Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 19
beluistef spune:
Buna burtici
Am mai intrat si eu in sfarsit sa vad ce mai faceti si sa ma pun la curent cu noutatile.
Am citit cam pe diagonala asa ca nu am retinut mare lucru.
Va doresc o zi cat mai usoara ...este asa frumos afara, iar eu sunt consemnata in casa , ca inca nu mi-au trecut bubele
Elena, 35+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 4-
racusor2010 spune:
dar daca e apa la ei in casa sa nu se infiltreze mai departe in perete
nu reusiti sa dati de proprietari?
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
enik83 spune:
buna fetelor..
am intrat sa vad burticile..una mai frumoasa ca alta..
abia astept sa ne laudam si cu bebeii..
fetelor..desi la inceput nu prea aveam burtik..se pare ca va ajung din urma.. am explodat ca popcornul..
dragaico..frumos tare de tot torul ce l-ai avut.. imi dai voie sa fur poza??
28+ cu o minune de
poze
racusor2010 spune:
carmen, am vazut acum si buzunarasul de perete
Bulina 35+ cu poznas
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am vb cu portarul sa opreasca apa in cladire, acum sper sa functioneze.. Larisa eu am vorbit cu ea dar ceilalti 8 frati au convins-o ca eu sunt paranoia , asa ca mi-a spus sotul sa ma las pagubasa, mai ales ca si el a vorbit cu ei.., ce sa faci 7 milioane de dolari sunt 7 milioane si cu cat traiesc mai mult cu atat consuma mai mult, si nici cand au vrut sa vanda proprietatea nu i-au lasat copiii ca e a lor, dar cica asa e la americani, nu au atasamente asa profunde fata de parinti frati! Cum zice bunica mea sa fie la ei acolo!! Sa nu mai adaug ca intretinerea proprietatii si impozitele ii costa pe bietii parinti 40 mii anual si nici un copil nu vrea sa contribuie la asta desi stiu cu totii ca le ramane! Doar pretentii! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 31+ cu AMR 8+ |
la asa copii, cu asa caracter...eu as vinde tot...as dona tot pentru o cauza nobila si punct! cat parintii sunt in viata copii nu au dreptul la absolut nimic din ce e al lor!
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
BELU mai rezista un pic
Bulina 35+ cu poznas
CarmenAlbu spune:
Racusor nu reusim sa dam de ei, nu au un numar de urgenta, daca continua sa se prelinga apa, chemam politia sa sparga usa, singuri nu avem voie!
Larisa si eu cu sotul am zis la fel, eram la cina cu ei, si ne explicau ce incapatanati sunt parintii si cum noi cu perceptiile europene nu intelegem asa ceva , sotul le-a zis ca nu-i nimic al lor, dar ei nu si pace!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+
Otiliav spune:
Da Larisa, despre ea este vorba. Vad ca si tu tii minte sau i-ai citit postarile. Oricum, foarte trist.
Bravo Carmen, te-ai descurcat.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
eladea2005 spune:
tina, laurika, otilia, rodica, va multumesc mult si voua pt urari...doamne ajuta tuturor sa aiba o viata linsitita si plina de iubire si intelegere! mai les pt bebeii nostri!
carmen, nasoala treaba...uff ce oameni...dar cum a reusit? a uitat deschis vreun robinet?
felicitari pt vestile bune celor care au fost la eco...tot inainte...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...