Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Sa stii ca si eu urmaresc toate-toate pozele cu hunii

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

pana la urma, mai veniti la Bucuresti?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

buna ziua bobocime

va am cu mare drag pe toate

Lumi nasol cu laringita, multa sanatate

ClaudiaH concediu placut si sanatate Luciei

Cristina l-am vazut pe Raducu dar am uitat sa iti spun, imi place cum e tunsulici

Mimihoo, Sofia e superba

Crina e ceva mai bine, azi noapte nu a mai facut febra, insa s-a trezit de nu stiu cate ori...a baut la suc cu gramada, un bibe de 400ml, dimineata i-am facut un ou omleta si a mancat mai mult de jumatate plus lichide la greu, mai devreme i-am dat si cu tantum verde

orezul cu legume nici nu se uita la el...

eu sunt genul de om mai prapastios...cel putin cand e vorba de Crina sunt terminata

vroiam sa zic de septilin dar se trezise aseara, a luat si ea in iarna, e bun insa a cam constipat-o... fff repede se constipa oricum

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Lumi sanatate multa , of ce rau imi pare ca are laringita ...

Bioparox noi avem mereu in casa. Tina il adora ....nu stiu ce naiba ii place la el. Iar eu am scapat de o durere groaznica acum 2 ani numai dupa ce am dat cu el. E bun si pentru nasuc.

Claudia drum bun , distractie placuta

Angelyna sanatate multa mami, sa scapati de febra asta urata Sper din suflet sa nu ajungeti la spital

Vi-sol mi s-a spus sa ii dau cate 5 ml de 3 ori e zi. O sa ii dau o sticluta, cam 2 sapt imi ajunge.

Ieri a baut pentru prima oara suc de fructe si legume, adica Tedi cu mar, para , banana si morcov O sticla de 300 a baut. Era a fratiorului Tinei si fiindca el nu a dorit-o imediat, s-a sacrificat soricelul Se bateau turcii la gura lui , asa tare ii placea . Dar cel mai tare ii place sa bea din sticla. La un moment dat stateau in fata mea amandoi si beau cate o gurtia , cand unul , cand altul...au fost mortali

Cristina , Lala baie afara , ce mistoooo Maine scoat si eu piscinuta in curte si facem baie si plaja Ca eu am urme de tractorist din parc cu maieul pe mine

Aseara ne-am hotarat ca pana la urma plecam in Suedia. Am inceput cu pregatirile pentru acolo, sa avem tot ce ne trebuie cand ajungem Aici vin vremuri grele rau , nu are rost sa mai stam... Am dezbatut mult amandoi , nu ne convine foarte tare ca plecam, dar e cel mai bine pentru viitorul copiilor si pentru noi...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

baby_boy, dya, mimihoo, xor, ange

baby_boy, vazui ca si voi aveti carut roz de impins. ii place lui Radu? sau nu e al vostru?

dya, pai daca Zinnatul e amar, sa vezi cum e Klacidul. Lui Robi i-am dat, si el ca si Deiu, bea toate amaraciunile de medicamente, pe asta insa cu greu i l-am dat.
eu le-am mai dat hunilor o data adrenalina, a fost ok si la noi, insa eu stiu ca efectele astea se vad in timp, asa ca prefer sa o tin deoparte, la frigi. daca nu merge cu tratamentul asta, incercam si adrenalina.

mimihoo, dap, Biotics ii dau.

xor, imi pare tare rau de patanie!! eu te inteleg perfect, asa cred ca o sa fiu si eu cand incep job-ul, mi-e o teamaaaa, nopti nedormite, agitatie cu hunii si apoi job si stress la greu.
aa, Gengigel am luat si eu, ptr dinti, Alexa parca zicea si ea ca-i bun. la noi a fost apa de ploaie. il tin cat mai e in garantie, pentru eventuale probleme bucale, afte etc.

ange, da, si noi ne-am constipat usor de la Septilin. are o cantitate mai mare de menta. si sanatate multa Crinei! insista cu Tantum Verde, nu papa caci sigur o doare, dar e bine ca bea lichide. si eu duc munca de lamurire cu Edi la mancare acum, papa cam jumatate din normal, dar totusi papa...

hunii mei au trecut intr-o noua etapa. aceea in care se bat de-a binelea. pe jucarii sau pur si simplu, for fun. Edi il calareste pe Robi si-l musca (e plin de semne pe spate), apoi il trage de par cu nesat, in timp ce Robi ii cara picioare pe unde poate. o data la 5 minute chiraie un hun. o iau pe aratura. si cica asta e abia inceputul...

Mergi la inceput

fetelor, de babymom mai stiti ceva??
si de Corrina, de CD?
si de July?? mai e putin si 'livreaza marfa'

Mergi la inceput

babytza, multumesc!
si lui Robi ii place tare sa bea din sticla. sa vezi ce fata face cand ia o gura prea mare, nu scuipa nimic, se schimonoseste si inghite toot.

imi pare rau ca plecati, dar si bine, daca asa e mai bine pentru voi. sper sa iasa totul asa cum va doriti!!

Mergi la inceput

Rox sper sa va mearga bine oriunde, cu mami cum faci?

Lumi offf, nasol cu bataia, Crina e fff posesiva cu jucariile ei...acu o saptamana a venit o fetita sa se joace cu ea...da' de unde, pe fiecare jucarie pe care punea mana ea tipa si tragea de ea...s-a si lovit

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

fetelor, de babymom mai stiti ceva??
si de Corrina, de CD?
si de July?? mai e putin si 'livreaza marfa'

Am vb putin cu babymom pe fb si este ok. A avut si Victor un episod nasol, de raceala parca, dar acum sunt bine,la bunici la Salaj. babymom este foarte ocupata si nu mai apuca sa mai intre pe forum.

Cu bataile intre huni, tu ce credeai ca daca sunt frumosi ca niste fete se si comporta ca atare?
Sanatate multa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ange, multumesc de vizita .. suntem cam in urma cu pozele dar recuperam noi cat de curand ... vine serbarea ;)

Se simte din tonul in care scris ca, Crinul este mai bine! tot asa sa fie pana-i trece de tot! Cat mai repede!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Am vazut pe FB o postare a lui CD cum ca ar mai fi vreo 2-3 sapt pana vine bobinache

Mergi la inceput