Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eladea sa fiti sanatosi fericiti si sa va aduceti bucurii!!!

Larisa multumim pentru rugaciuni, sa va spun , dupa ce mi-am descarcat biblia pe telefon si am inceput sa citesc seara inainte de culcare am avut test pozitiv si nu numai atat , am avut mult curaj pe parcursul sarcinii, liniste deasemenea, asa ca face minuni Matusa!!

Rodica credeam ca ti-am scris cu dopurile in urechi mai demult, se pare ca am facut-o doar in gand

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Cred ca iar tb sa dau o tura pe la cumparaturi ca nu sunt prea bine dispusa si doar asta ma scoate din starea proasta.
Oana , ma bucur ca sunteti amandoi bine, mai aveti doar un pic
Btz ovi, am vazut ca si tu te plangi de faptul ca ai mainile si picioarele umflate...Eu sunt umflata de vreo 3 luni, dar mie 3 dr mi-au spus ca nu prea am ce face. Cu tensiunea stau bine. Asa ca astept sa nasc, sa ma dezumflu. Port doar pantaloni, fuste si rochite fff lungi sa nu sperii lumea pe strada.
Chiar ma gandeam zilele astea cum o sa ma plimb cu caruciorul...Asa fara copil in landou, scoica, ma descurc singura sa le montez pe cadru si sa le dau jos, dar cu copilul nu cred ca o sa mai pot, asa ca va tb sa fiu asistata de cate ori coboram la plimbare..., sau poate ca pana la urma o sa prind dexteritate.
Rodyca, ma bucur ca esti mai bine, dar totusi du- te la un dentist. Dentistul meu mi-a zis ca curentul nu te prinde daca nu ai nici o pb la dinti...
Matusa, cum esti? Mai tb sa stai in spital?
EladeaLA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!!!!!
FlupsiLA MULTI ANI!!!!!!!!

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici.Abia am venit de la doctor,mi-a masurat burtica tot 113 cm am,mi-a palpat burtica si a zis ca e numai buna,nici moale nici tare,mainile si picioarele verificat.Mi-a spus ca ar putea fi si de la reumatismul meu de la genunchi,sarcina fiind in ultimul stadiu bebe e mare si apasa pe nu stiu unde a zis el si sangele nu mai circula cum trebuie.Parca asa a explicat,sotul stie mai bine ca eu dormeam pe mine.Totusi maine ma duc la el cu rezultatele la analize si o sa vada exact atunci ce sa imi recomande.Putem avea toata baza in el si dupa nastere,mi-a spus ca se poate ocupa de junior insa ar fi bine sa ne luam si un pediatru ca unele lucruri nu tin de competenta lui.
Adriana da,tensiunea mea oscila undeva intre 12/7-12/8 dar azi dimineata la ora 8.45 aveam 13/8
Creatza noi ne-am speriat cand i-am vazut piciorusul scos pe afara,e frumos sentimentul tare.Nu iti fa griji,in curand o sa vezi si tu.
Tu te plangi ca al tau e lenes,eu ma plang ca al meu e prea neastamparat si obraznic,in fiecare ora da cate un semn-100,nu stiu cand doarme,caci si noaptea daca ma trezesc loveste.
Adriana,Bumble nu mai vorbiti de dulciuri va rog.Seara sotul cand vine de la munci aduce inghetata,stie ca daca nu primesc portie dubla nu ii dau drumu la usa Maine ma bag la o crema de zahar ars cu mere si niste foietaj cu branza si stafide
Eladea multa fericire in continuare,sanatate ca asta e mai buna decat toate si tot ce va doriti.Sa ajungeti asa pana la 100 de ani.Si pt bebe Eric multi
Peste o saptamana jumatate ma duc si eu la pensat si ma va vopsi sotul,insa nu ma tund.Ce?Numai Sheritra sa fie toata aranjara si coafata la nastere?

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Paula pe mine m-a prins rau curentul in conditiile in care nu am nicio carie, am facut tot chiar inainte sa raman gravi, am reparat fiecare cariuta!

Si eu ma umflasem putin inainte de statul la pat care m-a dezumflat si medicul era foarte ingrijorat, mi-a eliminat sarea complet, carbo la fel din alimentatie si tot ce avea zahar ca imi crescuse zaharul si spunea ca sunt in stransa legatura
Spor la cumparaturi!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

helou..ete am ajuns si noi de la eco. lalicu e bine, e un grasun, cica de 2800 (+- 400g) si arata de 36 saptamani si o zi. radea doctorita ca se vedea slaninuta pe el si cica are par mult...dar e bine ca e bine. acum cica data nasterii e 11 iulie..cred ca dna doctor o sa puna mai devreme de 10 iulie cum vroia cezariana, ca si chistul iar s-a marit..are aproape 14 cm si s-a dus pana la ficat in sus. colul e mare si tare de 4 cm.placenta gr 2-3 cu microcalcifieri dar a zis ca e normal pentru varsta asta a sarcinii si ca ea ma vede in 2 saptamani nascuta. aaa , si sa ma intorc sa-i zic cat a avut la nastere ca e curioasa.

eu sunt bucuroasa ca arterele uterine una era normala si una era marita dar oricum cu vloare mai scazuta. cam am insa tensiune..14 cu 8 aveam acum

----------------------------------------------
my somebody....

34+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, carmen, paula, btz multumim frumos e urair...si vi le intorc inzecit...sa dea DD sa avem familii minunate, fericite si implinite !!!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza, dragele mele burtici!
Eu, desi am adormit pe la 1 30, ca am facut planuri de "cuib" cu taticul, m-am trezit pe la 9 30, de fapt m-a trezit vecina pe care au apucat-o nabadaile si injura de mama focului singura prin curte. Stiu ca sunteti invidioase pe mine, nimeni nu mai are vecini ca ai mei
Aseara am mai aranjat un pic lucrurile prin sifonier, am facut loc pt patut si cum am primit o masuta de infasat cu tot cu cadita, am spalat-o bine si urmeaza sa o dezinfectam cu Chicco, am cumparat ieri cu 30 lei, cel de care zicea Sheritra.
Michelle, ai vazut cat de plat se face suportul de la carucior fara roti? Am ramas uimita aseara, mai ales ca rotile se scot la o simpla apasare pe buton. E super, sunt f incantata de el!
Mi-am facut si bagajelul, iar pe 17 o sa plec (vin) in Bucuresti ca sa o asteptam acolo pe pitica (nu vreau sa ma apuce pe aici si sa nasc in parcare pe autostrada).
Ieri v-am citit, azi trebuie sa va recuperez. Si eu sunt curioasa cine va naste prima, uneori, cand nu intru cateva zile, ma gandesc ca daca s-a nascut vreun delfinas si eu nu-s pe baricade? Si intru imediat sa ma linistesc.
Intrebare: pe voi va apasa pe vezica atunci cand stati in fund? Eu trebuie sa stau incordata mai tot timpul ca simt ca o sa fac pe mine..
Racusor, tu de ce tii neaparat sa nasti la 40? Eu nu imi doresc asa ceva, prefer sa nasc un bebe de 3 kg decat unul de 4...dar poate tu ai motivele tale
Ieri ma uitam pe Birth Stories pe Zone Reality si am vazut o tipa la vreo 20 de ani care a tinut sa stea langa ea parintii si fratele cand naste Se uitau toti acolo...m-am rusinat eu de rusinea ei si nu-mi venea sa cred ce vad...ciudati mai sunt americanii astia
Hai ca v-am plictisit deja. Pupici pe burtici de la Slobocity!

Alina, 34+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nici eu nu ma mai umflu de cand stau in pat...

Carmen, dar eu am observat ciudat cand ma ridic din pat, sau daca stau in fund pe pat si cu picioarele sprijinite pe podea, pana incepe sa circule sangele, gleznele devin vinetii si cu pete albe...

eu aveam circulatia proasta si inainte de sarcina,dar cred ca acum e dezastru

daca ma asez la loc in pat sau daca merg mai mult revin la culoarea normala...

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Lala ce mare e!!!!!!! Deci pana la urma nu nasti cu ea??
Cu tensiunea aia sa ai mare grija, of e foarte mare!!!!!
Daca nasti in 2 saptamani inseamna ca esti generatia intai cu Eladea si Sherry si Belu!!!
Ce faci pentru tensiune, iei medicatie?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eldeea, va doresc ani multi si binecuvantati! Si mie imi pare rau ca n-am facut copii mai devreme....noi facem 8 ani in noiembrie.
2 copii in 8 ani...mi se pare f putin
lala, felicitari pentru grasan. Deci te bagi in fata ai?

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput