Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 13
ClaudiaH spune:
Luminitza, ai doua minuni blonde! Imi inchipui ca numa tu stiic e greu e sa-i cresti dar merita caci sunt asa frumusei amandoi!!!! Mi-au placut pozele cu tunul: sunt mortali cum stau ei de o aprte si alta. Mi-au placeut si-alea cu ligheanul si... ce sa mai sunt simpatici in toate! Tot respectul ca le faci fata; eu ma cutremur numai la gandul ca as putea-o avea pe Lucia in dublu exemplar. Brrrr!
Xor spune:
Lumi - ce au crescut gemeneii si ce frumos se joaca ei impreuna
Da...ma gandesc la faptul ca toata plaja va fi a mea (si a lui).....sper ca voi reusi totusi sa ma odihnesc si eu putin, chiar si asa....alergand
Despre slabit prin alergare...hmm...chiar am vazut zilele trecute ca se discuta despre diete...eu am tinut cu succes imediat ce am terminat alaptatul regimul disociat...in 3 sapt am ajums de la 62,5 la 53
.....am reusit sa ma mentin apoi....sper sa mai am aceeasi determinare sa mai tin inca o sapt inainte de a pleca la mare....adik de luni incepand :P
Mimihoo....sanatate
lala77 spune:
Remember me?
Ne mai tineti minte?
Noi stam super prost cu timpul. Naspa sa fii fermier.
S-a mai incheiat o etapa din minunatul ciclu de productie, asa ca pt o vreme o sa am iar ceva timp de forumeala.
Noi suntem bine, sanatosi. Crestem mari, patratei ca avem vreo 15 kg.Pediatrul spune ca s-a mai subtiat dar mie nu prea mi se pare.Inca suge si nu prea am succes cu intarcatul. Ce-i drept nici eforturi prea mari nu am depus ca mi-am propus sa alaptez daca vrea copilul pana la 2 ani. Apoi cred ca inchid robinetul.
A inceput sa vorbesca putin si e tare haioasa cand stalceste cuvintele.Parca s-a mai cumintit putin in sensul ca e de inteles cand mergem pe la cumparaturi; inainte parca mergeam cu capra la supermarket.
Am fost la mare cateva zile, in Bulgaria si i-a placut tare balaceala ca nu puteam sa le mai scot din apa. O sa plecam iar pe 20 ,tot in Bulgaria si acum stam o saptamana.Sa se sature de balaceala.
Mergem zilnic la gradi; doar vreo doua ore dupa amiaza. O sa stam dupa 15 iunie toata ziua.
La olita face binisor dar numai pipi; kk face pe ea. Desi cica regula ar fi "clean before dry".
Copiii mei sunt pe dos; si sora-sa la fel a fost.![]()
Fug sa citesc din urma si revin. 
Xor spune:
lala - bine ai revenit....chiar ma gandeam intr-o zi ca nu am mai citit demult "povestiri de la ferma"
Unde mergeti in Bulgaria? Ca de pe 18 merg si eu....mi-ar face placere sa va cunosc si poate il invata Anna si pe Mark sa manance![]()
kllemi spune:
buna fetele...mai ce vorbiti voi acolo de lasat in fundu gol??...mi-a traznit si mie ideea asta prin cap mai zilele trecute...dar mi-a trecut la fel de repede cum a venit
...pai stateam si ma gandeam...hai ca, cu pipi ara mai fi cum ar mai fi...dar cand mi-o tranti niste kk-ti dinaia moi si puturosi pe te miri unde
..ntz,ntz,...no way...lasa mai bine asa...noi facem pipi la reductor...dar, doar atat
...kk pe noi ca este mai sigur ![]()
lumi bine a-ti revenit...sper ca te-ai relaxat si tu putin in vacanta asta.....am vazut niste poze frumoase,cu niiiiiste huuuunii 
...sunt superbi ce sa mai.....ma gandesc cu groaza la tine cand o incepe sa se faca coada la usa ta ...de fete 
![]()
lala uuuuaaaauuuuu ce surpriza placuta 

ange,babytza

xor
cat ai slabit??...si asta numai in 3 sapt??
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
La noi a inceput sa se faca foarte cald in casa...deja nu mai poti sa traiesti daca nu dam drumu putin la AC....ooooofffff si dabea a inceput vara....pina la sf. sa te ti 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
lala77 spune:
Xor, multumim de primire!
Mergem la Obzor. Intre 20 si 26. Voi unde o sa fiti?
Vad ca vorbiti de elerctrostimulare si alaptat. Si eu le fac pe ambele fara probleme. Am inceput electro din toamna si n-am avut probleme cu lapticul. Si nici medicul nu mi-a interzis.
Cu olita, ea face acasa. Dimineata ii pun chilotei si nu prea face pe ea decat daca avem musafiri si "se ia cu treaba". La somnul de amiaza nu ii pun scutec dar o culc pe o aleza ca uneori mai are loc si cate un accident. Iar seara si cand plecam de acasa punem pampers ca n-am curaj sa risc. Inca nu se poate tine mai mult de 5 sec si sigur nu ajung cu ea la baie. Oricum nu se marita cu scutec; eu nici acum nu m-as fi complicat daca n-ar fi vrut ea ca o vede pe sora-sa.
La mare si noi am fugit. Chiar erau doi la o masa cu un copiulas de vreo 5 luni si vorbeau. El ii spunea ei : "acum stim ce avem de facut-luam doua camere mai mici si venim cu bona". Cam asa vorbeam eu cu Michaael anul trecut.
Acum am fost doar eu cu copiii si bona plus gradinita lui Alice. Dar la sfarsitul lunii o sa fim toata familia plus bona ca eu nu mai vreau nani la ora 21.
Xor, o sa va treaca pana pe 18. Sunt sigura. Si chiar asa, faci cateva ore pana in Bucuresti la un medic. Nu-ti fie teama.Iti spun eu care car copiii cam aceeasi distanta cand se imbolnavesc.
Sanatate multa!![]()
Lumi, pupici voinicilor!
Cred ca v-au alergat!!!
Kllemi, 
POZEEEE
baby_boy spune:

Si noi pe aici. Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi..recuperez cu cititul cand pot..insa de scris mai greu.
Stam toata ziua afara - in parc la copii..in casa doar la somnik iar cand el doarme eu gatesc..asa ca timp ioc.
In rest Radu e la fel ca intotdeauna vesel si voios. Face progrese pe zi ce trece. Stie cum fac toate animalele domestice si le arata pe carticele..mai nou il intreb cum il cheama si-mi raspunde..Aduuu.
, numaram pe degetele..vorbeste din ce in ce mai multe..si mai bine..ce sa mai il albesc toata ziua cu pupicuri..si el pe mine..e un pupacios
..hai ca-l laudai destul![]()
Altceva nimic nou la noi..peste 2 saptamani plecam un week-end la munte..iar pe 26 suntem in Bulgaria la Duni.
Lala ma bucur ca ai mai intrat..super la Obzor..initial vroiam si noi acolo.
Lumi bine ai venit acasa..sunt superbi hunii ca intotdeauna..imi pare rau ca n-ati avut timp sa ne vedem
Laura multa sanatate Alexiei. Nu te invinovatii..nu ai de ce..sunt copii..mai culeg cate una alta..e inevitabil.

Vad ca sunt cam multi bolnaviori..multa sanatate tuturor !!
dyanira spune:
Lumi fff frumosi hunisori!!!Ce ochi frumosi au si tu arati tare tare bine!!!
Lala
bine ai revenit imi era dor de voi!!Sa stii ca si Deiu are 15 kg dar nu arata deloc gras el e si inalt.Ana cati cm are?
Cristina mai putin si plecati in concediu distractie placuta!!!
Xor pai tu mai vrei sa slabesti si ai doar 53 kg??
Lasa ca eu zic ca esti tare bine.
Kllemi si eu la fel nu il las fara pampers ca el anunta numai cand face kk si cum am mochete din alea din perete in perete ar fi un miros de 3,14 -3,14 la mine ceva de speriat.
In alta ordine de idei sunt suparata tare mi s-a stricat AC acum 2 ore i-am dat drumu si toata apa aia care ar trebui sa se scurga afara curge inauntru
Ati patit cumva asa ceva???Cel mai tare e ca firma la care e garantia a dat faliment...Uff si eu ce fac acum cu el????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
babytza, mimihoo, claudia, xor, kllemi, lala, baby_boy, dya, multumesc tare, tare mult, creste inima in mine, zau!

claudia, mie nu mi se mai pare asa de greu, asta cu atat mai mult cu cat nu stiu cum e cu unul
. am invatat sa am rabdare si e de ajuns. uneori e chiar mai simplu decat cu unul singur, ca se iau cu joaca amandoi si se retrag uneori si cu orele la ei in camera, eu doar trec sa-i verific din cand in cand. si in plus, e tare, tare frumos!
mimihoo, sar'na mult!
asa si eu, Edu avea febra de dimineata si credeam c-am scapat, insa pe la 15.00 iar a ajuns la 38...of. iata pentru ce mi-am incarcat bateriile in vacanta
.
kllemi, hehe, le-astept pe toate cu drag! sau cel putin asa sper, sa fiu soacra model.... 

lala, bine ai revenit, ne-a fost dor de voi!!!
baby_boy, si mie imi pare rau, dar nici macar nu am oprit in Craiova; o lasam pe alta data, dar de vazut, musai trebuie sa ne vedem!
pupaciosului Aduu!
dya, ma flatezi
. mie nu mi se pare, negrul nu ma prinde bine deloc si numai negru vad de aproape 1 an. nu mai e mult si la vara/toamna vreu sa fac niste schimbari la mine, ca nu mai tine. pai la asa huni frumosi, nu merge decat o mami frumoasa
.
si la noi e groaznic de cald, bate soarele in toata casa pana spre ora 14.00... inca nu am dat drumul la AC, dar nu mai rezist mult, hunii transpira din ce in ce mai des desi sunt aproape dezbracati. trebuie sa-i si tund neaparat, ca nu mai merge asa. da' ce rau o sa-mi para

...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"