Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
OANA ce tare esti cu inghetata
La mine zace,abia mananc un cornet .
ELADEA-La multi ani fericiti !!
sarbatorim si noi curand![]()
RODICA nu te amagi acum ca ti-a trecut durerea,mergi la dentist ca faci infectie ! si nu e buna.mergi si vezi ce poate sa iti faca,nu o sa te doara,o sa stie ei cand si daca si cata si in ce fel sa iti faca o anestezie ,eventual intreaba si medicul tau,dar dentistii stiu,mergi la unul bun,iti pune macar o plomba provizorie pana dupa nastere.Cumnata-mea lucreaza in domeniu si in sarcina si-a scos o masea ca nu avea incotro,e mai rea infectia decat anestezia.mi se pare ca e un tip anume de anestezie.nu sta asa !
e posibil ca deja sa ai infectie,altfel nu ai treaba cu curentul.infectia in general,la cea mai mica inflamatie,apasa pe nerv si atunci te urci pe pereti.
LALALA-FELICITARI pt LALICU![]()
ALINA crede-ma ca e pur si simplu de mentalitate,nu ai de ce sa te rusinezi pt ca nasterea nu e o rusine,sunt altele in viata mult mai rusinoase pe care oamenii le fac fara jena.Nasterea in alte tari e privita ca ceva minunat ,divin,nimic rusinos !
Bine,nici eu nu mi-as lua fratele
nici tatal
Dar sunt femei care vad o rusine si in faptul ca le vede sotul in timp ce nasc...
nasterea la 40 s,nu toti ajung la 4 kg,adica foarte putini,defapt!
la 38 in general ies multi sub 3 kg.sanatosi,ce-i drept,dar multe mamici se chinuie apoi cu alaptatul si cu luatul in greutate,majoritatea ajung la disperare sa dea lapte praf pt ca ii vad pe altii mai grasuni.
Sofia s-a nascut la 40 sapt +2 zile si avea 3200kg.daca s-ar fi nascut 2 saptamani mai devreme,sigur nu ajungea la 3kg.Andres intr-adevar la 40 s + 4 zile a avut 3700.Ghici care s-a nascut mai usor si care a supt mai bine si care a dormit mai bine si care s-a ingrasat mai repede?Andres.era deja puternic si nu am avut probleme cu el,sugea cu forta Sofiei de la 3-4 luni.
CARMEN asa ii zic eu sotului,in gluma ,sa vezi ce te vor cocosa ei cand oi fi in baston !!
Si el zice cu calm,ca asta e viata,ca ce eu adica ma astept sa imi dea copiii ceva sau sa ma ajute ? noi sa ne chinuim sa ii ajutam,sa le lasam ceva ca daca murim maine poimaine sa nu ramana pe drumuri,si daca om trai si ne-om tari b....,cum ne-o fi soarta,ca asta nu putem schimba,copiii cica e clar ca vor zbura din cuib si vor trage de famiile lor,si intareste "asa cum facem si noi dealtfel...".
si asa e ! desi imi e frica de batranetea bolnava sau singura ...dar daca asta o fi sfarsitul meu,destinul,ce pot face?doar sa ii educ in respect,in compasiune...dar adca ei vor pleca peste mari si tari ca noi..ce putem face..decat sa le ducem dorul.
ei,vorba lui,"macar sa ajungem noi acolo"..
Aveam un prieten cu care vorbeam mereu despre batranei,cum sunt tratati de actre tineri,si ziceam ca noi ne vom intalni in baston si vom povesti ,etc...a murit saracul la 30 si ceva de ani..asa ca am pierdut un viitor mosulica din pacate cu care sa jucam table.cine poate sti cum e viata??
vaaaaaaai,inundatie???????
peretele e doar cu lemn sau e dulap ?ca nu imi dau seama,dar arata bine.mai pune-ne poze
chiar si inundate.
RODICA-
| Citat: |
| a mea printesita pot spune de-acum ca e mare, are 1,43. dar primul lucru pe care il face singura cand se urca in masina e sa-si puna centura. era la televizor o reclama superba (de fapt nu reclama, ci atentionare) cu un cuplu in masina si fetita in spate in picioare la mijloc razand, cand tata pune o frana si fetita zboara prin parbriz. imaginile alea mi-au ramas si acum in minte si i le-am aratat si printesitei. nu e nevoie sa-i spun eu nimic, dar intotdeauna o intreb: Maria, ti-ai pus centura? si-mi raspunde: bine-nteles, mami, ce credeai?! |
cum ei sunt doi,ii punem in scaunele lor ,si daca i se pare ei ca mai faci ceva si inca nu ai legat-o si crede ca o lasi asa,tipa ,nu ar sta nelegata nici sa vreau eu.pe ei nu i-am speriat cu nimic,ca sunt prea mici,dar daca ei de la 2 zile stiu ca se leaga ceva acolo,face parte organica din ei !!!si copiii in general sunt tipicari,trebuie sa faci acelasi si acelasi lucru mereu si nu se plictisesc nicodata.
ca vrobiti iar de accidente cu masina.
cum zice si RACUSOR cu centura in spate.eu niciodata nu merg fara centura,nici 5 minute,nici 3 metri,centura se da jos in parcare.
Nu am avut accidente ,si sper sa ne fereasca dumnezeu de asa ceva.Insa mi-au murit multi prieteni si rude in accidente,sau unii au scapat ca prin urechile acului..uneori ma gandesc ce se intampla ca toti din jurul meu s-au dus asa..Poate asa a fost sa fie,dar am prea multi..
29+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Alina2005 spune:
fetelor, eu am bocit si bocesc si acum din cauza panaramei de laptop..cand v-am scris mai devreme, am scris de pe computer, dupa aceea, cand am vrut sa deschid laptopul, mi-a facut crack antivirusul si a trebuit reinstalat tot, asa ca nu mai am nimic pe el, am pierdut TOT, lucrarea de dizertatie, poze, documente. sper ca lucrarea sa o mai aiba profu pe mail, ca desteapta de mine s-a apucat zilele trecute sa stearga tot din mail (sent si trash). aveam toate pozele cu burtica pe el..
plus multe altele

Alina,
34+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Da Larisa, despre ea este vorba. Vad ca si tu tii minte sau i-ai citit postarile. Oricum, foarte trist. Bravo Carmen, te-ai descurcat. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra |
nu ...pe atunci nu am stiut...dar am fost colege la odiseea cu Alexia...cand a devenit mamica de alta fetita Camelia. Iar acum...nu stiu daca stii, mamanati asteapta a doua minune...e in saptamana 39. Bunul Dumnzeu ia cu o mana si da cu doua!

Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
giorgia23 spune:
Neata si din partea mea....daca tot s-a discutat ieri despre nasteri si pierderi de dopuri asta am visat si eu aseara
...ca pierdusem dopul si ma luasera durerile si m-am trezit asa de speriata
...iar asta mica ma boxa la greu
Eladea felicitari si la cat mai multi impreuna fericiti si sanatosi alaturi de copii
Lala felicitari pt grasunel
GEO 36+ cu
Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
CarmenAlbu spune:
Eladea habar nu am cum a reusit vecinul, aici nu socializeaza niciunul, ba mai mult ne transmit prin intermediul portarului, un exemplu avem camere video de supraveghere pe terase si la primul etaj avem o camera la distanta de 18 metri de vecin, care nu se poate vedea si care supravegheaza strict terasa noastra, vecinul a trimis scrisoare in care cerea asigurare ca nu se vede la el ( e imposibil sa se vada), dar el nu putea vedea ca noi avem camera decat daca se uita la noi cu telescopul pe care il tine in permanenta pe terasa lui si care urias fiind e vizibil si de la noi
, a trebuit sa-i aratam pe televizor pe canalul de monitorizare administratorului ce se vede exact prin acea camera, o masura incredibila, acum am cerut si eu scrisoare de garantare ca nu-si foloseste telescopul sa ne supraveghezze noua terasa
!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu 
AMR 8+
aelita spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 fetelor, eu am bocit si bocesc si acum din cauza panaramei de laptop..cand v-am scris mai devreme, am scris de pe computer, dupa aceea, cand am vrut sa deschid laptopul, mi-a facut crack antivirusul si a trebuit reinstalat tot, asa ca nu mai am nimic pe el, am pierdut TOT, lucrarea de dizertatie, poze, documente. sper ca lucrarea sa o mai aiba profu pe mail, ca desteapta de mine s-a apucat zilele trecute sa stearga tot din mail (sent si trash). aveam toate pozele cu burtica pe el.. plus multe altele![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() of..tare ansol sa pierzi tot ..poate mai recuperezi ceva..Nu mai plange,ca iti faci rau ! Schimba cineva capitolul????? ca iar ne inchide subiectul inainte sa punem link ![]() Nu avem continuitate la capitole. ![]() Alina, 34+ cu Aida AlexandraFetita mea |
29+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
racusor2010 spune:
alina, nu dispera, daca mergi la un doctor de calculatoare se pot recupera multe date
lasa laptopul in pace, nu mai fa tu nimic, si asteapta sa il duci la service..
eu mi-am sters toate pozele de pe ap foto din concediul din spania si s-a dat sotul peste cap si le-a recuperat 
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!