Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 18
Xor spune:
Off Ange - insanatosire grabnica Crinei...ai avut curaj sa o scoti afara dezbracata, eu cred ca nu aveam...
Dar din ce cauza a facut febra asa mare? Raceala sau ce...?
Lumi - in ritmul asa hunii tai cred ca vor mai vedea cresa abia in toamna....nu au fost bonaviori per total in aproape 2 ani cat au fost in ultimele 2 luni...sanatate multa!
ClaudiaH spune:
Multumesc fetelor! Pentru ca sunt un om cinstit nu-mi pot asuma meritul de a avea foarte multa imaginatie. Adica am ceva imaginatie (racheta s-a nascut in capul meu) insa pe canalele de emisiuni pentru copii exista emisiuni zilnice cu idei simple de bricolaj. Ma mai uit cu Stefan si el imi spune de obicei: "mami hai sa facem si noi asta". Sau pe internet sau la biblioteca. Cu timpul stau cam prost dar... idei se gasec.
Am fugit ca am o zi incarcata, se apropie concediul si avem multe pregatiri de facut. O zi faina!!!
angelynna82 spune:
MImihoo
nu a vrut deloc banana...mai incerc mai tarziu, nici cereale cu lapte nu a vrut..sunt printre preferatele ei
Xor temperatura din dormitor ajunge undeva la 30gr...afara probabil 15-20...ea deja avea frisoane...tacsu se invartea pe langa mine cu sosete doar cu otet...atunci am scos fata direct afara, ia prins bine, caci s-a linistit din plans si a scazut temp.
Nu stiu din ce cauza e febra...nu ii curg mucii, nas infundat nu, poate rosu in gat( a mancat o feliuta mica de rosie direct din frigider)
O sa cer repetarea analizelor luni...sper sa fie bine
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
luminita2008 spune:
dya, tu ziceai de Bioparox spray, ca ar fi f bun ptr gat. citesc acum pe net prospectul si este contraindicat copiiilor sub 30 luni. tie ce ti-a spus dr??
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andreutac spune:
Ange, ai grija cu pitica sa nu fie vreo enterocolita. Odata cu venirea caldurii apar si focarele, ieri spitalul era plin de asa ceva si ne-a confirmat si dr.noastra. Multa sanatate si tine-ne la curent!
Tot ieri, la spital, am vazut un anunt mare cum ca ar fi epidemie de rujela in Bulgaria. Asa ca, take care!
andreutac spune:
Eu am inceput de azi sa-i dau Evei Septilin. Prospectul suna incurajator, asteptam si rezultatele reale. Ati folosit? Cu ce rezultate?
musettepink spune:
Hello
Luminita bine ati revenit!Superbi hunii!!!!!Noi suntem bine,nu a fost roseola pana la urma,am fost si un pic internati dar finalul e ok.
Eu ma simt mult mai bine,am fost la alt dr care mi-a schimbat zinnatul cu augmentin si deja de la prima doza nu am mai facut febra,sunt si eu pe drumul cel bun.
Bioparox spray am luat si eu pt gat,e un antibiotic local dar sincer nu va sfatuiesc sa-l dati la copii fara recomandarea medicului pt ca are un gust ingrozitor,e foarte amar si mie imi provoca greturi,era atat de amar incat imi venea sa vomit dupa ce imi dadeam cu el asa ca sincer nu cred ca are rost sa-i chinuiti pe astia mici decat daca medicul chiar recomanda.
Andreutac
mi-a povestit Simona de intalnirea voastra de la spital,doamne cat am mai ras
,miercuri trebuia si noi sa fim pe acolo dar am fost luni asa ca v-am ratat.

de
Luca
musettepink spune:
Andy ce baiat mare ai!m-au emotionat pozele si litera K e f draguta,sper ca ii impartaseste dragostea lui Andy nu?

de
Luca
ClaudiaH spune:
Angelynna, sanatate Crinei! Nu-ti face ganduri si griji legate de rosia din frigider. Ai mei beau/mananca chestii din frigider tot timpul insa nu au probleme cu gatul de fiecare data.
dyanira spune:
Lumi da eu ziceam.Eu l-am folosit pt A destul de des asta insemnand ca daca il vedeam ca e rosu in gatut si da semne de durere in gat ii dadeam un puf dimineata si unul seara si a doua zi era super ok gatutul.
Eu mi-am dat si mie nu mi se pare chiar atat de groaznic la gust cum nici lu A nu i se pare din moment ce nu are nici o reactie de greata apoi.Eu l-am preferat in locul a 5-7 zile de antibiotic oral si s-ai facut mereu treaba.Bineinteles ca l-am folosit la recomandarea dr.
Ange multa sanatate Crinutei.
Laura ce frumos e Andy si ce mare.Un pupic mare de tot de la noi absolventului de cl 1.Cum se mai intelege pana la urma cu doamna???
Babytza se pare ca si la noi tot furtunul e infundat azi vine cineva sa vada.
Nikolici multumesc de sfaturi si distractie la mare.Nu mai mergem in Croatia deoarece vrem sa mergem 7 zile la Praid la salina si vrem sa le legam de mare ca altfel nu putem.Si atunci in Croatia ar fi chiar in directia opusa Salinei de aia ne-am gandit la marea noastra.Dar nici Bulgaria nu suna rau.
Irina multa sanatate.
Andreutac ma bucur ca sunteti mai bine.
Claudia da chiar esti inventiva si priceputa.
A a terminat de ieri antibioticu pare ok maine cred ca ajung la orl-ist din nou cu el sa vedem cum e.
Atat am retinut...e greu tare cu un singur neuron.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR