Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 11
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Nerantula stii cumva cam ce procent din costul sejurului e aceasta asigurare storno?? |
Nu stiu, noi nu am facut-o, am impresia ca e destul de mult ..
Edit: la o prima gugaleala se pare ca intre 1-2%, deci nu asa mult, am avut eu o impresie gresita ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
alexa si mami spune:
Laura multi
si fruntea sus. o sa treaca si infectia. tin pumnii sa fie ok Andy.
Clau avem 16 dinti si masele, lipseste al 2-lea rand de masele, dar ma gandesc ca e cam devreme la 19 luni. f tare Ava cu pipilica, io zic ca sunteti pe drumul cel bun. bafta!
300 spune:
alina nu stiu ce sa zic cu maselele, anda a avut o criza de nemancare cam la 19 luni, iar spre 20 de luni au aparut primele mancarimi si nopti agitate de la ultimele masele. Ma astept la o noua criza in cateva zile, acum are o noua faza de nemancat. Am vazut ca la dinti intai nu mananca, apoi se agita/plange o doare... in sfarsit lanoi alterneaza faze de-astea. Cipri poate se trezeste si de sete/cald.
iedit: cu electro cum mai merge? eu am luat o pauza dupa nunta din motive de rusi, tre' sa sun sa ma programesc.
andy.p spune:
Multumesc muult de sustinere fetelor

Am vorbit acuma seara cu prietena mea laboranta si mi-a spus ca au aparut doar trei colonii,nu e plina cum am crezut,eu asa am inteles ,de fapt nu cred ca am mai inteles ceva dupa ce mi-a spus ce a gasit.
Problema e ca am sunat-o pe dr azi dimineata si m-a trecut urgent pe ampicilina si biseptol..cand am vb acuma seara cu prietena mea mi-a spus ca la ampicilina e rezistent si la biseptol e sensibil.
Eu ce fac acum,ca i-am dat deja doua doze de ampicilina si una de biseptol???Cred ca ampicilina i-o dau degeaba:(
Maine merg si la homeopat sa vedem ce zice si el.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Paula-Laura spune:
Buna,
Ramona daca ai putin timp mai detaliezi odata care sunt avantajele /dezavantajele electrostimularii in timpul alaptarii? Vara-mea a vrut sa inceapa si i-au zis tipele de la salon ca nu se poate, care se deregleaza nu stiu ce hormono, insa nu au putut sa explice clar ce si cum.si eu am retinut doar ideea de baza, ca se poate face![]()
sarumana 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
paula copiez aici ce am scris mai demult pt altcineva.
E exact ca si cum ai face sport. Daca vrei sa te mai documentezi pe partea cu sportul, uite si aici:
http://www. dietetik.ro/articole/3749/fitnessul-si-alaptarea.html
si
http://www. dietetik.ro/articole/4134/sportul-si-alaptarea.html
La ambele am folosit surse pe care le consider sigure.
In plus, electrozii se pun pe fund, pe burta si pe pulpe deci chiar nu interfereaza mecanic cu sanii (din pacate; ca sa lucrezi la fermitate e nevoie de flotari :P).
La efortul intens corpul secreta acid lactic, care la randul sau determina o secretie crescuta de hormon de crestere (cred ca secretat de epifiza, sper sa nu ma insel) care printre altele ajuta la metabolizarea straturilor adipoase de pe burtici.
Cand se ard grasimile corpului in locul carbohidratilor sau al altor surse de alimente, se vorbeste de ketoza (in mare in urma arderilor rezulta corpi cetonici, care sunt eliminati din organism; sunt considerati toxine). Fiind vorba de molecule relativ mici, posibilitatea ca acestea sa ajunga in lapte exista dar nu exista studii care sa estimeze cantitatea respectiva). Exista insa sportive de performanta care alapteaza si au au alaptat cu succes in timp ce se antrenau intens, iar acest lucru vine cumva in sprijinul ideii de sport sub alaptare. Daca exista ceva nociv, s-ar fi auzit deja despre asta in comunitatile interesate.
Este parerea mea si am testat pe mine: nu afecteaza volumul de lapte (desigur e ideal sa alaptezi inainte de a pleca de acasa daca inca alaptezi des pentru ca intr-o ora si ceva cat lipsesti se vor umple sanii, dar e o chestiune de confort personal. Nu cunosc niciun caz in care vreun hormon eliberat cand fac sport sa afecteze negativ lactatia. In fond putina serotonina nu strica nimanui si daca trece prin lapte o sa rada si bebe
. Prietena ta poate apela si la parerea unui consultant in lactatie; rox care are laptematern. ro e foarte deschisa si bine documentata si i-ar raspunde la mailuri repede.
edit: o ora de electro echivaleaza 4-5 ore de antrenament intens (la sala). Pentru ca va transpira tare si e si vara, trebuie sa aiba grija sa se hidrateze. Daca are dubii in ce priveste mentinerea lactatiei, niste ceai de marar face minuni. Zi-i din partea mea ca alaptand arde cam 750 de calorii pentru 800ml de lapte si o sa slabeasca frumos chiar daca merge la pizza dupa electro cum facut eu odata ca muream de foame.
Paula-Laura spune:
Ramo, multumesc frumos!
Laura
si nu te mai invinovati, ca nu are rost!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Laura da-i totusi ce ai inceput si vorbeste si cu pediatra maine. Multa sanatate si ma bucur ca te-ai speriat degeaba. Am citit ca salmonella, ca si e-coli sau candida, traieste in sistemul digestiv al fiecaruia, doar ca uneori se inmulteste peste masura. Sigur, salmonella se ia si din surse externe dar...
angelynna82 spune:

Xor multa sanatate lui MArk
Laura nu te invinovati mamico, ma bucur ca nu e cgiar asa de grav
si multa sanatate
LUmi bine ati revenit
, ma bucur ca v-ati distrat
Oana fata mea va sta vineri la socri, poate va intalniti in parc![]()
CLau te
am cu drag, imi place mult cum pictati
. Ne-am intalnit cu un soricel frumos da' sa stii ca a fost cuminte nora![]()
va pup, ma bag la somn ca-s terminata
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babytza spune:
Neata mamici 
Cafea proaspata
si pepsi reeeeece 
Xor sanatate multa puiului mic 

Laura mami nu te mai invinovati ca nu ai de ce
Sanatate multa , sa scapati repede de problema 

Paula ne auzim la telefeon 
Lumi bine ati revenit
Ma bucur tare mult ca v-ati simtit atat de bine ! pupicei multi pentru tine si huni 

Vad ca bobocei lucreaza la olita cu zor
noi nu avem decat una mica mica si nu incercam la ea...O sa ii luam si lui una mai mare si incepem si noi sa lucram la ea
La fel am procedat si eu la Tina, o asam in chilotei ca sa se simta uda cand face si am trecut repede de perioada asta. Acum exista in oras niste chilotei speciali care au in fata material dublu care retin umezeala tocmai pentru a realiza ei ca sunt uzi , poate incerc si eu cu aia. Bafta mamicilor care au trecut la operatiune olita !!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David