Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 15
ClaudiaH spune:
Cami, Nocom, o cumnata a mea a avut la al doilea copil menstruatie peste sarcina 3 luni la rand. Singura schimbare a fost ca se mai ingrasase un pic si ea era tare bucuroasa ca e slaba ca o scandurica. Si deodata a simtit ca-i misca ceva in burtica si asa a descoperit ca de fapt era insarcinata in 13 saptamani. E nu mai voia al doilea copil dar... daca s-a intamplat s-a intamplat.
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Andreea, Stefan mi-a facut deseori infectie in gat. Asa ca ti-as recomanda ce mi s-a recomandat si mie in plus de ce ai tu acolo si anume sa mestece mereu ceva ca sa fie in permanenta ud gatul ca daca se usuca doare tare. Acadelele merg de minune. Aici gasesc la farmacie un sortiment cu salvie sau cu diverse alte buruieni speciale pentru gat. Sunt bune si acadelele simple insa. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Sar'na mult!

lala77 spune:
Dya, nu stiu cati cm are. Ultima data avea 77-cam prin februarie. Acum nu mai stiu. Oricum e destul de pitica.Culcer spune ca e obezitate fiziologica din motive de alaptat si trece cand intarcam.
Eu sunt pe dos fata de multe mamici: pe mine ma ia groaza cand vad cum mananca.E de la cap.
Camicreata, daca ar fi miscarile unui fat ai avea macar 3 luni de sarcina. Ti-ai fi dat seama.Zic si eu...
Fugim la baita. 
ClaudiaH spune:
Pentru ca s-au aratat doritori n-am uitat si va tin la curent cu ce mai bricolam noi. Cu vremea asta frumoasa insa nu prea am avut timp sa ca avem doar doua lucrari noi: ochi de extraterestru si racheta cu multe motoare de reactie. Prima "opera" e dintr-o coronita simpla, 2 forme de briose din hartie si doua paie. A doua e facuta din suluri ramase de la hartia igienica si o folie de carton colorat deci chestiuni care se gasesc prin casa.
felicic76 spune:
scrissem un mesaj lung, s-a dus in eter.... reiau pe liniute
-Vlad tuseste de luni si are cismea la nas, de ieri dupa amiaza si-a facut efectul Eurespalul si am ramas doar cu un robinet subire de muci, fara tuse deasa
-ptr ca Dl Goe a fost cuminte i-am cumparat carucior roz de papusi
, cele albastre pentru baietei in doua modele, tip sport si landou, sunt nashpa rau in viziunea lui..... am zis WTF? ma cramponez de o culoare si ma aleg cu tavalit si urlat in parc, in fata tarabelor? mai bine fac poze, sa aiba de ce s-o rusina cand mi-o veni cu aere de macho men acasa si mi-o spune ca sunt depasita si nu-l "ïnteleg"
.........azi s-a impiedicat in husa lui si s-a inchinat la asfalt, are un cucui de toata frumusetea....
-am o saptaman nebuna si turbata, plec la opt ma intorc la opt
, aseara am ajuns la 22, i-am gasit pe canapea, la tv, foarte linistiti, dupa ce am intrat a inceput circul, inteligentul de tati mai si conchide"a fost asa cuminte pana sa vii tu!!!!"de am zis ca ma incalt la loc, cu sandalele care ma batusera toata ziua, si plec la disco
este mamaodependent in prezenta mea, cat lipsesc nu-mi reclama prezenta, cat sunt in preajma lui suntem mai mult decat siamezi![]()
a
am citit, ma bag la poze acum, andy.p: curaj, mamico, ca nu-i dracul atat de negru.... si sigur mai vroiam sa zic ceva, dar daca nu ma duc acum sa numar 15-20 elefanti ce se leagana, dispare si mesajul asta.....

andy.p spune:
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi
Am avut o zi pliiiina...in primul rand sa va spun de ALexia,nu i-am mai dat antibiotic,am ramas doar pe biseptol si ceva picaturi..nu pot sa zic cum e ,nu a avut inca scaun,stau tot cu frica sa nu o apuce iar ceva.
Feli
si multa ,multa sanatate lui Vlad...carucior roz?F.dragutz![]()
Andreutac off sanatate si voua si sa va treaca repede,repede
Cami sa fie cum vreti voi.
Nocom,Ramo,
ClaudiaH ff frumos,sunteti priceputi
Lumi hunii sunt deliciosi,iti vine sa-i mananci
,superbe pozele.
Dya nu stiu,dar sper sa ti se raspunda la intrebare ca vreau si eu
.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Asa..am avut azi serbare.
Va mai amintiti Adio Gradinitza??Azi am avut Adio Abecedar!Fetelor ,puiul meu a terminat clasaI...nu stiu unde a zburat anul acesta
Am cateva poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2362086460104517296TsFNgx
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
baby_boy spune:
| citat din mesajul lui dyanira Cristina l-ai tuns cheliuta pe Raducu??Ca tu parca ziceai ca nu il tunzi.Sa vedem poze. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR nu chiar cheliuta..la 2 ..l-am tuns singura cu masina acasa. ..deja a inceput sa-i creasca. |
andy.p spune:
Cristina ai pus poze cu cheliutza??Ca eu le-am ratat![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
baby_boy spune:
| citat din mesajul lui andy.p Cristina ai pus poze cu cheliutza??Ca eu le-am ratat Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
credeam ca am pus...o sa incerc sa bag cateva dupa ce se culca radu..deocamdata ma rog de taica-su sa se miste de pe canapea sa-i faca baie