Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 7
300 spune:
Claudia m-am cutremurat cand am vazut cum l-ai gasit pe Rzavan ieri! E o mare problema pentru ca nu stiu cat te poti baza pe copil, mai bine-l dai la cresa, macar acolo il schimba corect. Dacaa nu e o optiune cresa, incearca sa-ti cooptezi socrella la activitati puericulturale pentru ca e evident ca n-are experienta si nici talent deci e nevoie de educatie. Sunt convinsa ca va fi brusc bolnava dar n-o ierta, o sa-i placa mai tarziu :))
Si poti sa-i lasi chilotei data viitoare. Pe de alta parte, daca R dormea chia nu avea cum sa-si dea seama cand s-a udat... E greu, ce sa mai.
edit: andreuta unde esti? Eva e mai bine?
luminita2008 spune:

veniram si noi din frumoasa Oltenie, maaama ce fain a fost, nu mai imi venea sa plec! cum spuneam, totul a fost ok, vremea buna, hunii au fost in elementul lor, toata ziulica afara in curte sau prin sat, doar la somn intram in casa.
n-am apucat sa citesc decat cap prezent, sper ca sunteti cu totii bine!! noi tusim in continuare, cu tuse am plecat, cu tuse ne-am intors, i-am bagat pe aerosoli (am uitat sa iau aparatul la mine asa cum imi propusesem
) si ceai de ceapa. e yack, si-au dat seama si ei, care papa cu placere cele mai amare medicamente. totusi, ajungem la 50-70ml pe zi si efectele se vad. ne-am intors in schimb cu niste canini, ultimii, asadar acum avem si noi parte de nopti ceva mai linistite. pana cand or veni si ultimile maselute...
mimihoo, dya, ce fac puiutii? n-am citit mult din urma, dar am inteles c-au fost bolnaviori??!
laura, voi cum sunteti, cum e Alexia?
xor, sanatate multa lui Mark!
va pupacesc pe toate, mi-a fost dor de voi!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Xor spune:
ooo bine ai revenit (mai optimista) Lumi!!!
Ne-a fost dor de tine! Deci cate o iesire de asta mai indelungata va face f bine....abia astept sa plecam si noi in concediu, poate vom reusi sa ne incarcam cat de cat bateriile....
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor ooo bine ai revenit (mai optimista) Lumi!!! Ne-a fost dor de tine! Deci cate o iesire de asta mai indelungata va face f bine....abia astept sa plecam si noi in concediu, poate vom reusi sa ne incarcam cat de cat bateriile.... |
sar'na!

dap, mie una mi-a facut f bine iesirea, chiar si faptul c-am stat departe de sot cateva zile
si cel mai bine a fost ca hunii s-au simtit extraordinar, imi faceam griji inainte sa plec, la ultima vizita asa lunga nu a fost chiar ok. acum insa au mancat de-au rupt, au dormit bine, (dormeau pana pe la ora 09.00, nici in visele mele cele mai frumoase nu credeam ca se poate intampla asta), s-au jucat f mult, programul de somn si masa nu le-a fost dat peste cap, a fost super, ce sa mai!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
dyanira spune:
Lumi bine ai revenit!!!Chiar ca mi-a fost dor de tine si de huni!!!
Sa pui poze ca abia asteapta cineva(stii tu cine) sa vada hunii in frumoasa lui Oltenie.
Cica ii sunt mai dragi cand a aflat ca sunt de ai lui.
Da A e/a fost bolnavior.Chiar in vinerea cand ati plecat voi a facut febra mare diagnosticul otita medie nesupurata.A primit antibiotic Zinnat joi am fost la control si am primit in continuare antibioticu 10 zile in total maine il termina.Acum se pare ca e mai bine dar l-a durut fff rau urechea plangeam pe ascuns de mila lui si ma rugam sa ma doara pe mine si nu pe el.
Mimihoo am uitat sa iti zic diagnosticul lui A a fost otita medie nesupurata.Tratamentul lui Zinnat, vibrocil si ophtametasone, caldura local, xyzal si bronhicum daca cumva tuseste incepuse o usoara tuse joi dupa 3 doze de bronhicum nu a mai avut nimic.La el e extraordinar siropu asta mai bun ca Prospanu.
Xor pare ok bona.Ma bucur ca lui Mark ii e bine.Cati ani are bona voastra??Si eu abia astept sa vb A ca sa imi spuna tot ce ii trece prin cap dar cred ca mai am de asteptat![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Xor spune:
Dya - are 52 ani....si eu cred ca mai am ceva de asteptat pana sa vb...si asta pt ca este f lenes
ce-l intereseaza stie sa spuna...de ex "in ba" adica in brate...sa vada si sa puna el mana pe tot ce nu e la nivelul lui si nu poate fi explorat in amanunt....
Lumi - mie imi e cam teama ca voi fugi pe plaja dupa el....e bine ca la voi a fost ok programul....
pup revin
dyanira spune:
Xor plecati la mare??Unde veti sta?Eu am cerut ieri recomandari de cazare la hoteluri la mare cu masa daca se poate.
Stiu ca parca Laureta zisese de un hotel din Saturn potrivit si pt copii dar nu mai gasesc unde a pus linku daca cineva mai stie sa imi zica.
As vrea sa fac si eu rezervare pana la sfarsitul lunii asteia(ma gandesc ca mai tarziu nu mai gasesc locuri voi ce stiti e aglomerat tare anu asta??) desi vom merge doar prin 10-15 august atunci poate TA.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
cand am zis ca ma bazez pe copil ma refeream la faptul ca sper sa spuna cand face...si sa scapam de pampers..
altfel, ceea ce ma consoleaza este ca sotul lucreaza de acasa si va sta el cu R, iar soacra numai in situatii exceptionale...va mai veni si mama...
cat despre cursuri...e buna la dat lectii si cam atat, nu accepta si nu se implica, pt ca implicare trebuie...asta e, cu asta defilam!!
Lumi, bien ati revenit!!! dintosi, ha??? pozeeee!!
dyanira spune:
Claudinna demult vroiam sa iti zic dar tot am uitat ca te admir ca poti locui cu soacra fara sa ai conflicte cu ea.Eu cred ca as inebuni daca ar trebui sa locuiesc cu ea.Insa tu esti mult mai calma mai echilibrata si probabil din cauza asta reusesti sa te intelegi cu ea ca din cate vad eu nu e nici a ta o soacra extra sper sa nu te superi ca am zis dar din ce povestesti tu nu se prea implica cu Razva insa in afara de asta cu copilu nu te-am auzit plangandu-te de ea.Bravo!!!Esti o persoana tare echilibrata.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
iepurila spune:
puup si eu bobocimea.
tot cu tuse incarcata ne luptam, dar am hotarat sa nu mai dramatizez atat (ma dau cocos, cand de fapt sunt "cucoana"-de la elena citire). deci azi am fost la plaja. s-a distrat puiul meu grozav...desi primul contact cu nisipul nu a fost tocmai prietenos. dar ne-am acomodat repede.
multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori.
lumi bine ati revenit.
si eu abia astept sa fug putin la tara la soacra sa stam numai afara si sa mancam direct din straturi si copaci.
xor, iesi msmi din butoi.
duamna ada e la mare, ha?
Claudia, imi zici si mie te rog cat te-a costat puzzle-ul?