Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, multumesc!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

seara buna bobocime

va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase si incurajari

Andreutac m-am gandit si eu la o enterocolita insa stau si ma gandesc de la ce???? am facut mancare proaspata, iaurturile sunt in termen si bune la gust...poate laptele de vaca sa nu fie proaspat insa nu cred...e din sursa sigura

Oana , maine va veni unul din socri si va sta cu ea acasa la noi, din pacate nu pot lipsi, din pacate ne intalnim alta data

Lala offff, daca ai sti cat de ingrijorata sunt si ma numai scenarii horror in cap pt ca azi a gusta doar o lingurita de cereale cu lapte..in rest doar suc si apa...pe langa tona de medicamente

nu prea am retinut cine stie ce...din pacate

am fost la dr cu ea... amigdalitele inflamate si puroi in gat, antibiotic cedax 3ml/24h, nurofen/paracetamol la 4 ore si hidrasec (care apropo se da pe reteta), am umblat ca zapacita dupa solutie rectala...mai mult sa fiu linistita ca o am in casa, plus ca o suspectez de otita...o doare urechea dr si nu ma lasa sa o pipai... luni mergem la control, pana atunci ophtamesone 3pic in ambele urechi si antitermice

pe parcursul drumului a mai facut totusi febra...i-am dat nurofen... dr zice regim... supa cu morcov, orez, branza de vaci, mar copt... toate pt stomacelul deranjat....dar ea nu vrea nimic

ma simt ca dracu...nu ii dau decat rar ce rece iar acum de la niste feliute de rosii atatea complicatii

sper si ma rog sa nu ajung la spital...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Confirm spusele lui Musette despre Bioparox, un gust oribil, sor'mea ia la fiecare raceala insa cu mae greu

SEptilin. este bun, i-am administrat Crinei anul trecut in iarna

revin

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

M-am delectat cu dulceata Sofia. Ii sta asa bine cu baticut si are un aer asa strengaresc cand sta ea si bea lapte.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

, multumim de aprecieri. Si noi am admirat-o pe Lucia cu perisorul ei cret. Arata ca o domnisoara in toata regula.

Ai dreptate cu manerele, si Sofia se tine bine de ele cat sta pe wc, si astfel cred ca se simte in siguranta si se relaxeaza. Ca daca are vreo jena/frica se inhiba si nu mai face nimic

Victoria, mami de Anna Sofia, 17+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Angelynna, nu iti face probleme, nu e musai sa ajungi la spital
Mihnea cand a avut otita + amigdalita a avut febra 5 zile (in primele 3 zile, cand fusese diagnosticat doar cu rosu in gat nu i-am dat antibiotic.)In zilele astea nu a mancat mai nimic, insa din fericire a baut lichide. Asa cum a zis si Claudia, e important sa bea lichide. Nu am insistat sa manance, insa recunosc ca avea peste tot prin casa ce ii placea lui sa manance:banane, biscuti, cheerios. A mai acceptat destul de bine borcanasele pentru 4-6 luni (cele foarte fine), mai ales daca i le dadeam dupa ce ii puneam un puf de tantum verde sau de spray cu propolis de la aboca (care amortesc putin durerea)
Febra a trecut dupa 3 doze de antibiotic. In afara de nurofen/panadol i-am dat si novocalmin si diclogesic (avea 39,7)
Dusul (sau baita) cu apa din ce in ce mai rece funtioneaza la febra sau impachetarile
Sper sa nu aveti totusi probleme asa mari
A, si Mihnea face kk moale insa homeopata mi-a zis ca e din cauza racelii (de fapt l-a disgnosticat cu IACRS dispeptic Mai pe limba noastra, are ceva muci care stau in nas si care ii provoaca voma si scaune moi. In 2-3 zile cu ceva bobite ne facem ca noi Ceea ce va doresc si voua

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lala eu nu stiu cum actioneaza cei din Anglia....dar sti cum e la noi la romani, pina nu face ce stie el mai bine, nu se simte bine ...sper sa nu te superi pe mine

ange oooffff...fir-ar sa fie .....sper sa fie ceva mai usor si nu otita...sanatate muuulta

lumi aha am inteles...deci a-ti plecat voi cu ceva ...eu am crezut ca a-ti plecat asa fara nimic...in fine...faceti-va bine mai repede sa iesim si noi in parc

V-am zis ca i-am dat un smecta, orez fiert, ceai de menta...si pina acum nu a mai facut deloc kk.....aaaaa.....si a mai mancat si niste masline.....poate vezi ca nu mai poate sa faca maine deloc......doamne fereste

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Paula-Laura pe mine ma sperie rau febra, hai ca nemancatul mai e cum e...ma rog, sa se faca ea bine si voi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Kllemi, nu ma supar, stai linistita. Eu doar spuneam cum e la ei ca m-a mirat si pe mine ca e asa diferit. Si la noi cand mai fac fetele diaree pediatrul ne-a dat lapte fara lactoza, covrigei, stixuri, banana, etc.

Ange,sper sa va faceti bine repede. Trece pana la urma dar primele zile sunt f grele. Tine-o mai la racoare sa nu se incalzeasca si ai grija sa se hidrateze.

Noi aseara am facut baie in piscina(cu sampon si tot tacamul) si cand am intrat in casa ,amandoua s-au dus glont in baie ca deh, era timpul de baie.Asa ca am mai prestat o data. Mai curate de atat n-au cum sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Neatza!

Intru scurt ca apoi trebuie sa ma duc sa ma lupt cu bagajele. MAINE PLECAM IN CONCEDIU!!!! Toscana pazea ca venim!

Luminitza, Angelynna, Lucia mea s-a trezit dimineatza cu o tuse de nu putea nici sa manance. Nu mai stiu ce sa mai cred cu copiii nostri. Schimbarile de clima, iarna prelungita... nu mai stiu pe cine sa dau vina pentru toate astea. E jumatatea lui Iunie!!!! Dar, hai ca o sa fie bine macar vreo saptamana in august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,
eu astept doctorul. nu e rau, dar nici bine. e sub antitermice, nu mai face febra, insa tuseste in continuare ingrozitor si azi au dat navala si ceva muci. e iritat si nu doarme bine. Robi in continuare nu are nimic.

kllemi, noi inca iesim in parc, e jale in casa, insa ne ferim de locuri de joaca si de copii. deci si de voi. pentru moment, insa.

ange, multa sanatate, nu te mai invinovati ca astfel de lucruri se intampla oricum. pupici.

claudia, sanatate multa Luciei, nici eu nu mai stiu ce sa cred si daca vom scapa vreodata de bolile astea...
drum bun si concediu placut!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput