Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
lala felicitari pentru lalicul grasan si sanatos
deci pana la urma tu vrei sa fii prima la catalog?
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
alina, eu vreau cam la 39 ei...puiutul meu e mai firav, el e in urma cu greutatea, asa ca nu prea cred sa ajunga la 4 kg poate doar daca i-a pacalit pe toti doctorii care l-au vazut, ca eu nu prea am facut eco la acelasi dr...si m-au mai vazut si prin spital...
si tare as vrea sa terminam curatenia sa ne mutam, sa aiba bebe camera lui, ca aici la 10 e tare cald
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
racusoru', lala vrea sa se bage in fata ce sa mai...si nu stia cum sa ne spuna... hai fie...daca o lasa eldeea...
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
am dat 2.100 cica era reducere de la 2.300 modelul este Pliko P3 On Track Modular ...poza gasesti aici http://picasaweb.google.ro/iul.aug2010/Ooana#5470456239984820610 recunosc ca inca nu l-am despachetat asa ca poze facute de mine nu am Oana 35+ Matei AMR 32zile |
meris mult
----------------------------------------------
my somebody....
34+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
crispro spune:
Lala, felicitari pt grasunel!
Eladea, multi, multi ani fericiti, indragostiti si sanatosi impreuna!
Alina, Slobocity... Ma iau emotiile cand vad ca te pregatesti. Deci tu pe 17 iunie mergi in Buc si tot ramai acolo pana nasti?
Cristina 34+ cu
CarmenAlbu spune:
Racusor si mie mi se intampla cateodata de la statul in pat cred ca este, pana se reobisnuieste sist circulator!
Larisa, asa au venit, lasa ca de mai vin atunci echilibrati balanta!!
Exemplu fara legatura dar lectie de viata!
Prietena mea din california de care va tot spun vine dintr-o familei foarte buna , catolica , din b9 frati si surori, mama lor si-a petrecut 18-20 de ani ba gravida, ba cu scutece ba cu invatat prichindei, tatal a muncit ca medic toata viata, si acum copiii i-au pus pe amandoi intr-o casa de batrani , adevarat ca are toate facilitatile, dar nu e casa lor, ca au spus ei, cheltuiau prea multi baini din mostenirea lor pe infirmiera si intretinerea proprietatii in care stateau ( 7 milioane dolari valoare~~), si acum copiii incearca sa o vanda si se cearta pe bani, iar bietii parinti in loc sa se bucure de batraneti linistite stau in 30 metri patrati sa nu cumva sa termine mostenirea!!
Cand i-am spus prietenei ca e inuman ce fac, atat eu cat si sotul, mi-a raspuns ca eu nu inteleg dar ei asa se gandesc la binele parintilor!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+
crispro spune:
BTZ, ai fost la med de fam sau la gine? De bebe ce au zis? E in grafic, ramane acelasi DPN? Ma bucur ca a zis ca e bine burtica ta.
Carmen, din pacate asta e recunostinta unora pentru eforturile parintilor...
Cristina 34+ cu
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 eldeea, va doresc ani multi si binecuvantati! Si mie imi pare rau ca n-am facut copii mai devreme....noi facem 8 ani in noiembrie. 2 copii in 8 ani...mi se pare f putin Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
larissa,crispro multumi frumos la fel... asa cum zici, puteam avea copil de scoala acum...dar vezi ca pe vremea aia gandeam asa: vreau casa, masina, un serviciu bun apoi restul...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
Carmen, o sa se intoarca roata...nimeni nu se vesnic tanar. Lipsa de respect si necinstirea parintilor sunt pacate grave care nu aduc nimic bun intr-o familie.
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 racusoru', lala vrea sa se bage in fata ce sa mai...si nu stia cum sa ne spuna... hai fie...daca o lasa eldeea... Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
stati asa ca vin din urma... vineri mrg la eco si vedem atunci cu ce grasan ma aleg si eu...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...