Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

tocmai am primit un mail acum de la redoute cu costume de baie in functie de silueta

oare noi ce silueta avem acum sau dupa: clepsidra, para, mar sau voluptoasa

eu inclin spre ultima varianta

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Larisa iti multumesc din suflet -Carmen ma cheama

saptamana 33 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Pentru cine vrea...rugaciunea femeii insarcinate:
"O, Imparate Sfinte, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, izvorule al vietii si al nemuririi, iti multumesc ca in casatoria mea m-ai facut vas ales al binecuvantarii si al darului Tau. Caci Tu Stapane ai zis:”cresteti si va inmultiti, umpleti pamantul si-l stapaniti!”

Iti multumesc si ma rog: Binecuvanteaza acest rod al trupului meu, care mi-a fost dat de catre Tine; ocroteste-l si da viata intru Duhul Tau cel Sfant; da-i crestere intru sanatate si trup curat cu madulare bine intemeiate. Sfinteste trupul lui, mintea, inima si toate simturile si daruieste acestui prunc care se naste suflet intelept si intemeiaza intru el frica Ta.

Inger credincios, pazitor sufletului si trupului ii daruieste. Pazeste-l, tine-l, intareste-l si-l adaposteste pe el in pantecele meu pana in ceasul nasterii lui si nu-l tainui pe el in pantecele maicii sale, pentru ca mainile Tale l-au alcatuit dandu-i viata si sanatate.

O, Doamne Iisuse Hristoase intru Atotputernicile si parintestile tale maini incredintez copilul meu. Aseaza-l pe el sub mana harului Tau si prin sfantul Duh, sfinteste-l pe el sub mana Harului Tau si prin sfantul Duh sfinteste-l si-l innoieste intru viata vesnica ca sa fie madular al cerestii Tale Imparatii. Amin.

O intru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, cauta si ma pazeste pe mine roaba Ta, de frica si de duhurile cele rele care cauta sa strice lucrul mainilor Tale, iar cand va veni ceasul si timpul meu, izbaveste-ma de dureri. Lumineaza-mi neputintele cele din timpul iesirii si da-mi intarire si putere la nastere. Fa-o grabnica prin Atotputernicul Tau ajutor, ca slava lucrului Tau este aceasta si taria Atotputerniciei Tale, lucrul Harului Tau si a inimii tale milostive. Amin!"

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

am gasit un site dragut cu borduri, stickere

www.tapet-decoratiuni.ro/produse/borduri?style=28&p=6" target="_blank">aici

Bulina 35+ cu poznas

AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Rugaciunile nasterii

Rugaciunea femeii înainte de nastere:
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.

Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

larisa multumim

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata burtici si mamici!

azi dau de baut... acu 7 ani am avut cununia religioasa, masa si dansul...a zburat timpul ca nebunul...si uite unde suntem acuma...cu 2 copii... sigur, ii puteam face mult mai repede, dar na...aveam eu idei ticnite pe atunci...

maine face si Eric 2 ani jumatate...nici acum nu-mi vine sa cred...inca am in minte imaginea lui cand l-am adus acasa, un bot de mamaliga pe car il tineam ca pe un bibelou in brate de teama sa nu se sparga... hai ca-mi vine sa plang...

laurika, racusor, multam..si ici de la noi...o sa avem niste ingerasi de copii...o sa vedeti...

matusa, anca, aveti grija de voi...hai ca nu mai e mult...si DD ne ajuta sa trecem cu bine peste toate...

rodi, ma bucur ca esti mai bine...

vai fetelor, cu caldura asta...cred ca innebuniti...mai ales acolo la voi in sud...e mai nasol ca la noi... aveti grija si cu aerul conditionat...paote fi periculos...

revin!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

tocmai am primit un mail acum de la redoute cu costume de baie in functie de silueta

oare noi ce silueta avem acum sau dupa: clepsidra, para, mar sau voluptoasa

eu inclin spre ultima varianta

Bulina 35+ cu poznas

apropo de costum de baie...cand eram gravi in 5 luni juma cu Eric am fost in Grecia...si mi-am luat un costum de baie ajustabil... adica cu siret atat la slip cat si la sutien...deci din ala putem purta oricand, chiar si acum..

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

eladea sanatate, fericire si armonie in continuare inca de 7 ori cate 7 ani

eric sa creasca mare si sa va aduca multe bucurii, alaturi de fratiorul lui

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Finally, m-am trezit si eu. Credeam ca nu voi putea dormi, ca sunt solo in casa. Vezi de treaba, aseara pe la 10.30 am adormit, pana la 9 dimineata. Bine, cu treziri la 2 ore de mers la baie... Stau cuminte in casa toata ziua, ca e prea cald afara, si nu as vrea sa fac ceva, ca nu am pe cine sa sun...

Racusor, sa stii ca si eu am auzit (de fapt cred ca am citit pe undeva), ca pana la 2 luni bebele poate sa stea in scoica maxim 2 ore... Nu stiu cat o fi de adevarat...

Larissa, multumim de rugaciuni... Mi le-am salvat, le scot la imprimanta, sa le am cu mine.

Rodica, bine ca te-a lasat maseaua. Sper sa nu te mai ia.

Inghetata... Nuuu... Incerc macar saptamana asta fara dulciuri, sa vad daca reusesc...

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput