Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fratiorii Tinei

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna dimineata de pe plantatie!!!
A trecut noaptea cu o singura trezire scuuurta scurta deci...suntem pe drumul cel bun
LALA - mergem la Albena..de pe 18 pe 25 iunie....nu stiu daca e departe sau nu de Obzor....noi nu luam bona cu noi....mergem in famileSper sa nu avem probleme cu raceala si in concediu...Daca nu e f departe Obzorul poate tragem o fuga intr-o zi sa ne intalnim
DYA - stiu ca suna ok 53 kg dar eu am doar 1.56 si kg se vad biiinee....inca 3-4kg si as fi f multumita
ANDY - ce zboara timpul......ma apuca o nostalgie....maine poimaine spui la revedere scoala primara

BABYTZA - acum cred ca o intelegi perfect pe Lumi
NIKO - ce intalnire de proportii la voi!! Distractie placuta!
ANGE - ce dulce e bobocica vorbareata....vreau si euuuu
revin....mi se coace recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Xor felicitari pentru kg pierdute !!!!!!!!!!
Si pentru noaptea avuta

noi ne trezim din nou noaptea , de foame Ii dau de 6 zile Vi-sol si a inceput sa manance ca spartul ieri a mancat excelent : 150 lapte dimi la 6.30, apoi o cana plina de cereale, apoi omleta la 10, mar in parc , borcanelul cu pilaf cu pui la 13, un castronel de ciorbita de pui cu legume la 17 , apoi 2 snitele, 210 ml lapte cu cereale la 9.30 , 170 lapte la 3 noaptea Yupiiiiiiiii !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Babytza - bravo soriceului papacios...asa da!!! Astept sa-i revina si lui Mark pofta de mancare...ieri a ciugulit ca o vrabiuta....azi sper sa fie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Dau si eu o cafeluta buna, ca am avut o noapte super: fara febra, maraieli, chiar ne-am odihnit.
Babytza, bravo soricelului! A mancat, nu gluma! S-o tineti tot asa!
Xor, ma bucur ca sunteti bine! Concediu placut iti urez inca de pe acum!
Lala, ma bucur ca ai mai scris! Concediu placut si voua!

Fug sa cumpar ceva de la farmacie si de la piata ca nu mai avem de nicunele. Ieri era zi de cumparaturi, insa daca ne-am petrecut juma'de zi la medic am sarit peste.
ici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai pe la pranz

Multam de cafea, mai dau si eu...tot mi-s treaza de pe la 4 dimineata

Lala bine ati revenit...am uitat sa iti spun si eu

Laura

Babytza moa da' a papat soricelul , frumosi foc copilasii

Xor trimitem si la voi vorbe de tot felul

sunt cam suparata...azi noapte a facut febra fff mare normal acompaniata de frisoane...i-am pus solutie rectala, sosete cu apa si dezbracata complet am scos-o afara....a scazut temperatura repede sia adormit intr-un final pe la 07.30...kk a facut de 2 ori pana acum (ceea ce este un record pt ea)...al doilea a fost absortbit de pampers...deocamdata o tin pe antitermice si i-am administrat si hydrasec....offfff si abia dupa amiaza e dr la cabinet

problema e ca nu vrea sa manance nimic...bea doar lapte cu nesquick si suc, dar de mancat ioc

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,
Edu tot mai face febra, mai mica, razlet, insa am trecut noaptea cu bine, fara febra!
azi i-am scos si afara, am gasit un loc de joaca mic, gol-golut, umbros si cu nisip (deci toate conditiile indeplinite, sa ne si placa si sa nu dam si altora ce avem noi). a fost fain, incercam si pe dupa-amiza, insa cred ca ne vom limita la fotbal pe pajiste, locurile de joaca sigur vor fi pline toate.

laura, multumesc tare. te pup cu drag si inca o data insanatosire grabnica Alexiei!
pozele de la serbarea lui Andy sunt f emotionante, chiar si pentru cineva mai putin implicat, ca mine, imi inchipui ce-o fi in sufletelul tau!

feli, sanatate si lui Falkone!

vazut si poze din ultima excapada a 'fam. Nocom', ffff frumoase!
eram tare curioasa s-o vad pe Daria beculet, e o scumpa!

nerantula, multumesc, chiar a fost super in vacanta!
iar 'vacanta de tati', well, vrand-nevrand, se pare ca ne-au prins bine cateva zile departe unul de altul. asta am aflat dupa ce ne-am regasit.:P

ange, mai, eu nu ma astept sa le vedeti chiar pe toate, eu de regula fac fff multe poze, iar pe acestea nu am mai avut timp sa le selectez, le-am pus pe toate online, asa cum erau.
merci de aprecieri!
si sanatate multa micutei, sa ne spui ce zice dr.

babytza, sar'na de !
fff frumos filmuletul!
felicitari soricelului papacios!

distractie placuta fetelor de la mare!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumiici multi, sper ca nu te-ai suparat...

boboceii vostri transpira mult...crina e lac in cap de apa...si lucrul acesta a inceput de ieri... la fel si cu mancarea...a refuzat-o mai des

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Lumiici multi, sper ca nu te-ai suparat...

boboceii vostri transpira mult...crina e lac in cap de apa...si lucrul acesta a inceput de ieri... la fel si cu mancarea...a refuzat-o mai des

cum sa ma supar??? pai cred ca esti singura care chiar vede toate pozele...

si hunii transpira, de cand am venit cu ei inapoi in Bucuresti. de-asta si ziceam ca tre' sa-i tund neaparat.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ange, imi pare rau! incearca sa-i dai o banana si tine la indemana biotics/enterol/ enterolactis. sper sa nu mai faca febra!
sanatate multa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput