Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 6
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Nerantula i-ai dat lui Gruia un plic intreg de smecta odata? mie mi-a spus la farmacie 1/2 de 3 ori pe zi. Nocom imi inchipui ce distractie a fost acolo, si chiar ai de ce sa fii mandra ![]() |
In 200ml lapte am pus un plic intreg, dar el bea max 150, plus ca aia se mai si ducea la fund, deci tot cam la jumatate am ajuns ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Nerantula spune:
Claudinna, multzam de cafea, o s-o sorb dupa ce imi beau lapticul cu biscuiti, my new favorite breakfast ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Xor spune:
Buna dimineata!
Sunt la serviciu....functionez din inertie
ca de dormit nu am reusit sa dorm deloc....Mark a tusit si a plans toata noaptea...abia la 5 dim s-a linistit....si la 7 a sunat ceasul![]()
Nerantula - pofta de mancare i-a scazut drastic de cand e bolnavior....inainte chiar era ok....manca doar ce ii place (si nu este prea variata oferta) dar manca bine.....
Claudinna
Operatiunea olita la noi merge la fel de cand am inceput...adica 1 sept 2009...Mark sta pe olita daca il asez, chiar face cate ceva in ea dar....avand in vedere ca nu vorbeste, deci nu stie sa ceara oala...cum as putea scapa de pampers??
revin
dyanira spune:
Neata!!!
As lua si eu niste cafea dar nu mai am
asa ca o las pe mai incolo.
Joy vreau si eu sa imi zici de unde ai comandat reductorul cu scarita.
Nocom pacat ca nu a putut participa Matei.De abia astept sa vad si eu reclama.
Ada ati plecat la mare??
Laura cum mai e Alexia??
Mimihoo o mai doare urechiusa??
Xor multa sanatate
si la Andrei i-a scazut dramatic pofta de mancare aia care o mai avea ca nu era nici aia prea mare insa acum e dupa 9 zile de antibiotic o fi si asta cauza cred.Nu mananca mai nimic toata ziua.Iar cu pampersu nici A nu vb insa vine mereu si spune cand face kk zice ka---ka asa silabisit.Daca sunt pe faza si il pun repede face la olita dar trebuie sa fiu pe faza ca el spune in ultimul moment.![]()
Si eu i-am dat lui A cate un plic de smecta o data.Mie mi-a zis dr la greutatea lui ca e nevoie de 2 plicuri pe zi.El il bea pe tot ca ii place ceaiul de menta si a fost ok de fiecare data.
Gata fug putin afara cu A ca apoi cica dau caldurile vor fi azi 32 de grade la Tm si nu vreau sa ne prinda pe afara.
Revin mai incolo.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Xor spune:
Dya - raritati se mai intampla si la noi de genul isi ia olita si o duce in camera (acolo unde face de obicei), il asez si face dar....asta nu se intampla decat cateodata
....si stie sa spuna pisss, insa doar atunci cand stau EU pe wc....
Da buzna mereu peste mine in baie....a invatat inclusiv sa rupa cate o bucatica de hartie din sul...si mi-l indeasa sub fund![]()
![]()
Se vede ca inceputul de zi e mai lejer azi la serv...am timp sa scriu si sa citesc
...voi vedea cum va fi mai incolo![]()
dyanira spune:
Xor asa face si A cu hartia
Vroiam sa te intreb cu cine sta Mark cand e bolnavior??Tot cu bona??E ok bona voastra esti multumita??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Xor spune:
Da, tot cu bona sta...e ok spun eu....adica il gasesc vesel, hranit, odihnit, plimbat....cand va incepe sa povesteasca si el voi vedea exact cum sta treaba... (abia astept sa inceapa sa vb)
claudinna spune:
Xor, eu azi l-am lasat fara pampers, sa vada si el cum e sa stai ud
e cald afara, stau la curte si merge
nu ma grabesc, dar sper ca pana plec la munca sa il scap de pampers si sa spuna cand face si pisu...
ieri am fost plecata din localitate in prima parte a zilei si a ramas cu soacra-mea
cand am plecat l-am lasat pe olita, urmand ca ea sa-l imbrace...
m-am intors la ora 15.00, cand R dormea si s-a trezit la 17.00...cand a venit la mine in camera, era fleasca, pana sus, picioarele reci...pampersul pus invers!!! a zis ca nu a stat R sa-i puna pampersul...
dar nu stia ca e ud...
eu tr sa ma bazez pe copil...muuult de tot! si mor de frica, evident...
cat despre pofta de mancare, boala sigur are un cuvant de spus. poate ca-l doare gatul...
pt tuse, la noi a mers ff bine Prospan, dat la primele simptome si continuat minim 5 zile
sanatate!!
300 spune:
Morning,
Nerntula din pui va iesi abia azi pui cu smantana deoarece aseara am intrat la 10 in casa si m-am apucat de scris, dupa care Anda nu mi-a mai dat drumul. Tati mi-a blenduit ceapa saracul dar cum n-a avut disponibilitatea sa continue si nici Anda "n-a vrut sa stea" cu el, am lasat-o si eu asa.
Crema de plaja: nu mai avem nici noi. Am avut bubchen spf 30, se intindea destul de greu dar mie asa mi se pare ca se comporta o crema de plaja si n-am vzut deci ceva dubios in asta. Iar de intins pe fata, ii treceam mana, ca atunci cand o spal. Acum nu stiu cum ar reactiona. Inca nu stiu ce si daca sa cumpar, pana acum n-am fost nevoita sa tin fata in soare direct decat putin; ma bate gandul sa nu mai iau daca nu plecam la plaja.