Bobocei de sept-oct 2008, la soare (291)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

babytza, aveti unde sa stati acolo? job-uri? cum veti face?

mult, mult succes!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi cica da asta e doar inceputul.Dar trebuie sa vezi si partea plina a paharului nu se plictisesc niciodata.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

uita-ti www.pcfarm.ro/produs/2483/Elixir-Bio-Kidfit-Plus-cu-Rodie---Naturvital" target="_blank">aici un sirop pt imunitate , cam scump da' pare bun

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

uita-ti www.pcfarm.ro/produs/2483/Elixir-Bio-Kidfit-Plus-cu-Rodie---Naturvital" target="_blank">aici un sirop pt imunitate , cam scump da' pare bun

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Suna bine ce scrie acolo. Eu i-am luat un flacon de Viusid sa-i dau incepand de luni, sa-i ajut ficatul sa se refaca dupa atatea medicamente

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Citat:

Suna bine ce scrie acolo. Eu i-am luat un flacon de Viusid sa-i dau incepand de luni, sa-i ajut ficatul sa se refaca dupa atatea medicamente

poze Sofia
jurnalul Sofiei

mai au si first defence...cel de care spunea Ada...insa au si preturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Citat:

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Si eu am inceput sa ii dau de azi ViSol tot din cauza ca e in refacere dupa boala si sa il ajut cu ceva suplimente.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, ange, sar'na de vesti. sper sa fie cu totii bine pana la capat.

dya, da, chiar ca nu se plictisesc. si nici eu

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Angelyna Ma bucur ca sunteti mai bine.

Lumi, da Radu plimba de zor un carut roz..nu este al lui ..dar este atractie mare in parc..toti il vor. Astazi sper sa ajung si eu in real sa-i cumpar..ca prea m-a innebunit cu el.

Dya ce mai gatesti? Eu fac o mancare de fasole verde, snitele de pui si chiftelute. Sper sa fie gata pana se trezeste Adu

Babytza eu zic ca ati luat cea mai buna decizie. Eu maine as pleca daca as avea la cine. Copii o sa aiba alt viitor acolo.

Mergi la inceput

Cristina ieri am facut ciorbita de perisoare.Azi am facut doar niste piure cu carne de pui la gratar.Am cumparat azi ardei ca sa fac maine umpluti si supa de pui cu taitei fac maine.
Am uitat sa iti zic cat te invidiez ca aveti curte ...vreau si eu...avem un parc aici in aproape de noi si nu imi place deloc e destul de murdar dar e singurul cu umbra plus ca sunt niste copii mai indrazneti ca sa nu zic violenti si cum Deiu meu e tare timid isi mai incaseaza il imping il mai trag de haine etc si el saracu vine intr-un suflet la mine sa planga pe umarul meu si apoi imi arata copilu respectiv cred ca vrea sa merg eu sa il cert.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!
cum rezistati pe caldurile astea???
pup toti boboceii si mamici, fara exceptie!! cei bolnaviori, sa treaca repede peste asta si sa se joace sanatosi!!

R e de vreo 4 zile fara pampers...face pe el, se minuneaza, dar nu mai vrea pampers sub nicio forma...abia seara i-l mai pun, dar cu greu
cand se trezeste, incepe sa traga de el:" pempersul giooos!", Ava nu pace pempersul!! Ava fundu goool
azi, nu a vrut nici altceva, adica chilotei sau pantalonasi...a umblat toata dimineata in fundul gol...descult
acum e descult prin curte, e suuuper incantat!

cand s-a trezit mi-a zis: "mamana copt"..m-am facut ca nu pricep si s-a dus la cuptor si mi-a mai spus o data"mamana copt" (copsesem la cuptor un blat...cred ca i-a mirosit...)

manca niste biscuiti si l-am intrebat ce face:"mestec"...
e o zgatie de copil, o tine pe a lui cu nemancatul...de fapt, o zi mananca mai bine, in alta...freaca menta

am vazut toate pozele, insa nu am avut timp de scris in amanunt
distractie palcuta la mare si in concediu!!!
am vazut ca e o gasca maaare pe litoral

Mergi la inceput