Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Eladea sa fiti sanatosi fericiti si sa va aduceti bucurii!!! |
Si de la mine
Larisa multumim pentru rugaciuni, sa va spun , dupa ce mi-am descarcat biblia pe telefon si am inceput sa citesc seara inainte de culcare am avut test pozitiv si nu numai atat , am avut mult curaj pe parcursul sarcinii, liniste deasemenea, asa ca face minuni Matusa!! |
Eu citeam biblia in speranta ca voi ramane insarcinata (trebuie sa recunosc, n-aveam nici net, nici TV, de abia ne mutasem)
Si am avut in sarcina cu Ana o stare asa, Zen, in ciuda tuturor incercarilor prin care am trecut. N-am facut nici teste pentru SD, nici analize pentru zoonoze, am fost convinsa ca se va termina cu bine chiar si cand mi s-a deschis colul la 16 saptamani.
A doua oara am fost mult mai stresata daca am luat avionul sa vin in Ro sa fac screening pentru SD si analize cat mai multe
Acum, asa si asa, s-a intamplat totul prea repede.
Ariana, spor la plimbari de acum incolo. Vezi ca am avut dreptate? O sa fie totul bine
Carmen, ce ghinion de ghinion. Nu zic, i se poate intampla oricui, am patit sa ne sara 3 racorduri flexibile intr-un an si noroc ca eram acasa. Atat ai grija si nu te stresa prea tare.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 azi dau de baut... acu 7 ani am avut cununia religioasa, masa si dansul...a zburat timpul ca nebunul |
eladea, multi ani fericiti inainte! parca ti-am mai urat o data casa de piatra, a fost cununia civila mai devreme? ce bun ar fi un degetel de Angelli cherry... am gasit aici la 10 euro/sticla, sa-i zic la mama sa-mi trimita ptr botez
citat din mesajul lui CarmenAlbu Rodica credeam ca ti-am scris cu dopurile in urechi mai demult, se pare ca am facut-o doar in gand |
. mi se face pielea de gaina cand aud ce povestesti de bietii parinti... eu i-as aduce pe ai mei aici, sa-i am aproape (au 60 de ani), dar nu vor sa-si lase casuta!
citat din mesajul lui paula_m Asa ca astept sa nasc, sa ma dezumflu. |
pe mine ma intreba sotul ce-o sa ma fac dupa ce nasc, unde o sa-mi tin mainile, ca acum sunt tot zambind cu ele pe burtica . mie o sa-mi lipseasca burtica, mai ales ca e ultima, asa ca ma bucur din plin de ea si de perioada asta, asa cum pot...
citat din mesajul lui aelita SCOICA IN MASINA probabil ca daca ar fi amenzi,nu ar mai umbla lumea cu copiii in brate ,in masina. |
a mea printesita pot spune de-acum ca e mare, are 1,43. dar primul lucru pe care il face singura cand se urca in masina e sa-si puna centura. era la televizor o reclama superba (de fapt nu reclama, ci atentionare) cu un cuplu in masina si fetita in spate in picioare la mijloc razand, cand tata pune o frana si fetita zboara prin parbriz. imaginile alea mi-au ramas si acum in minte si i le-am aratat si printesitei. nu e nevoie sa-i spun eu nimic, dar intotdeauna o intreb: Maria, ti-ai pus centura? si-mi raspunde: bine-nteles, mami, ce credeai?!
34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Larisa eu le doresc sa nu se intoarca , pentru ca ar fi tare trist, ei literalmente nu inteleg cum cineva nu poate fi bucuros ca sta intr-o comunitate , si sunt cu toti suparati pe mama lor ca e mai grasa si il oboseste pe tatal lor care e mai slab si de multe ori trebuie sa o ajute putin.. nu au inteles ca e alegerea tatalui.. initial o dusesera doar pe mama in centru si tata nu a putut suporta si s-a mutat de bunavoie acolo sa fie alaturi de sotia lui! Copiii sunt socati ca parintii nu aprecieaza Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 31+ cu AMR 8+ |
Nici eu nu le doresc sa li se intoarca...doar ca asa functioneaza dreptatea Bunului Dumnezeu in cazurile astea de cele mai multe ori! Sa iti definesti mama ca grasa spune mult despre un om. Suficient. Pai mama aia grasa te-a purtat pe tine in pantece, a suferit pentru tine...n-a dormit noptile, a tremurat cand ai facut febra. O sa vedeti voi cele care nu sunteti inca mamici cata bucurie dar si cata grija aduce un copil. Devii din om neom cand termometrul trece de 39 grade. Poate ca tu in calitate de prietena o poti face sa intelege .....
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu peretele nou pe care mi-l inunda!!!!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 31+ cu AMR 8+ |
nu aveti un numar de urgenta, ceva? ca doar nu o sa stai sa vezi cum curge apa si va strica tot
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui lalala13 helou..ete am ajuns si noi de la eco. lalicu e bine, e un grasun, cica de 2800 (+- 400g) si arata de 36 saptamani si o zi. radea doctorita ca se vedea slaninuta pe el si cica are par mult...dar e bine ca e bine. acum cica data nasterii e 11 iulie..cred ca dna doctor o sa puna mai devreme de 10 iulie cum vroia cezariana, ca si chistul iar s-a marit..are aproape 14 cm si s-a dus pana la ficat in sus. colul e mare si tare de 4 cm.placenta gr 2-3 cu microcalcifieri dar a zis ca e normal pentru varsta asta a sarcinii si ca ea ma vede in 2 saptamani nascuta. aaa , si sa ma intorc sa-i zic cat a avut la nastere ca e curioasa. eu sunt bucuroasa ca arterele uterine una era normala si una era marita dar oricum cu vloare mai scazuta. cam am insa tensiune..14 cu 8 aveam acum ---------------------------------------------- my somebody.... 34+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Si la noi ecografu l-a estimat pe 11 iulie :D.bine, c anoi nastem naturel.iar pe 10 e ziua sotului..care a zis ca pe 9 ma pune sa dau jos paianjenii de pe tavan :)).glume..iar colegii ma tot intreaba ce mai caut la munca.asa ca parerea mea e ca de sapt viitoare GATA..
Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
racusor2010 spune:
sa va spun de sot si soacra
soacra, adica mama mea
fericit el nevoie mare ca are cine sa ii dea de mancare si lui si la nevasta, ca face cineva curat si el sta mai linistit...
ii zice aseara lu mama ca el o sechestreaza pentru urmatoarele luni si o leaga de perete sa nu ajunga decat la bucatarie si inapoi
si ca o sa ajunga la televizor...si o sa se minuneze lumea...ca altii isi alunga soacrele, iar el o leaga sa nu plece
si nici nu a plecat inca (maine cred ca pleaca) si o intreaba cand mai vine
inainte erau ca soarecele si pisica
Bulina 35+ cu poznas
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
larissa_79 spune:
carmen, sa de Dumnezeu sa se opreasca....apa
Otilia, mamica de care vorbesti e cumva mamanati?
ariana, ma bucur ca e totul bine!
racusoru', noi ne bucuram si cand vine mama si cand vine soacra....ca mereu pica cate ceva bun si nici nu stau ele f mult ca sa ne incomodeze. Unde mai pui ca atunci cand vin scot copilul in parc sau se joaca cu el si respiram si noi
Io raportez una bucata copil care nu vrea sa vina acasa o mai las 2 saptamani...a dat de bine acolo la bunici spre bucuria noastra! Desi mi-e dor de ea...mai respiram si noi plus ca ii e foarte bine acolo la curte!
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
pai la atata libertate, puiuti de gaina, cine nu ar sta?
dar acolo cu cine doarme? cu bunicii? ca poate se obisnuieste sa doarma singurica
eu cand eram mica nu ma dezlipeam de tata urlete cand ma lasau undeva sau cand pleca tata in delegatie si in clasa a doua am plecat prima data de buna voie undeva dar am promis ca nu mi se face dor de tata
dar seara spuneam rugaciunea si ma gandeam putin si la el
Bulina 35+ cu poznas
CarmenAlbu spune:
Am vb cu portarul sa opreasca apa in cladire, acum sper sa functioneze..
Larisa eu am vorbit cu ea dar ceilalti 8 frati au convins-o ca eu sunt paranoia , asa ca mi-a spus sotul sa ma las pagubasa, mai ales ca si el a vorbit cu ei.., ce sa faci 7 milioane de dolari sunt 7 milioane si cu cat traiesc mai mult cu atat consuma mai mult, si nici cand au vrut sa vanda proprietatea nu i-au lasat copiii ca e a lor, dar cica asa e la americani, nu au atasamente asa profunde fata de parinti frati! Cum zice bunica mea sa fie la ei acolo!! Sa nu mai adaug ca intretinerea proprietatii si impozitele ii costa pe bietii parinti 40 mii anual si nici un copil nu vrea sa contribuie la asta desi stiu cu totii ca le ramane! Doar pretentii!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+