, dar inainte de a pleca, in ziua respectiva, mi-a zis:
"Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Giorgia, . Nu am mai pus poze de 2 sapt - ca am crescut mult de atunci.Tu ai pus 12 kg si aproape gata sarcina...Greutatea ideala in sarcina! In locul tau as manca numai inghetata si dulciuri.

Anca, nu te speria. Nu e obligatoriu sa se repete istoria cu Vlad. Ai grija de tine, stai cuminte in patut, si vezi maine ce zice doctoru... Of, scumpa de tine!

Racusor, de pe net ti-ai luat pantalonii? Speciali de gravi sau pt perioada de dupa? Daca ti-au ajuns si poti, fa-le poze sa ii vedem si noi...

Michelle, ce bine iti sta in rochita roz!

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

stiu eu reteta...dar tot e greu ca nu vreau la spital!

acum stau in pat cumintica dar cand ma ridic burtica se intareste... si am un tremurat de la gynypral!

cred ca sunt putin si speriata, dar sper ca imi trece!

F bine ca stai in pat! Incearca sa te relaxezi si sa gandesti la ceva frumos!

Ai grija de tine si de bebe

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Giorgia eu te vad tot subtirica Si ce burtica sexyyy

Dragaica ai primit PM-ul meu?

Am pus si cateva poze de la intalnirea de 10 ani in contul comun (o sa le sterg maine).

Referitor la bagajele pentru maternitate, nici eu nu am nimic pregatit. Nici pentru bb, in afara de carut si cele 3 body-uri Sper sa ma mobilizez luna asta ca deja incep sa am si eu emotii cand vad ca prietenele mele una cu 2 luni in avans deja a nascut de 2 saptamani si una cu dpn-ul cu o luna inainte deja s-a internat si va naste saptamana asta

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Foarte frumoase pozele! Iar tu o gravuduta tare frumoasa!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

va salutam de la spital, am fost internata nu stiu pana cand

saptamana 33 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

matusa, cum? de ce? Imi pare rau....hai ca mai e putin si faci 34 Doamne ajuta! Oricum in spital esti safe!
Daca bebe e urlacios...musai trebuie ajutoare ca te termina...iar sotii ajuta si ei dar dupa ce incep serviciul nu prea mai pot. Daca nu dorm noaptea sunt zombi a doua zi la serviciu si nu se pot concentra. Si vorba aia...tre' sa aduca bani in casa nu?

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Multi si de la noi pe ziua de azi! Iarasi am o gramadade recuperat, noi am fost la tara in weekend, am fost si la o inmormantare, am plans putin chiar daca m-am chinuit din rasputeri sa ma abtin, sper sa nu-l fi suparat prea rau pe bebita.

Pana reusesc eu sa citesc din urma, am si eu o mare rugamine la voi....cele care sunteti in prenatal, va rog spuneti-mi si mie ce cod de boala v-a scris dr de fam pe concediu, in afara de 08,,sarcina si lauzie" (mai e unul format din 3 cifre, parca)

30+ cu un invingator David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

astazi am fost la control si surpriza bebe nu a crescut suficient, iar burta mea a devenit tare asa ca sunt pe perfuzii

saptamana 33 Ducu

Mergi la inceput