Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Asa..am avut azi serbare.

Va mai amintiti Adio Gradinitza??Azi am avut Adio Abecedar!Fetelor ,puiul meu a terminat clasaI...nu stiu unde a zburat anul acesta

Am cateva poze:

http://good-times.webshots.com/photo/2362086460104517296TsFNgx

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

super pozele...cred ca a fost foarte emotionant..nici nu par a fii de clasa I..zici ca sunt mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Laura, ce baiat mare ai!!! Pe mine ma ia cu fiori numa' cand ma gandesc ca al meu la anul merge la scoala. Cred ca o sa ma smiorcai in ultimul hal in prima zi de scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai andy ce baiat mare ai tu acolo....adica barbat in toata regula .....nici macar nu vreau sa ma gandesc atat de departe

claudia mai omorat..cate chestii misto, bricola-ti voi acolo...eu stiu ca toate chestiile alea le poti gasi prin casa, dar sti cum e, trebuie sa te mai ajute si capu'...sa poti sa fauresti asa ceva ...ceea ce la mine este cam gol in privinta asta

camicreata te inteleg perfect si eu am trecut prin asa ceva mai prin februarie....cred.

feli sanatate muuulta

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

mesaj scris de nikolici ;)

Salut dragelor, noi suntem la mare la amantul Harri dar ne intalnim si cu sotul Edwin pe plaja ziua in Mamaia, in preajma altor doi cucertori Teo si Raducu.Ada tot spera acum dc amantelul si sotiorul stau in Cta sa se infiripe ceva inte Teo si K la Bucuesti dar ea pur si simplu nu vede ca Teo o iubeste mult pe mama Karinei :)
Vremea e super, cred ca este cea mai buna perioada de venit cu copiii pe litoral.Nu prea e lume, plajele cat de cat curate insa tot gasesti cioburi, cuie ruginite, capace de bere etc, apa e cam rece si cam cu alge pe alocuri .Inca se mai poate lucra la servicii.Raman la parerea mea, litoralul romanesc nu-si merita banii pe care si-i cere.
Va poop pe toate!

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci nu, nu ma pot abtine: Laura, nu inteleg, parca saptamana trecuta ne povesteai cum nu ati dormit inainte de prima zi de scoala si acum s-a terminat abecedarul ?? Si cat poate creste un baietel doar intr-o saptamana? Si cine e 'litera K'?

Claudia, sunteti de totala inspiratie, sper sa ma loveasca si pe mine cand va fi nevoie, intr-adevar, aveti atata imaginatie!

Lumi, bine ati revenit! Iar am admirat huni chipesi si mami frumoasa, se pare ca ati avut o vacanta pe cinste! Dar ia spune-mi tu mie ce era cu 'vacanta de tati'? :P :P

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

seara buna

ne-am adunat cu mic cu mare de afara amd acum 1h...doar ce s-a dormit a stat in casa

asa...

Lumi hunii pretiosi si mamica lor frumoasa, imi plac pozele, mai inca de vizionat vreo 100 , ce frumos se joaca amandoi. Multa sanatate

Feli, Andreutac multa sanatate puilor mici

CLadiaH frumoase bricolaje

Kllemi eu m-am incumetat cu lasat fara pampers...insa am pus chiloti...asa ca kk ramane in ei..daca nu il scoate mandra mea...de altfel plange dupa kk atunci, cand face la oala
Sper sa ne intalnim curand

CAmi speram sa fie cum vrei tu, oricum cel mai bine ar fi un control gine

Laura superbe poze, doamne ce repede trece timpul. Permite-mi sa iti spun ca vei avea cozi de fete la usa

eu sunt capie de somn... Crina s-a trezit pe la 05.30...a umblat ca zapacita prin casa apoi a mai tras o tura de somn....eu in schimb...curatenie de cel putin 3ori/zi, mancare si spalat

acum despre Crina.. o intreb " ce faci Crina? Teaba mea", " Ce treaba ai tu mami? Ta pap"

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

mesaj scris de nikolici ;)

Salut dragelor, noi suntem la mare la amantul Harri dar ne intalnim si cu sotul Edwin pe plaja ziua in Mamaia, in preajma altor doi cucertori Teo si Raducu.Ada tot spera acum dc amantelul si sotiorul stau in Cta sa se infiripe ceva inte Teo si K la Bucuesti dar ea pur si simplu nu vede ca Teo o iubeste mult pe mama Karinei :)
Vremea e super, cred ca este cea mai buna perioada de venit cu copiii pe litoral.Nu prea e lume, plajele cat de cat curate insa tot gasesti cioburi, cuie ruginite, capace de bere etc, apa e cam rece si cam cu alge pe alocuri .Inca se mai poate lucra la servicii.Raman la parerea mea, litoralul romanesc nu-si merita banii pe care si-i cere.
Va poop pe toate!

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

dragostea e in aer

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cristina,Claudia,Kllemi,Angemultumesc

Nerantula ce dragutza esti..habar n-am cum a trecut anul acesta.Si mie mi se pare ca crescut ff mult,s-a lungit,s-a schimbat la fatza.Litera K e colega de care e indragostit Andy

Claudia sa ma fi vazut pe mine anul trecut in toamna

NIKOce distractie pe voi!!!

Ange noah acum stie si copilul ce faci tu toata ziua

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza,

Acum nu mai sunt undercover, asadar va dau o cofea tureceasa facuta pe nisipul fiebinte bineintels facuta de un macho man turc de la Cta.
Sanatate tuturor puilor bolnaviori, sa va faceti bine si sa nu va mai imbolnaviti niciodata ;).
laura felicitari pentru feciorul cel mare si voinic, cam a trecut timpul repejor nu?Acu eram copii si visam la diverse cand vom fi mari si nu mai trecea timpul odata fi-ar s a fie.Acum suntem mari si timpul nu mai poate fi gestionat sa mai stea nitel sa mai visam pentru viitor asa cum o facea odinioara.

dya nu ziceai ca vrei sa mergi in Croatia?Ce zici de Bulgaria?Eu nu stiu ce sa-ti recomand de pe litoralul romanesc.Ada de exemplu sta la un hotel din Mamaia amplasat pe plaja direct si au si resto, eu te-as sfatui sa-ti iei cu mese sejurul daca o faci caci altfel te rupa astia la preturi pe litoral.

in 19s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Niko multam de cafea Eu dau pepsic

Andreea sanatate multa printesei Sa ii treaca repede

Lala hello mami

cami sa fie cum vreti voi !

dya cu Ac am patit eu asa, pentru ca desigur, la mine in casa totul e posibil Am chemat baietii si mi-au zis ca se infundase furtunul de evacuare. AC-ul meu a fost varza de cand l-am cumparat, cum ii dau drumu' cum se strica.....anul asta inca nu l-am folosit, buba e ca nu mai este in garantie....
Sper sa rezolvati cu el

Cristina

Feli sanatate multa piciului , sa ii treaca repede mucisorii si buba din frunte

Laura mai mai ce fromos este Andy Felicitari pentru absolvent

wooow Cristina, Niko , Ada ce distractie pe voi !!!!! Vreme buna, copii cuminti si distractie maxima !!!!!!!!!

Angy puuuuuuuuuup

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput