Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 19
baby_boy spune:

Am ramas datoare cu niste pozici de aseara..n-am mai reusit sa intru..am picat pe baricade.
Cateva poze de la 1 iunie unde se vede bine tunsuliciul plus cateva mai recente sunt aici
Angelyna multa sanatate Crinului
Musette ma bucur ca sunteti mai bine
Nicole distractie placuta in continuare..moaaa ce gasca aveti acolo..superrr
kllemi spune:
buna,fetele
Mai si eu cred ca este ceva in aer ca de cateva zile copilul meu face moale...dar azi sa intrecut..a facut de doua ori apa 
...ce-o mai fi si asta???....am pus-o si eu pe seama ca i-am dat rosie rece din frigider sau castravete...dar vad ca si voi ave-ti diferite simtome....i-am dat deja un smecta inainte de culcare..i-am pregatit deja orez cu putin morcov si un ceai de menta....doamne ajuta sa scapam
ange ooooffff mititica...cum se mai simte acum?? ia mai scazut febra??
lumi eu nu mai inteleg nimic....in vacanta au avut ceva???...ma refer la febra sau mai stiu eu ce???....cred ca voua nu va prieste acasa, trebuie sa plecati iar in concediu ![]()
baby-boy am vazut un flacau frumos
...manca-lar mama de pictor, cum sta el la masa si coloreaza ![]()
....dar spune-mi te rog de unde ai luat masutza aia cu diferite chestii pe ea si cati bani te-a costat...eu nu prea imi dau seama ce are...dar vad ca pe el il atrage si sta cumintel.....asa poate mai stapinesc si eu leusorul sa stea intr-un loc ![]()

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi baby-boy am vazut un flacau frumos ...manca-lar mama de pictor, cum sta el la masa si coloreaza ![]() fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Multumim mult.
Masuta din real am luat-o dar acum vreo 2-3 luni sa zic..a fost vreo 80 ron..are ceas..volan..o masinuta cu un ursulet care merge dintr-o parte in alta..multe butoane muzicale...si 4 animale care daca le bagi la mujloc fac fiecare pe limba lui..e interesanta insa nu stiu daca o mai gasesti.
Radu a prins gustul cretei zilele trecute in parc..a invatat de la fetite mai mari sa deseneze cu creta..asa ca trebuie sa-i cumpar creta colorata..vai ce o sa fie la noi in curte pe dale..taica-su a sarit ca ars..nuuu..ca o sa i-le dai numai in parc
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui baby_boy
Multumim mult. Masuta din real am luat-o dar acum vreo 2-3 luni sa zic..a fost vreo 80 ron..are ceas..volan..o masinuta cu un ursulet care merge dintr-o parte in alta..multe butoane muzicale...si 4 animale care daca le bagi la mujloc fac fiecare pe limba lui..e interesanta insa nu stiu daca o mai gasesti. Radu a prins gustul cretei zilele trecute in parc..a invatat de la fetite mai mari sa deseneze cu creta..asa ca trebuie sa-i cumpar creta colorata..vai ce o sa fie la noi in curte pe dale..taica-su a sarit ca ars..nuuu..ca o sa i-le dai numai in parc Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
merci muuuult

....si ave-ti grija la dale
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Joy21 spune:
Raspund si eu rapid fetelor care au intrebat despre reductorul cu scarita. L-am luat de pe idealbebe . ro Sofia e incantata de el, face pisu la wc, caca tot la olita inca. Ii place ca are manere de care sa se tina cat sta pe wc ![]()
M-am gandit ulterior si la o varianta mai ieftina, cu un reductor simplu si un inaltator (am vazut la ikea la 15 ron) ca se se poata urca copilul singur.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
16+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
dyanira spune:
Babytza am uitat sa te intreb de ViSol cat ii dai pe zi si cate zile.Mi-a recomandat si mie sa ii dau acum dupa boala asta mi-a zis sa ii dau o sticluta cate 10 ml pe zi.Azi am cumparat si am vazut ca scrie 15 ml pe zi.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Deci Gruia nu are nici o treaba cu cerutul la olita, daca ii vine, face, oricum, oriunde ar fi, nu clipeste, nu se uita cu inteles, oricum cuvintele 'pipi / kk' nu-s in vocabular in nici un dialect. Dar uneori sta pe olita daca il pun, evident cu conditia sa fie ceva interesant in jur .. azi insa l-am lasat in cucu gol prin casa, dupa ce s-a trezit si a facut pipi la olita (la trezire face, ca stiu ca e in stoc si il pun :) ) .. la un moment dat vad ca se rostogoleste o maslina de la fundicul lui
, i-am zis sa stea pe loc ca vin repede cu olita, bineinteles ca a venit si el dupa mine, cu a doua maslinuta rostogolindu-se
, l-am pus pe olita si a facut si restul
, care a a vut alta consistenta. Primul kk la olita!
Imi venea sa ii fac poza
Oricum, estimez ca va dura muuult pana vom scapa de pampers, pentru ca deocamdata nu are nici o initiativa in acest sens, doar intamplarile si regula de pipi dupa somn fac sa faca la olita .. dar e un inceput, nu?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Nerantula spune:
Xor, felicitari pentru silueta! povesteste-mi si mie, te rog, cum a fost dieta
lui Mark si multa pofta de mancare, din pacate nu va putem da de la noi (adica nu de la Gruia, as da eu insa cat cuprinde...
)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
300 spune:
Salutare,
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom 300 tu stai sa vezi filme pana la 5 dimineata?!?!?! N-as mai face asta nici sa ma plateasca cineva, caci stiu ca a doua zi ai mei copii ma iau de noua, iar eu as fi varza.... BRAVO tie!!! ![]() Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Nu. Nu-mi terminasem cafeaua de peste zi si am pus-o intr-o cana cu pai si am lauat-o la locul de joaca pe la 9 seara, asa ca m-am uitat vrand-nevrand la filme, uneori le vedeam dar nu le intelegeam de oboseala
. So nimic de invidiat...
lala77 spune:
Xor, noi luam bona ca n-am chef sa ma mai culc la 21. In plus tati cred ca nu prinde tot sejurul.
Ne-a cam lovit criza asta: a venit in Anglia un guvern de cacao si nu putem sa mai vindem ferma ca ne rup taxele, asa ca avem si mai multa treaba. Si s-ar putea sa fiu numai eu; asa ca bona e necesara.
Babytza, bravo mancaciosului!
Angelyna, daca bea e bine. Nu-i musai sa manance dar neaparat trebuie sa bea. Si noi cand avem probleme de digestie nu mancam.Ar fi bun si niste Biotics.
Luminita, noua ne-a dat dr Bioparox. Il dadea o prietena copiilor ei si am intrebat si eu. Si mi-a spus ca nu-i bai ca scrie asa-se da dar nu prea il vor copiii ca e oribil la gust. Si mi-am dat eu cu el si are un gust de tamaie, groaznic si ai si impresia ca te ineci cu el. Deci nici nu l-am incercat pe copii.
Noi azi am scos piscina copiilor si am pus apa in ea. A stat Anna de nu mai putea bona s-o ia in casa. Din pacate mami n-a participat ca ne calca controalele de la stat; deh, nu-s bani la buget.
Si acum e tot acolo, dar cu sora-sa si le tot inmvita bona sa iasa si Anna striga "neh,neh". Cica "iesiti sa mergem la baie" si Alice zice "las' ca facem baie aici". Dar chiar; de ce nu?
Kllemi, in Anglia se spune ca la diaree de cauza infectioasa nu e bine sa iei chestii care intaresc scaunul. Ca cica trebuie sa lasi balaurul sa tranziteze mai repede. Cand a avut Alice rotavirus a primit Biotics, Hidrasec doar daca bea mai putin de 500 ml lichide pe zi si nici un fel de regim alimentar. A acceptat sa bea doar suc de portocale rece din frigider si ei au spus ca e ok. Singura chestie pe care mi-au interzis-o a fost carnea; dar oricum copiii in starea asta nu prea vor mancare.
Gata, fug sa duc samponul in gradina ca nu se mai poate!![]()

, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)