Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ange, sa va faceti bine si sa nu mai faceti febra.Ca vreau sa vad maine crinul in parc

Nici David nu are nici o treaba cu olita.Dar stie sa spuna cand face pipi si caca (desi spune si imediat ii da drumul deci nu e timp de pus pe olita).O sa incepem cu invatatul la wc cu reductor peste vreo luna asa. Cred ca sarim peste treaba cu olita.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetele care ati facut amniocenteza la Medlife, ma lumineaza si pe mine cineva in legatura cu rezultatul de pe foaia mea, pana ajung la un doctor? :

Case comment: relativ rare diviziuni celulare
culturi amniocite pe termen lung; celulele au fost blocate in metafaza cu colchicina; bandare GTG

Result: metafaze examinate: 19; metafaze cariotipate: 9; Cariotip 46,XX (doar aici am inteles )

Multumesc frumos!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Joy, eu am si reductor simplu + scaunel si nu mi-a folosit deloc pentur ca sunt doua chestii de pus, respectiv luat de pe wc. Folosesc scaunelul la chiuveta cand ne spalam pe dinti insa reductorul simplu... nici nu mai stiu unde l-am pus. Reductorul cu scarita e foarte practic si faptul ca are manere ii da puiului mic senzatia de securitate plus ca Lucia de ex. se tine de manere cand se aseaza ca pana sa se urce si sa se intoarca apoi aseze fara sa se tina de nimic... o sa mai dureze. Asa ca eu recomand reductorul cu scarita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Eu am inceput de azi sa-i dau Evei Septilin. Prospectul suna incurajator, asteptam si rezultatele reale. Ati folosit? Cu ce rezultate?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

da, vreo 3 luni, rezultate f bune in privinta poftei de mancare si in timpul utilizarii si dupa. nu ma pot pronunta in privinta imunizarii, insa.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Hello

Luminita bine ati revenit!Superbi hunii!!!!!Noi suntem bine,nu a fost roseola pana la urma,am fost si un pic internati dar finalul e ok.

Eu ma simt mult mai bine,am fost la alt dr care mi-a schimbat zinnatul cu augmentin si deja de la prima doza nu am mai facut febra,sunt si eu pe drumul cel bun.

Bioparox spray am luat si eu pt gat,e un antibiotic local dar sincer nu va sfatuiesc sa-l dati la copii fara recomandarea medicului pt ca are un gust ingrozitor,e foarte amar si mie imi provoca greturi,era atat de amar incat imi venea sa vomit dupa ce imi dadeam cu el asa ca sincer nu cred ca are rost sa-i chinuiti pe astia mici decat daca medicul chiar recomanda.

ma bucur mult ca sunteti bine! si merci ptr raspunsul privind Bioparox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Am uitat:

Am admirat un Tunsulica frumusel foc. Si mie mi-a placut masa dar mai ales cum sta el la masa ca un intelept concentrat.

M-am delectat cu dulceata Sofia. Ii sta asa bine cu baticut si are un aer asa strengaresc cand sta ea si bea lapte.

Mergi la inceput

Lumi, stiam eu ca am uitat ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

buna,fetele

lumi eu nu mai inteleg nimic....in vacanta au avut ceva???...ma refer la febra sau mai stiu eu ce???....cred ca voua nu va prieste acasa, trebuie sa plecati iar in concediu

au plecat amandoi cu tuse si muci in vacanta. ne-am intors fara muci si cu tuse usoara. s-a agravat de marti, doar la Edi, Robi nu mai are nimic. tot bantuim pe la locuri de joaca, printre multi copilasi, banuiesc ca a luat ceva de pe acolo.

Mergi la inceput

baby_boy, f faine pozele, nu mai vorbesc de tunsulici!

tzitziri you back!

lala, sar'na de raspuns. m-am lamurit, daca e oribil la gust, nu am sanse, mai ales acum cu Edi care e tare, tare mofturos.

cand credeam c-am scapat ptr moment de agitatia dintilor, adica avem toti caninii, toti hunii, lui Edi ii iese si un molar... e hororr cat se chinuie. cred ca de-asta si febra asta, desi tusea si raguseala nu le pun pe seama eruptiei dentare. molarii astia, nu apareau si ei pe la 2 ani asa??

gata, fug la baie! pe maine!

Mergi la inceput

Si mi-am mai adus aminte ceva...
Laura, parca ieri aveai emotii la ultima serbare de gradi..ce repede a trecut timpul

Mergi la inceput