Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)
Raspunsuri - Pagina 10
Nerantula spune:
Laura, nu ai de ce sa te invinovatesti, din pacate se intampla si astfel de necazuri cu copiii nostri, oricat am incerca sa-i protejam, viata nu poate fi traita numai pe jumatate, doar cu cele bune, pana nu cadem, nu stim cum sa ne ridicam, important este sa stim si sa putem sa reducem efectele rele si, atunci cand e cazul, sa putem invata din ele (nu cred ca e cazul acum, nu ai gresit cu nimic!) .. Alexia o sa ia tratamentul si va trece infectia, nu spun ca nu e greu sa treci prin asta, dar nu ajuta cu nimic sa-ti cauti vina, e ceva ce nu aveai cum prevedea, datoria ta e sa reactionezi potrivit.
mamica ingrijorata!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
dyanira spune:
Laura imi pare tare tare rau.Dar cu siguranta nu e vina ta, ei pun mana peste tot si apoi baga in gura...Dar Alexia are vreun simptom???Bine ca ai descoperit la timp si se trateaza.Gandeste pozitiv si fii optimista.Stiu ca e greu ca ma cunosc si pe mine dar trebuie daca esti mai optimista lucrurile vor merge mult mai bine.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_irina_ spune:
am reusit sa adorm copilul asa ca mai frunzaresc un pic pe forum.
A propos de pipi si lasat copilul fara scutec prin casa noi suntem la faza: ia uite ce balta frumoasa am facut, hai sa sar in ea, dupa care mama descopera balta si iese cu scandal ca eu vreau sa sterg, ea vrea sa tzopaie si tot asa. Asta cand se intampla ca nu vrea scutec si o las in poponetul gol prin casa.
_irina_ spune:
Laura fruntea sus, nu esti deloc o mamica iresponsabila. Esti o mamica extraordinara, care ar face orice sa isi fereasca puiutii de pericole si boli dar din pacate nu suntem super-oameni si nu reusim de fiecare data. 
dyanira spune:
Cu lasatul in poponetul gol tot zic ca ma apuc si eu insa trebuie neaparat sa scot mocheta care o am in sufragerie ca altfel dupa vreo 3 zile va mirosi casa super.Ce fain de cele care stau la casa ca in curte e simplu de lasat...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Laura, sa nu mai zici niciodata ca esti o mama iresponsabila!
Din pacate nu putem sa ii tinem deoparte de tot ce se poate intampla. O sa faceti tratament si o sa fie bine!Si sunt sigura ca atunci cand o sa treaca totul o sa iti dai seama ca avem dreptate
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
300 spune:
Nerantula eu am 1400 de alunite, au aparut si de la soare, vad mereu cum unele apar si altele dispar. Vreau sa zic ca daca e material de-asta si la Gruia nu stiu ce-o sa-l poata proteja de soare (intr-adevar unii pistrui care seamana cu alunite apar de la soare). Si eu sunt cu okii in 4 pe anda. Chiar am stat in locuri umbroase si abia acum mi se pare ca ar fi nevoie de ceva protectie dar nu stiu ce sa aleg, sunscreenurile sunt foarte problematice. Sunt curioasa daca exista si o varianta naturista, gen unt de ceva care ar functiona si ca filtru uv.
Dya pai daca fumeaza... pa!
Laura multi pupici de la mine. 

Aaaa... da, lasat in kuru gol. Fi-mea a inceput sa presteze zilnic chiar si de doua ori (mare evenniment pentru ea). Azi am lasat-o dezbracata si am incercat sa ii dau si olita. Adica i-am aratat efectiv cum sa stea pe ea. Draci, cum m-a prins la nivelul ei, mi-a dat maieul la o parte si da-i si suge, sa vedeti ce stateam eu a la mersul piticului pana si-a facut fata damblaua.
Olita noastra se demonteaza si asta o distrea f mult pe anda care umbla dupa mine cu partea in care bagi fundul intr-o mana si cu scaunul in cealalta :))
Dadeam sa va zic cu caca. Am culcat fata si a dormit fix 1 ora ca am uitat sa inchid geamul si au trecut la sirene de zici ca arde bucurestiul asta. Deci madame a dormit superficial... am dat sa-i pun un scutec ca sa nu faca in pat si pa somnic. Ma asez la birou cu o cana-castron cu bors de pste si tot incercam s-o momensc sa guste din el cand simt miros de wc. Cred ca am halucinatii dar vine iar... am gasit un cocolos pe o maneca de bluza aruncata pe jos - ea sarac fusese pusa in bouncer.
dyanira spune:
O intrebare mai off-topic
Care ati achitat concediul integral inainte de plecare cum cer toate agentiile de turism ce conditii aveti daca cumva nu mai puteti merge in data care trebuie(de ex se imbolnavesc copii grav)??Va returneaza ceva din bani sau va ofera sa mergeti in alta data???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira O intrebare mai off-topic Care ati achitat concediul integral inainte de plecare cum cer toate agentiile de turism ce conditii aveti daca cumva nu mai puteti merge in data care trebuie(de ex se imbolnavesc copii grav)??Va returneaza ceva din bani sau va ofera sa mergeti in alta data??? |
Nu se returneaza, agentia nu are nici o obligatie; pentru acest caz se incheie, la semnarea contractului sau pana la o anumita data, o asigurare storno.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Nu se returneaza, agentia nu are nici o obligatie; pentru acest caz se incheie, la semnarea contractului sau pana la o anumita data, o asigurare storno. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Nerantula stii cumva cam ce procent din costul sejurului e aceasta asigurare storno??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR