Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 4
Mimihoo spune:
dya, Sofiei i s-a recomandat Klacid si niste picaturi facute de farmacia Tinos care se pun in nas. mergem in continuare cu Nurofen si Panadol alternativ la 4 ore si-i mai dau Prospan pentru tuse. Problema mea este ca nu vrea sa manance. Doar banana ce-o tenteaza si deja este la a-2-a. Nu stiu zau ce-o sa pateasca de la atatea medicamente, ma refer la stomac si ficat. Andrei are/ a avut tot otita congestiva?
nerantula, nu pare acelasi doctor, dar te cred. Sper sa gasesti pe cineva pe placul tau.
Claudia, ce baiat frumos ai!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
ClaudiaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 CLaudiaH tare frumoase pozele, parca e de vis la tine . Multa sanatate Luciei |
Ce poze am pus eu oare? Unde-i visul?

angelynna82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ClaudiaH
Ce poze am pus eu oare? Unde-i visul? ![]() mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Uite aici

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINBobocelul este o floricica
Xor spune:
salutare si de la noi...sper ca nu ne-ati uitat
Nici noi nu v-am uitat dar pentru mine timpul parca s-a comprimat...nu mai am timp de nimic!
Imi pare rau sa citesc de atatia copilasi bolnaviori....Mark insa le ingroasa randurile...joi noapte a facut febra ff mare, la 50 min dupa novocalmin avea 38,8...vineri dim am mers cu el la spital...nu avea cica nimic...era ff putin rosu in gat....sambata si duminica s-a simtit f bine, nu a mai facut febra....azi insa a inceput sa tuseasca rau si are rauri rauri la nas.....nici nu stiu ce sa-i dau....pofta de mancare este 0 de 4 zile incoace....
Si cum se spune, un necaz nu vine niciodata singur....parca nu mai resuesc sa mai ies din butoiul in care am intrat acum o luna si jum....azi mi-au fugit muncitorii de la casa....asta dupa ce le-am dat bani in avans.....
la serv s-a dovedit ca am un salariu MIZERABIL.....cred ca va trebui sa ma reprofilez....
si lista ar putea continua....
Babytza - si eu m-am gandit de multe ori la plecare dar sunt mult prea "mamoasa" (chiar si la varsta asta
) ca sa pot face asta...
am inceput mesajul acum 5 ore
...il trimit si poate mai resusesc apoi sa mai scriu ceva...
ClaudiaH spune:
Angelynna, esti o dragutza. Acum au fost sarbatorile orasului si tot orasul a fost un fel de parc de distractii. In rest e un oras banal din Germania, nu locuiesc in Frankfurt sau in Dusseldorf etc. E drept ca lucrurile sunt frumos ingrijite si organizate dar toata zona Ruhrgebietului (zona in care locuim noi) a fost unf el de Valea Jiului pana nu de multa vreme: minerit, industrie grea, muncitori, oameni simpli. Ce-i drept ca autoritatile au luat masuri cand au vazut ca mineritul nu mai merge si au inchis toate minele, chestiile care nu mai erau profitabile si le-au transformat in complexuri comerciale, muzee, sali de expozitii, sali de concerte, centre de joaca indoor, etc. Pe-acolo pe unde am fost noi cu bicicleta e un traseu construit pe urmele unei cai ferate care facea legatura intre mine si alte uzine de utilaj greu. Nemaifiind utila au turnat beton pe ea, au facut popasuri din loc in loc, au montat harti si au facut un traseu pentru biciclete care leaga nu stiu cate orase din zona. In fine ideea e ca nu-i vreun oras plin de istorie sau de minuni arhitecturale e doar un oras comod in care poti trai linistit. Ca turist singurul lucru pe care poti sa-l admiri e cat de bine si-au reconstruit oamenii orasul. Din pacate la Valea Jiului n-a mai reutilizat nimieni niciodata nimic.
Paula-Laura spune:

sper ca odata cu venirea verii sa nu mai fie atati bobocei bolnaviori!
Noi am fost in we la tara (care tara e in jus constanta) si am vizitat si plaja. Nu mi-am luat costumul de baie, ca nu am crezut ca va fi atat de cald, insa am fi putut face lejer plaja. Piticul a fost super incantat sa vada nisip cat cuprinde si apa multa, cu conditia sa nu calce pe nisip cu talpile goale, mai ales unde erau scoici ![]()
N-am citit tot din urma, ma bag sa citesc acum
Nerantula eu zilele astea nu cred ca ajung in parc, insa ii spun mamei sa ia maine cu ea partea mobila a lui Teddy. Trebuie insa sa scoti tu sd-ul de acolo si sa probezi, ca daca o pun pe mama se bulverseaza
Si sa il scot eu de dimineata nu e o solutie, ca Mihnea e dependent de teddy.
Daca nu poti ajunge maine, sa imi spui cand treci prin parc
Babytza cred ca in weekend trec pe la tine sa iau pastilutele, ca maselutele incep sa isi arate nervii 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Joy21 spune:
Buna seara!
Am comandat si noi reductorul de wc cu scarita, ca ne-a placut modelul vazut la ClaudiaH
Abia asteptam sa ajunga ca de aprox. 1 sapt Sofia face cam tot la olita insa cand vine vorba de caca "miroaseeee" tare si se ridica dand sa vomite inainte sa termine uneori. Tb sa bag viteza sa spal olita ca altfel continuarea ajunge pe parchet. In concluzie, mandra mea se scarboseste tare la mirosurile neplacute si sper sa ne ajute cumva reductorul. Va tin la curent.
Am fost in we la tara si s-a balacit Sofia in piscinuta o ora cred, am scos-o ca ardea soarele tare si uitasem crema de protectie acasa. Avem si ceva poze dar inca nu le-am uploadat ![]()
Burtica s-a facut ceva mai mare iar bebe isi face simtita prezenta cu lovituri usoare. Astept cu nerabdare eco de pe 21.
Va citesc printre randuri ca inca ne acomodam in noua casa si intampinam tot felul de "provocari" (ba nu merge scurgerea la cada, ba ne inunda vecinul, de-astea, maruntisuri
)
bobocimea.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
16+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Nerantula spune:
Salutare! 
Tocmai am venit de la o 'iesire in oras' dupa ceva vreme (mai mult ieseam cand era Gruia bebelus mic ..), am fost la un pub unde o firma a organizat un eveniment caritabil, iar actiunea in sine a constat intr-o intrecere intre echipe care jucau diverse scenete, totul creat de ei ... a fost super fun!
O sa mai vreau sa mai iesim, ca tare refreshing a fost, parca am descoperit o alta viata, uitata de mult ..
M-am gandit la tine, Andreuta, cand te citeam azi recunosteam multe din viata mea din ultima vreme .. si Gruia e cu mine foarte altfel decat cu ceilalti, vrea mult in brate, cu atat mai mult cu cat eu nu-l pot duce asa ca pana acum cateva luni, il mai tin cate putin, insa nu pot exagera, si el cu atat mai mult isi doreste .. nu e chip sa ma intind la orizontala nici macar alaturi de el, pe jos, intre jucarii, ca imediat pune botic si ma ia de mana, in parc, oricati am fi cu el, pe mine ma plimba si ma urca peste tot si vrea sa il ridic pe tobogan, sa stau pe vine in nisip sa construim, si tot asa .. INSA, eu o am pe mama, pot sa evadez cand doresc, desi uneori simt ca imi lipsesc alte constrangeri, vreau proiecte, taskuri, deadline-uri, evaluari, competitie ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Muuh spune:
klemi bicicleta fara pedale pe diferite marimi gasesti la Cyclopedia (Calea Floreasca vis a vis de Spring Time), nu stiu cat costa si te sfatuiesc sa mergi sa le probati inainte pentru ca sa nu ai surprize. Alexei a primit de ziua lui una (facea 2 ani), este destul de grea si nu a putut sa o manevreze chiar daca isi tinea singur echilibrul drept pentru care o uraste pur si simplu. Mi-a spus intr-o zi ca daca nu ma supar el o scoate la poarta sa vina alt copil sa o ia. De vina a fost entuziasmul nostru pentru ca desi era prea mic pentru ea sau ea era prea grea pentru el am sarit sa mearga sa se dea cu ea etc...
alexa si mami spune:
Nocom am vazut reclama pe Disney chanel la "toy story 3"
, Matei e un simpatic, dar e cu tati sau unchiul, ca nu prea am inteles.