Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Claudia - concediu placut!!
Ange si Lumi - multa sanatate la bobocei...
Lumi - eu lui Mark i-am facut aerosoli (cu ser si acc) pt tuse si chiar au avut efect....a si i-am dat si miere si cate un puf de tantum verde....acum mai tuseste f putin...de cateva ori pe zi...
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

xor, aeorosoli facem si noi, de duminica, 2 sedinte pe zi, una cu ser si dexametazona (ptr laringita), una cu ser si ACC. pe langa asta, ii dau si ERDOMED, asta tot de tuse e... nu vad nicio imbunatatire.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru scurt pe fuga ca nu am timp deloc
Lumi pt laringita cand am avut noi am facut aerosoli cu adrenalina.Intreaba dr de cantitate si daca e cazul la tusea lui adica daca tuseste latrator.Noi am facut cu 1 ml adrenalina si 2,5 ml ser.
Si sa il asculte bine bine la plamani.
Multa sanatate.
Xor si la noi au efect aerosoli cu ser si acc in 2-3 zile a trecut o tuse de 2 luni.Cea mai buna investitie de pana acum a fost aparatul de aerosoli.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

e oficial acum: Edu are laringita. nu are nimic la plamani si in gat e doar rosu, nu pare sa fie si puroi, atat cat a reusit sa vada, ca ne-am cam luptat. in plus fata de ce-i dadeam eu, tot la sfatul lui, telefonic (adica aerosoli dexa si ACC, Erdomed si Tantum), o sa mai luam Zyrtec (ptr ameliorarea durerii din gat si 'secatuirea' mucilor) si, evident, antibiotic. Zinnat sau Klacid, prefer Zinnatul ca e mai bun la gust. Nurofen la 8 ore, ca antiinflamator, a zis sa nu-i mai dau Panadol/paracetamol daca nu mai face febra.
Asta e, nu-mi place ca trebuie sa-i dau antibiotic, da' mi-e frica de sufocare, am eu un pitic de cand a povestit Ada pe aici ce-a patit. n-a mai luat decat o data in viata lui antibiotic, asa ca e ok.
afara nu, 2-3 zile, pana cand incepe si antibioticul sa lucreze. la cresa nu, o saptamana, cea de vine.

dya, merci mult de raspuns. am discutat si despre adrenalina. a spus ca face bine in cazul laringitelor, dar ca se poate si fara. el nu o recomanda, intrucat poate da efecte adverse. trece si cu Dexa (sau mai nou, Flixotide, care e cam acelasi lucru, doar ca mai scump).
iar in loc de ACC, merge si Fluimucil. va zic si voua ca sa stiti ce sa intrebati/sugerati, in caz de nevoie.

cam asta, ma bucur ca tonusul lui e unul bun, exceptand faptul ca noaptea e agitat si nu se odihneste din cauza tusei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

dya, tu ziceai de Bioparox spray, ca ar fi f bun ptr gat. citesc acum pe net prospectul si este contraindicat copiiilor sub 30 luni. tie ce ti-a spus dr??

Si eu am dat lui Lucas,la recomandarea dr; doar ca in nas ii puneam.
Sa stii ca si eu urmaresc toate-toate pozele cu hunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Chiar asa ..parca sunt mai bolnaviori boboceii nostri acum decat iarna :(

Luminita multa sanatate lui Edi!! Sa scapati repede

Paula_laura multa sanatate lui Mihnea!!

Angelinna uff..pup Crinul sa se faca bine!!

ClaudiaH concediu placut !! sa veniti cu multe pozici.

Am tras si noi o balaceala astazi...am spalat carutul..si apoi Radu si-a zis sa ude cainele putin ca i-o fii si lui cald..s-au facut fleasca amandoi Maine scot si eu piscina afara.

ClaudiaH, Lumima bucur ca v-au placut pozicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Luminta, multa sanatate! Da-i impreuna cu antibioticul si ceva gen Biotics sa nu faca candida

Ange, sanatate multa!

Claudia, distractie placuta si sa va intoarceti sanatosi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Angelynna, nu iti face probleme, nu e musai sa ajungi la spital
Mihnea cand a avut otita + amigdalita a avut febra 5 zile (in primele 3 zile, cand fusese diagnosticat doar cu rosu in gat nu i-am dat antibiotic.)In zilele astea nu a mancat mai nimic, insa din fericire a baut lichide. Asa cum a zis si Claudia, e important sa bea lichide. Nu am insistat sa manance, insa recunosc ca avea peste tot prin casa ce ii placea lui sa manance:banane, biscuti, cheerios. A mai acceptat destul de bine borcanasele pentru 4-6 luni (cele foarte fine), mai ales daca i le dadeam dupa ce ii puneam un puf de tantum verde sau de spray cu propolis de la aboca (care amortesc putin durerea)
Febra a trecut dupa 3 doze de antibiotic. In afara de nurofen/panadol i-am dat si novocalmin si diclogesic (avea 39,7)
Dusul (sau baita) cu apa din ce in ce mai rece funtioneaza la febra sau impachetarile
Sper sa nu aveti totusi probleme asa mari
A, si Mihnea face kk moale insa homeopata mi-a zis ca e din cauza racelii (de fapt l-a disgnosticat cu IACRS dispeptic Mai pe limba noastra, are ceva muci care stau in nas si care ii provoaca voma si scaune moi. In 2-3 zile cu ceva bobite ne facem ca noi Ceea ce va doresc si voua

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Dragul de el! Acasa stati sau ati mai mers la gradinita?
Sanatate multa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi imi pare rau de diagnosticul confirmat.Da asa e adrenalina poate da si alte efecte adverse la noi insa a fost super ok si Deiu a scapat atunci de laringita aia urata cand nu mai avea voce deloc fara antibiotic.Dar a luat acum pt otita la greu Zinnat 10 zile.Nu stiu cum e Klacidul la gust dar si Zinnat e destul de amarui insa Deiu l-a baut fara probleme lui ii plac siropelele ...mai mult decat mancarea
Bitza da Bioparox se poate pune si in nasuc.
Mimihoo cum mai e Sofia???
Claudia vacanta placuta!
Ange multa sanatate Crinutei si eu ma sperii la febra mare asa ca te inteleg.Azi cum va simtiti??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

uff Lumi...incepe tratamentul cu antibiotic si poate vei avea o noapte mai linistita...mami si multa putere.... (chiar, mai rezisti?)Dr mea recomanda pt tot ceea ce tine de gurita (putin rosu in gat, dintisori etc) GENGIGEL [FLO]
Ange, ce face pitica a mai facut azi febra?
Eu m-am oferit azi sa ajut o colega sa faca un buchet frumos de crini pt educ fiicei ei....si cand am vrut sa tai coada unui crin, mi-am taiat degetul..destul de taresi ca sa fac tot "circul" complet, cand stropeam cu sange peste tot am facut si o cadere de calciu de m-am facut alba ca varul si am picat din picioaremda...apoi imi spuneam singura...Doamne, cat de bleaga pot fi de mi-am taiat degetul cu foarfecele(sau adormita???)
revin

Mergi la inceput