Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Ange, Babytza
Asnoapte s-a trezit Mark de la tuse doar de 3 ori...oricum...ieri nu a mancat mai nimic...oare cat rezista fara mancare?
Laura - nu ai de ce te invinovatesti...nu ai facut nimic pt a-i face rau copilului...sunt lucruri insa care se intampla, oricata grija am avea noi de ei Multa sanatate va doresc!
Dya - noi am achitat biletele din aprilie, in programul ala early booking...contractul prevede faptul ca pierdem toti banii daca nu putem pleca...si nici nu putem da biletele altor persoane....asa incat, Fereasca Sfantul sa se intaple ceva!
Si Mark are gingiile unflate la masele...dar eu am crezut ca ies mai tarziu...deci de acum sa ma pot astepta si la mofturi de masele deci....
Eu sunt singura relaxata in ceea ce priveste olita?? Cat sta, sta cat nu....astept sa vb....
Eu sunt iar in capul muncii....revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Morning dragelor, dau si eu ca nu e niciodata destula pentru cine se uita la filme pana la 5 dimineata ca a baut o cafea la 9 seara.

Voiam sa mai spun legat de pishu la curu gol ca, atunci cand a stat cu pantalonii uzi, si pe Anda a deranjat-o. Solutia ei a fost sa accepte din nou scutecul fara fasoane ca sa nu se ude . De asta ce mai ziceti? Intortocheata e mintea de bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Xor-rox, spor la munci acolo pe plantatie. Ai ajuns la numarul meu de treziri. Hai sa nu exagerez, pana pe la 5 e cam un daca nu sunt calduri sau dinti la orizont. Dar noi ne sculam la 11 deci ziua mea incepe dimineata la 12-1.

Sunt foarte mandra ca ne-am trezit la 11 in loc de 12, suntem pe drumul cel bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza,

multumesc mult fetelor pentru primire! xor, dya, claudinna, iepurila, mimihoo, ange, babytza

laura, imi pare tare rau de diagnosticul pus Alexiei, dar nu e asa rau si nu e cazul sa te invinovatesti tu!!! o sa treaca cu tratament, incearca sa te linistesti si o sa fie bine. va tin pumnii sa treaca cat mai repede. cum sunteti azi?
eu zic sa vorbesti din nou cu dr si sa-i spui ce a iesit la analize, ref la ampicilina. poate iti recomanda altceva, pe langa biseptol.
sa ne tii la curent!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi bine ai revenit!!!Chiar ca mi-a fost dor de tine si de huni!!!Sa pui poze ca abia asteapta cineva(stii tu cine) sa vada hunii in frumoasa lui Oltenie.Cica ii sunt mai dragi cand a aflat ca sunt de ai lui.
Da A e/a fost bolnavior.Chiar in vinerea cand ati plecat voi a facut febra mare diagnosticul otita medie nesupurata.A primit antibiotic Zinnat joi am fost la control si am primit in continuare antibioticu 10 zile in total maine il termina.Acum se pare ca e mai bine dar l-a durut fff rau urechea plangeam pe ascuns de mila lui si ma rugam sa ma doara pe mine si nu pe el.

imi pare tare rau, of, otitele astea, cat de mult le urasc!
ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun insa.

iaca si poze din vacanta noastra aici.

imi pare bine sa aflu ca suntem olteni de-ai lui.

Mergi la inceput

xor, de fugit vei fugi sigur dupa el, pe plaja sau in oricare alt loc veti merge. eu in vacanta de acum am avut permanent inca o persoana alaturi, altfel nu m-as fi descurcat. unul hais, altul cea, fugeau tot timpul. nici gand sa vrea sa mearga de manuta, de ascultat asculta, dar nu mereu... asadar, sport la greu!

iepurila, sanatate multa micutei, sa va treaca tusea repede!

mimihoo, sper sa va faceti bine cat mai repede. cat despre tuse, deocamdata mizez pe aerosoli si ACC, dar de aseara Edu face si febra. antitermice din 6 in 6 ore, ca nu creste asa repede si nici nu e mare, 38... o sa tin minte de Bronhicum, oricum seamana tare de tot a laringita ce are el, tuse latratoase, raguseala, acum si febra. am vb cu dr si asta banuieste si el, desi nu m-am alarmat sa-l duc la control inca... om vedea cum o fi, una peste alta azi stam in casa.

musette, cum e Luca? cand am plecat eu avea febra mare si era suspect de roseola... sper ca e totul ok!

Mergi la inceput

si eu sunt destul de relaxata in privinta olitei, cu toate ca noi am inregistrat un regres la acest capitol. faceau kk aprox de 2 ori pe zi, si Robi facea si pipi aproape de fiecare data. nu cereau si nu cer, in continuare nu vorbesc mai nimic, insa daca-i puneam pe olita, stateau si faceau. dupa ce s-a imbolnavit Robi si ne-am internat, am oprit procesul si nu l-am mai reluat. cred ca au trecut deja vreo 2 luni de atunci. luni dupa ce am venit din vacanta am incercat sa-i pun dimineata si n-au vrut sa stea deloc... poate erau intr-o pasa mai proasta, o sa mai incerc, daca nu, nu. mai e timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi tare frumosi se mai fac voinicii tai blonduti cu ochii albastri Sunt superbi !!!!!
Foarte frumoase pozele , cred ca te-ai mai relaxat si tu putin Pup

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

xor, de fugit vei fugi sigur dupa el, pe plaja sau in oricare alt loc veti merge. eu in vacanta de acum am avut permanent inca o persoana alaturi, altfel nu m-as fi descurcat. unul hais, altul cea, fugeau tot timpul. nici gand sa vrea sa mearga de manuta, de ascultat asculta, dar nu mereu... asadar, sport la greu!

iepurila, sanatate multa micutei, sa va treaca tusea repede!

mimihoo, sper sa va faceti bine cat mai repede. cat despre tuse, deocamdata mizez pe aerosoli si ACC, dar de aseara Edu face si febra. antitermice din 6 in 6 ore, ca nu creste asa repede si nici nu e mare, 38... o sa tin minte de Bronhicum, oricum seamana tare de tot a laringita ce are el, tuse latratoase, raguseala, acum si febra. am vb cu dr si asta banuieste si el, desi nu m-am alarmat sa-l duc la control inca... om vedea cum o fi, una peste alta azi stam in casa.

musette, cum e Luca? cand am plecat eu avea febra mare si era suspect de roseola... sper ca e totul ok!

sanatate! sa scapati repede!
la noi a fost o noapte linistita, n-a facut febra si dimineata cand ne-am trezit chiar m-am bucurat ca poate nu-i mai dai antitermice .. dupa vreo 2h avea frbra si iar am trecut pe nurofen/panadol :(
Scapam noi si de asta!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

300 - ms...spor am...cheful si motivatia imi lipsesc.... Cu trezirile...nasol e ca eu ma obisnuisem deja fara nici o trezire...adica doar asa..scurte...il verificam daca e sau nu invelit....dar astea cu tusit si plans nu-mi plac.....
Somn pana la 11?? Nu stiu ce inseamnaFilm?? Pt maine are doar inceput...sunt si firme cu sfarsit?

Mergi la inceput