Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 14
baby_boy spune:
Lumi cand i-am vazut pe pretiosi..mi-am amintit de buclele carliontate ale lui Radu..si pe mine m-a durut inima cand l-am tuns..insa e mai bine cheliuta..mai ales la caldurile astea..o sa le creasca iar. 
dyanira spune:
Cristina l-ai tuns cheliuta pe Raducu??Ca tu parca ziceai ca nu il tunzi.Sa vedem poze.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
cris, nu, nu, nuuuuuu cheliuta! au mai fost o data si m-am chinuit aproape 1 an sa ajungem unde sunt acum. nu. mai scurt, scurt de tot daca trebe', da' nu zero... si asa am dus lupte seculare cu sotul sa nu-i tund din sept anul trecut pana acum. insa acum chiar se impune, e mult prea cald. cred ca saptamana viitoare o comitem
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
dyanira spune:
Si eu trebuie sa il tund pe Deiu insa noi il tundem cu masina nu e cheliuta dar e scurt tare![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andreutac spune:
Hello,
Ca sa nu traim si noi linistiti si sa avem niste emotii cat casa am descoperit ca Eva are angina pultacee, adica puroi in gatut, pe partea stanga. Partea buna este ca n-are nevoie de antibiotic, analizele au iesit bune si speram sa reglam situatia cu antitermice si Tantum Verde. Daca aveti si alte idei, sugestii, sunt binevenite!
Laura,
sunt alaturi de tine, sa dea D-zeu sa treaca repede.
Lumi, bine ati revenit! Pupam hunisorii scumpi!
camicreata spune:
Buna fetelor.Ce mai faceti?Io de 3 zile simt mascandu-se ceva prin burta

.Am facut un test aseara dar a iesit neativ,nu stiu ce sa mai cred.Maine ma duc sa fac analize la sange sa vedem ce este.Ce sa zic simt ca miscarile unui fat,dar de ce a iesit testul negativ?NU mai inteleg nimik,nu-mi ramane decat sa astept pana vineri sa vad rezultatul.Sotul meu este foarte bucuros,io insa nu prea.Este greu il am pe Sebi mic si neastamparat si sincer nu prea ma simt in stare pt un al bebe acum

.Sa fie matele,intestunul nu stiu ce sa zic,se misca cand stau relaxata,cand stau pe burta si doar in partea stanga.Io sper sa fie matele,dar daca este bebel sa fie sanatos si il asteptam cu drag.O sa intru sa va zic ce si cum(daca va intereseaza
).
pupici voua si la micuti

http://picasaweb.google.it/camicreata24
dyanira spune:
Andreuta multa sanatate si sa scapati fara antibiotice si alte complicatii.La noi a mers si Bioparox e un spray de aplicat in gat.
Camicreata asteptam vesti.Nu ai nici un simptom de sarcina???
Fetele vreau sa imi spuneti de unde luati reductor wc cu treata.Parca Joy a cumparat deja.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Salutare si de la noi,
lumi bine ati revenit!!! Poze nu pot vedea pe shutterfly dar cred ca din ce spun fetele ca puiutii au mai crescut si au parul lung...
Eu am tunso pe daria saptaman trecuta la zero, asa ca stiu despre ce vb....
camicreata sa dea DD sa fie cum vreti voi, dar nu crezi ca si daca ar fi sarcina este muuuult prea devreme sa simti copilul miscand!!! Eu zic ca n-are nici o legatura cu vre-o sarcina....
300 tu stai sa vezi filme pana la 5 dimineata?!?!?! N-as mai face asta nici sa ma plateasca cineva, caci stiu ca a doua zi ai mei copii ma iau de noua, iar eu as fi varza.... BRAVO tie!!! 
luminita2008 spune:
andreutac, nocom

!
nocom, tot nu poti vedea pozele?? am scos parola... mai pun link-ul sa mai incerci sau pun cateva pe webshots ptr tine?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
ClaudiaH spune:
Andreea, Stefan mi-a facut deseori infectie in gat. Asa ca ti-as recomanda ce mi s-a recomandat si mie in plus de ce ai tu acolo si anume sa mestece mereu ceva ca sa fie in permanenta ud gatul ca daca se usuca doare tare. Acadelele merg de minune. Aici gasesc la farmacie un sortiment cu salvie sau cu diverse alte buruieni speciale pentru gat. Sunt bune si acadelele simple insa.