Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Xor e bine ca bona voastra nu e nici tanara nici batrana.
Eu se pare ca dau dintr-o extrema in alta am inceput sa caut si alta bona ca daca noi ne mutam de aici bua nu va mai putea veni in fiecare dimineata mai ales daca vom sta departe de aici.Ei si mi-a fost recomandata o bona a venit ieri la mine la scoala sa o vad.Ce credeti era o fata de nici 21 de ani pana la urma nici asta nu ar fi fost o problema dar avea exact figura de pipita fitoasa.Cum sa las eu copilu cu o tinerica de genu???
Aseara ma intreaba sotu e cum e bona aia?Si eu ii zic mai aia era buna de bona pt tine nu pt A.Ii povestesc cum era si el zice e nu e rau sa ii pastrezi nr ca poate am si eu nevoie de bona vreodata

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Iepurila, iti zic eu (sper sa nu gresesc) daca nu mai e Claudinna pe faza, parca a zis 12.99 ron de la Penny (?)
Diana, Laureta a zis de un hotel din Neptun, hotel Sulina, am retinut pentru ca si noi am fost acolo de 2 ori (iti dai seama ca ne-a placut daca am revenit ), e drept ca nu aveam copil atunci, insa e super ok si pentru copii, nu era aglomerat la piscina, era curat, mancare buna (la mic dejun, in rest nu stiu), se poate manca si la piscina, au gratar acolo, camerele ok, curate, nu prea mari insa.
Ramona, eu il dau pe Gruia cand iese dimineata in parc, respectiv la maxim ora 9, desi ii spun mamei cand sa stea cu el la umbra daca se face mai cald, dupa-amiaza il dau doar uneori, ca nu mai apuc .. insist, totusi, sa folosesc crema cat de des pentru ca tocmai am zarit 3 alunite noi asa, la prima vedere, mi-e si teama sa caut mai bine

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana aparentele pot sii inselaa#537; in fond nnu trebuie sa se imbrace ca o adventista ca sa se priceapa la copii (n-am nimic cu ultrareligiosii atata vreme cat nu se iau nici ei de mine ). Iata sora mea de exemplu e dupa ultima moda dar chiar e ok la stat cu bebelusi. Are feelingul al. Pana la urma fata cauta un job, are nevoie de bani si faptul ca se arunca la asa ceva - greu- poate insemna ori ca se pricepe cat de cat la asta si profita, ori ca nu stie ce-o asteapta .

Xor, o sa vezi ca se va face bine Mark si a recupera ce pierde acum. Imi pare rau ca e asa aiurea la serviciu, poate iti gasesti altceva.

A propos de serviciu, firma la care lucrez are niste pozitii pe IT - ceva web based; daca stiti pe cineva potrivit va rog sa-mi dati pe privat o adresa de mail sa trimit detalii. Sunt niste posturi ok si ma mir ca au aparut, dat fiind ca angajarile aici sunt inghetate :)

Mergi la inceput

Nerantula multumesc mult.
Ramo nu era vb doar de tinuta ci si de atitudine, gesturi, vocabular etc nu vreau sa ma dau mare cititoare de persoane dar oleaca de experienta tot am ca deh lucrez cu actualele generatii tinere.Sa iti dau un exemplu am intrebat-o de ce vrea sa lucreze ca bona si mi-a raspuns asa m-am certat cu batranu(banuiesc ca taica su) si nu imi mai trimite bani asa ca nu am ce face...M-am cam lamurit.Si inca unul de cum a ajuns si-a scos tigarile si si-a aprins una.E drept ca eu fumam dar eram la mine in cabinet si ea nici macar nu a intrebat daca poate fuma...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Clau, Nerantula multumesc pt raspunsurile legate de smecta.
Clau nu ma intreba ce cautam pe forum la 3, intreaba-l pe fii'miu care de vreo 3 zile sufera de insomnii. sunt cheauna si nu stiu unde sa caut rezolvare. e f obosit si ziua si noaptea dar nu vrea sa doarma. ceva sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Dya, Laureta a mai pomenit de hotel california din cap aurora si iti mai pot recomanda eu hotel delta din jupiter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Dya, o doare noaptea. Azi-noapte iar a fost cu cantec, durere si febra mare. daca nu-i dau antitermic din 4 in 4h, se lasa cu durere si febra ... abia astept sa-si faca antibioticul sarcina. Sofia inca mai tuseste, mai rar dar tuseste. O sa-i schimb cu Bronhi(c)um sa vad ce se intampla.
De mancat, a mancat o banana, medicamente ... si cateva stick-suri, de dimineata pana acum. Este palida si slaba.

nerantula, mi s-au terminat fulgii de porumb dar cand vine tati diseara o sa-l rog sa cumpere de pe undeva.

Lumii, v-ati intors! ce bine ca v-a fost bine! scapati o data de tusea aia, nu o lasati sa-si faca de cap. Mie mi-a trecut cu Porspan ... Dya zice de Bronhicum, incearca si tu si vezi poate va trece.
Da, Sofia a facut otita si noroc ca ai povestit tu despre asta si am stiut ce este din start.

Felicic, poate sotul meu ne ajuta cu jonctiunea intr-o dimineata, vb pe PM
o zi frumoasa si multa sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

intra sotul cu R in camera sa-l culce...am zis sa-l las sa incerce
intre timp spalai vasele si bagai la cuptor pestele pt R
R nu a vrut sa doarma decat "cu mama"...asha ca lasai sotul din dotare in bucatarie, sa aiba grija de peste...cu indicatie clara: "in 10 minute il opresti' (ca daca nu, intervenea problema: de unde sa stiu eu cand e gata...)
si culcai copilul...mai statui langa el...puteam sa si adorm, nu? ca doar nu mai aveam grija pestelui...
dar ma intorsai in bucatarie unde cuptorul era deschis, asha cum il lasasem, cu pestele in el...si sotul...probabil la el in birou, la calculator...
sunt deja de 15 minute in bucatarie si nu i-a mirosit a peste...
sunt sucita, nu?????

cat despre soacra, Dya, nu-mi e felul sa ma cert, dar nici sa-ti bati joc de mine. m-am lamurit la adresa ei si o las in pace, insa cand e vb de copil o intreb ironic: nu stiati? a trait aproape zi de zi alaturi de noi, a crescut 3 copii si a fost si profesoara...insa uneori scoala vietii trebuie urmata la zi...
din pacate, mi-a facut niste faze peste care nu pot trece si poate sa stea si-n cap...asta sunt!
respectul se castiga si se pastreaza...

cucoana Iepurila, informatiile date de Nerantula sunt exacte. aveti Penny market acolo?? dar esti la mare?? ca nu am fost pe faza

Mergi la inceput

Alina multumesc mult.Acum dau un search pe google sa vad hotelurile de care mi-ai spus.
Mimihoo imi pare tare rau ca inca o doare pe Sofia.Pe A l-a durut vreo 4 nopti si vreo 2 a mai facut febra.Dupa vreo 4 doze de antibiotic nu a mai facut.Sigur si la voi isi va face efectul Klacid e si mai tare decat Zinnat care am luat noi din cate stiu eu.O sa fie bine ai sa vezi.Poti incerca si opthametasone N in nasuc sunt tare tare bune si astea chiar nu sunt scumpe.Din tot ce am folosit eu pt nasuc astea sunt chiar fff bune.A de tuse a scapat nu am mai apucat sa bag aerosoli in functie desi cumparasem si subst deja.Vai de mine cate medicamente am mai luat in ultima sapt am imbogatit farmaciile cum zice sotu si am atacat stomacu copilului.Sa ii dai neaparat Biotics ca e mai ok.Eu deja azi termin a doua cutie la A i-am dat pana acum 20 de pliculete si e ok cu burtica nu a facut diaree.Data trecuta cand i-am mai dat antibiotic cand avea 9 luni mi-a facut diaree la greu dsi atunci a luat doar 6 zile.Acum a suportat mai bine poate si pt ca e mai mare.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alina, i-o iesi vreun dinte, l-o durea ceva...
seara mananca mult? tarziu?

Mergi la inceput