Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Joy, si noua ne-a placut reductorul Luciei, sunt curioasa cum va fi primit de Sofia .. eu mai am de asteptat insa, Gruia nu face decat rar la olita, dimineata la trezire, in ultima vreme insa, de cand am intrat in perioada 'nu', nu mai vrea nici atunci Oricum, niciodata nu cere ..
Azi Gruia a descoperit spumantul de baie, l-am lasat dupa-amiaza in cada sa se joace, ca eram obosita si nu mai aveam resurse fizice dupa solicitarile lui .. i-am dat o perie, o sepcuta si sapunul lichid, l-am invatat sa spele , era super incantat, insa dupa ce s-a format spuma in apa, era de-a dreptul fascinat, a stat minim o ora acolo, era incretit cand l-am scos
Paula, i-am zis mamei sa ma cheme in parc cand se intalneste cu Mihnea si bunica, eu nu ies decat rar cu Gruia, daca stau mult in picioare simt ca nu ma mai tin suruburile in zona inghinala si ma dezasamblez ..
Multumesc frumos!
Xoooor, imi pare rau ca si Mark e bolnavior , despre muci nu stiu ce sa-ti spun, la Gruia parca nu merge nimic din ce incerc, pana la urma trec cand vor ei .. pentru tuse incearca Prospan, a avut succes pe la unii bobocei. Cu pofta de mancare .. eu chiar nu-ti spun, decat sa astepti ca va reveni, nu prea ai ce face, in mod activ. E si cald acum, am auzit multe mamici spunand de copii ca nu prea mai mananca ...
si sper ca lucrurile sa se arate in curand si intr-o lumina mai optimista!
Mimihoo, posibil ca asteptarile mele sa fi fost prea mari, in legatura cu doctorul .. mai incerc si altadata Sofiuta bolnavioara, da-i ce vrea ea sa pape, poate faci vreo combinatie care sa mearga cat de cat, de exemplu eu ii mai 'asortez' cativa dumicati lui Gruia cu fulgi de porumb, care ii plac, si asa mai inghite si altceva, cand mi se pare mie aproape critic ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Ange, am luat pana la urma Roche Posay, ca era cam singura SPF50 cu sistem pulverizator, sa il pot da cat mai rapid, ca nu sta deloc .. la inceput a parut interesat, participa si el la operatiune, cu conditia sa nu-i ating fata Inca mai merge sa-l mazgalesc putin cantand 'Trece mosul prin salon ...', dar sigur nu va tine mult, apoi cum il dau eu cu crema pe fata??
La Gruia nu are nici un efect luatul in brate si 'mami te iubeste'
Ramona, ce a iesit din pieptul de pui? Eu maine prestez un pilaf cu legume in supa de pui, cu carnea separat (la noi nu prea se mananca fara carne ...)
Claudia, cum a facut rost Lucia de conjunctivita? Va doresc sa treaca repede si asta, si arsura ... uite asa chiar invata ce e 'uf', bine ca a fost usoara!
Te-ai intalnit cu moasa de care vorbeai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

He he he, acu ca tot au inceput sa difuzeze astia reclama pot vorbi linistita despre asta...

mami de alexa simpaticul din reclama este Mircea, prietenul baiatului meu si apare alaturi de tati al nostru in reclama pentru ca Matei nu a implinit inca 6 ani si asa era in regulament. Pentru ca Matei nu indeplinea conditia de varsta (pe care am aflat-o dupa ce a castigat preselectia...) am ales sa mearga cu ei baietelul unor prieteni de familie, pe care cei de la Disney l-au numit "nepotul"

Mie imi pare tare rau ca Matei nu a putut sa apara in reclama, dar vad ca pe el nu-l deranjeaza deloc cand vede reclama, oricum distractia a fost si a lui ca a participat la tot...

Mergi la inceput

Vreau si eu sa vad reclama :), nu e prin youtube pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Joy, si noua ne-a placut reductorul Luciei, sunt curioasa cum va fi primit de Sofia .. eu mai am de asteptat insa, Gruia nu face decat rar la olita, dimineata la trezire, in ultima vreme insa, de cand am intrat in perioada 'nu', nu mai vrea nici atunci Oricum, niciodata nu cere ..
Azi Gruia a descoperit spumantul de baie, l-am lasat dupa-amiaza in cada sa se joace, ca eram obosita si nu mai aveam resurse fizice dupa solicitarile lui .. i-am dat o perie, o sepcuta si sapunul lichid, l-am invatat sa spele , era super incantat, insa dupa ce s-a format spuma in apa, era de-a dreptul fascinat, a stat minim o ora acolo, era incretit cand l-am scos

Foarte tare ideea cu spumantul! Tb sa incercam si noi desi presimt ca se va lasa cu plansete amara cand va tb sa o scot din cada.

Despre olita, va povestesc, poate mai ajuta pe cineva. Sofia nu prea a cerut la olita, insa a descoperit placerea de a sta fara pampers, in special in fundul gol prin casa. si stand ea asa, in fundul gol, a observat ca atunci cand face pipi/caca se pomeneste cu el imprastiat pe jos, de unde rezulta o mami cam suparata Eu in paralel plimbam olita peste tot cu noi prin casa si ii ziceam ca daca "vine pipi/caca stam la olita".

In 2 zile olita e devenit obisnuinta si "accidentele" s-au redus aproape la zero. Sunt mandra pt ca astazi a fost prima zi de iesit afara fara scutec si fara nici un accident, pipi in spate la copac.

Deci incercati, ca tot vine caldura mare, sa lasati puiul la funduletul gol sau cel putin fara scutec, si daca aveti rabdare 2-3 zile s-ar putea sa scapati de tot de scutec

PS: Pastram scutecul la nani ca vad ca face pisu noaptea si n-as vrea sa o pun sa se trezeasca de-a binelea.

Victoria, mami de Anna Sofia, 16+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ups Nocom, sa-mi fie cu iertare ca l-am confundat pe Matei. am vazut reclama printre picaturi in taraboiul specific casei mele. tati al vostru l-am recunoscut dar nu-mi era clar cu "unchiul". multa bafta in continuare! au inceput inregistrarile?

Mergi la inceput

Nerantula reclama nu o gasesc nicaieri pe net, am gasit un articol www.animationmagazine.eu/2010/06/disney-channel-ales-telespectatorul.html" target="_blank">aici. Mai sunt vre-o 2 articole, dar spun cam acelasi lucru.....

As fi vrut sa pot sa va arat caci sunt taaare mandra... dar n-am cum.... Poate nimeriti candva pe disney chanel....

Va pup, seara buna!!!

Mergi la inceput

mami de alexa inregistrarile au inceput si s-au si terminat Nu este un personaj principal, deci nu are multe replici, asa incat au terminat destul de repejor. Cred ca e mai mult vorba de fun decat de lucru in sine, si cica in studio, la inregistrari a fost mega distractie!!

PS: Sa sti ca Mircea chiar seamana cu Matei, asa ca este de inteles ca l-ai confundat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nerantula i-ai dat lui Gruia un plic intreg de smecta odata? mie mi-a spus la farmacie 1/2 de 3 ori pe zi.
Nocom imi inchipui ce distractie a fost acolo, si chiar ai de ce sa fii mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata
eu am facut !! poftiti, va rog!!

Alina, ce cautai mama la ora aia pe net??
si eu i=am dat lui R un plic intreg de smecta o data
minuni, dupa parerea mea, face mucilagiul de orez

Claudia, am avut si noi conjunctivita acum un an si am cam tras cu ea. tr tratata cu atentie. sanatate multa Luciei!!

Joy, felictari pt progrese!!! asha copil, mai da!! unde ai comandat inaltatorul pt wc? eu i-am luat un reductor de plastic, de la un magazin de cartier, se pune direct pe vasul de wc, nu pe colac si-i place, ca seamana cu olita. bafta la eco!!

Ange pupam nora frumoasa am auzit ca ati avut intalnire cu un Fat Frumos de aici de pe forum
cu ocazia asta am aflat si ce mai face soricelul

Xor sanatate multa lui Mark!

Mergi la inceput