Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc neata burticute Nimic de raportat azi. A! Ba da Aseara am dovedit un kg de inghetata. Stiam eu ca nu trebuie sa am in casa ca nu ma pot abtine 35+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 ! |
eu tot asa...nu rezista inghetata in casa indiferent cat de multa ar fi
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 Giorgia, super sexy mamicutza...ce burtica draguta... Rodica draguta, cum mai esti? nu poti ajunge la un dentist? stiu ca sut anestezii care se pot face in sarcina...dca e cazul... despre scoica auto, parerea mea e ca fiecare copil e diferit...unora le place altora nu...Eric cat era mic, statea fara pb in scoica...apoi pe masura ce-a crescut se foia, plangea, nu vroia nicicum sa mai stea...noi am scapat de scoica pe la 6-7 luni, desi dupa kg scrise pe ea mai puteam sa-l tin acolo...dar mi se parea prea inghesuit in ea...asa ca am trecut la scaun auto de la 9 kg...muuult mai bine...in plus, l-am pus cu fata spre directia de mers... n-avea treaba... asa ii placea si n-a mai comentat...si in ziua de azi e fan mers cu masina si numai in scaunul lui vrea... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ce dulce e!!
Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
racusor2010 spune:
neata delfinariu
larisa multumim de ceai
eu raportez noapte semi-alba nu mi-a priit ceva ce am mancat asa ca de aseara am avut niste crampe , azi noapte nu aveam aer, imi era cald, imi venea sa dau la ratuste...am deschis geamul, dar treceau camioanele ca nebunele, galagie maxima... sper sa fie de la mancare crampele, nu contractii sau altceva...dar sotul a dormit asa bine
am aer conditionat, dar in sufragerie si cum e mama acolo nu pot tine deschis mereu
carmen ce imi place optimismul tau
inainte parca nu ma simteam asa grasa mereu, dar acum cand imi vad picioarele (in partea de sus) am impresia ca sunt 2 butucei de porcusor, pufoase si care niciodata nu o sa isi mai revina ... in rest nu ma simt asa grasana mai ales cand faceam pilates era pielea frumos intinsa, fara celulita...5 saptamani la pat si inca 3 kilograme....sa le vezi numa dragele de ele cum s-au asezat
cu landoul si scoica eu ma gandeam ca la drumuri scurte, pana in parc sa il tin in landou cat e micut (primele 2 luni) ca sa nu il stresez cu mutatul dintr-o parte in alta...dar de cand vom incepe drumuri mai lungi clar scoica...ca e mai sigura...
desi am auzit ca nu ai avea voie mai mult de 2 ore in scoica?? primele 2-3 luni adica
bafta tuturor burticilor care merg azi la control sau eco
mirela sa treci cu bine de perioada asta de greturi
dragaica bine ca te-ai mai linistit
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
Neata
va servesc cu un compot rece ...mi se pare atat de cald si e atat de devreme ...am ajuns sa ma intreb cum vom rezista pe caldurile care le anunta ca vin in urmatoarele zile
Oana 35+ Matei
AMR 32zile
racusor2010 spune:
ce dulce e Eric m-am mai uitat la el...in piscina
imi plac la nebunie copilasii vostri sunt topita dupa ei..abia astept sa avem si noi poze asa frumoase cu racusorul nostru
Bulina 35+ cu poznas
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
racusor2010 spune:
oana...compot....
Bulina 35+ cu poznas
racusor2010 spune:
ca uitasem de semnatura
AMR 30 zile pana la finala ma minunez si eu de cum a trecut timpul...
si azi implinim 5 saptamani de stat la orizontala
Bulina 35+ cu poznas
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
ooana spune:
citat din mesajul lui lalala13 ooana cat ai dat pe peg perego 3 in 1? de unde ai luat? o poza ceva? ---------------------------------------------- my somebody.... 34+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
am dat 2.100 cica era reducere de la 2.300
modelul este Pliko P3 On Track Modular ...poza gasesti aici http://picasaweb.google.ro/iul.aug2010/Ooana#5470456239984820610
recunosc ca inca nu l-am despachetat asa ca poze facute de mine nu am
Oana 35+ Matei
AMR 32zile
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Eu am luat tot de la Peg Perego scoicile, sa stii ca sunt foarte bune bebe nu sta incovoiat, eu zic ca e ok, aici nu te lasa sa scoti copilu din spital fara scoica. Tatal tre sa aduca scoicile cu o zi inainte de externare. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
asa ar trebui sa fie si in Romania
niste prieteni la care le tot ziceam sa cumpere o scoica..si ziceau ca nu e necesar asa ceva, ca sunt fize ...au avut un accident, mama statea cu bebe in spate in brate iar de la impact a scapat copilul care s-a lovit la cap intre scaune
cumnata-mea e la fel...copilul face un an in iulie si inca nu i-a luat scoica
oricat de rau am sta cu banii cred ca as cumpara un second daca ar trebui dar tot nu as pleca cu copilul in brate
Oana 35+ Matei
AMR 32zile
racusor2010 spune:
e cel mai periculos sa nu tii copilul in scoica, scaun de masina, centura de siguranta...in spate...tu ca parinte te asiguri, dar pe copil il lasi asa
Bulina 35+ cu poznas
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala