Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, sunt de acord cu tine... chiar nu as putea merge cu copilul in brate in masina, ca-i scoica, landou, daca e prins in centuri e mult mai in siguranta decat in bratele tale, clar!
Dar copilul cum a iesit din accident? Daca pot intreba

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Dragaica acuma am vazut ca ai postat toate masuratorile. Uite ca ti le postez si pe ale mele din saptamana 28 sa te linistesti ca nu e diferenta mare. Inca la mine unele sunt mai mari decat ar trebui.
DBP = 72 mm corespunde 28,6 sapt
CC = 257 mm corespunde 28 sapt
CA = 251 mm corespunde 29, 2 sapt.
LF = 55 mm corespunde 29 sapt
GFE = 1330 gr
BCF, MFA prezente
Frecventa cardiaca = 145 batai/minut
LA = cantitate normala
Placenta = anter. si fund.(?) gr.0/1

Si mai jos am o adaugire : PREZENTATIE CRANIANA ( ce-o mai fi si asta ca acuma am vazut-o?)

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Adica e cu capu in jos, pregatit de lansare :)

Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Oana, sa stii ca si in Bucuresti vin taticii cu scoicile la externare...doar ca nu e obligatoriu. Acum 4 ani cand ne-am externat toate din salon...din 6 tatici 4 au venit cu scoica Si cam toate masinile de la noi din parcare cel putin au scaun de copil sau scoica.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu!
Larisa multumim de cafea, o servim!!
Rodica anestezia locala nu afecteaza bblul doctorul iti va spune, mai ales la urgente! Am patit si eu cu curentul acum o saptamana, mi-am pus dopuri in urechi pt 2 zile si mi-a trecut!! Si ma tanguiam rau de durere ca nu puteam nici vorbi!!

Racusor, sa vezi ce te alearga piticotul
Ieri am inceput si noi a 7 a sapt de stat in pat si maine scgimbam semnatura!!
Amr-ul tau e tare frumos, eu am patit acelasi lucru toata noaptea, m-a durut ficatul de la mujdeiul cu mamaliguta mancat nu am dormit aproape deloc
O zi minunata fetelor

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

e cel mai periculos sa nu tii copilul in scoica, scaun de masina, centura de siguranta...in spate...tu ca parinte te asiguri, dar pe copil il lasi asa

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

cica e suficient daca ii tineau ele in brate...dar tu crezi ca ele isi pun centuri de siguranta in oras...ca se uitau la mine crucis cand ma vedeau cu centura
offfff trebuie sa mai treaca ceva timp sa deprindem si noi o educatie in ceea ce priveste modalitatea in care circulam cu masinile

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Oana, sunt de acord cu tine... chiar nu as putea merge cu copilul in brate in masina, ca-i scoica, landou, daca e prins in centuri e mult mai in siguranta decat in bratele tale, clar!
Dar copilul cum a iesit din accident? Daca pot intreba

Alina 31+ cu
gargarita

copilul s-a lovit la cap...au chemat Smurdul si si-au facut reprosuri pe perioada in care i se faceau teste copilului...nu a patit nimic ca astia mici sunt flexibili dar a doua zi au cumparat scoica

la cumnata-mea i-am spus toata patania...si i-am mai spus ca eu nu as putea trai daca i s-ar intampla ceva copilului meu din neglijenta proprie

dar cred ca unii sunt imuni la chestii din astea pana nu se intampla ceva...

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu. un ptr voi

pot sa spun ca e ceva mai bine azi, am schimbat azi-noapte strategia: in loc sa mai pun tamponele cu bitter suedez la masea, am pus in ureche si acum parca sunt ca noua, multumim lui DD si ma scuip eu pe mine "pfui-pfui" sa nu ma deochi!

ducem printesita la scoala si revenim

34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, au avut noroc...la un impact mai mare copilul din brate e catapultat in parbriz. E inconstienta asta...mai ales in Bucuresti...unde in fiecare zi sunt nebuni pe strada care conduc asa cum stiu ei.
V-am zis..Ale urla uneori asa de tare in scoica....dar noi am ramas fermi pe pozitie si nu am luat-o de acolo. In timp s-a invatat si a inteles cu mintea/instinctul ei de atunci ca de acolo nu o luam indiferent cat ar urla. Important e ca tati sa stea bine cu nervii si sa isi pastreze calmul si mai ales sa nu insiste sa scoti copilul din scaun. Eu cateodata va zic...as fi luat-o ca imi facea creierii varza dar al meu sot nu si nu....si ce sa zic ii dadeam dreptate.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Aelita oare cate dintre noi te invidiaza…ai un metabolism de exceptie…si mai si spui ca abia ai reusit sa pui inapoi ca slabisei prea mult
Adriana, Larissa si eu sunt la fel cu inghetata...dar m-am invatat nu mai mananc direct din cutie, ca atunci clar termin 1 kg....imi pun in farfurie o jumate de kil dupa care nu mai intru in bucatarie sa nu ma tenteze frigiderul
...daca va spun ca m-ar tenta sa cumpar un aparat de facut inghetata...dar mi-am interzis categoric ca altfel toata ziua as face numai inghetata cu fructe
Merci de ceai Larissa presupun ca pot sa il servesc cu ghetata
Racusor bafta la eco...te asteptam cu vesti bune....
Rodyka ma bucur ca nu te mai chinuie durerea

....fug si eu sa ma echipez sa merg la spital cu speranta ca azi rezolv contractul....ca vineri iar trebuie sa ma duc pentru rezultatul de la examenul bacteriologic

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu de cand sunt insarcinata am devenit mai paranoica si cand mergeam in spate, intinsa, pe perne, imi puneam centura, ca nu cumva sa adorm si la vreo frana sa cad si sa pateasca ceva bebe din burtica

si cand mai mergeam cu un prieten cu masina si stateam in spate, ma stresa ca el punea multe frane, nu conducea lin, si stateam cuminte cu centura in spate

fratele meu a avut un accident, nu grav, dar ghinionul a fost ca atunci se trezise piticul si cumnata mea ii desfacuse atunci centura de la scaun sa il aseze mai bine, ca plangea...si atunci s-a oprit o dacie in fata lor si s-au ciocnit..noroc ca nu avea viteza...dar cumnata mea s-a asezat peste copil, sa nu pateasca ceva si si-a rupt clavicula...o chestie de cateva secunde si ghinionul de a nu avea centura tocmai atunci

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput