PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADA - ba tocmai ca vazusem ca ziseserati si voi, numai ca la mine e chiar o aventura sa reusesc sa scriu sau sa mai deschid un link. Tocmai asta semnala si MAI3, faptul ca multa lume nu a vazut. Poate ca nu au citit, poate ca nu au observat, sau poate ca nu au avut timp.
Si mai am o problema, nu stiu niciodata in cat suntem

Din nedumeririle mele personale, ca o paranteza, nu stiu cum au unii timp sa citeasca si pe la diverse si pe la femina intim, si pe la cate si mai cate subiecte, ca eu abia tin pasul cu pepenasii si cu sezatoarea, si de multe ori, chiar daca citesc sau as vrea sa intervin, nu am timp. Chiar ma gandeam uneori ca poate multi se simt nebagati in seama din cauza asta... Iar la nazdravani sunt in urma rau, dar rau...Chiar n-am timp...
Cred ca stau prost la capitolul time management...

Cu trainingul - eu prefer sa stea cu pampersi decat sa imi faca pipi pe parchet. Si cand o sa stea la olita sau toaleta, foarte bine, o sa stea din prima si basta, fara sa mai pisulim si o suta de chiloti. In fond, nu ma grabeste nimeni, si daca ea deocamdata nu vrea si nu vrea sa se apropie de olita, treaba ei.

SUN - cu pocnelile,... cam nasol moment. O pateam si noi cu Eliza, eram cumva "intrusi", ca noi eram aia prezenti in parc doar in weekend, si alea pe sarite, si "invadam" spatiile si bancile "rezervate" ale veteranilor de zi cu zi din parc... pana la urma sa stii ca schimbam parcurile, iar prieteniile Elizei, oricat m-a durut, se reduceau la o ora sau doua de joaca, si se schimbau zilnic.
Ramaneau prieteniile de la gradinita ca si prietenii constante si basta. Cu copiii din parc statea atat timp cat se simtea bine. Cand nu, pa si pusi.
Iar daca parintii unora nu interveneau, sa stii ca le faceam eu observatie in mod politicos. Nu ii certam, dar le ziceam sa roage frumos si nu sa smulga jucaria din mana, sa nu loveasca sau sa aiba grija cu nu stiu ce lopata ca ii sare nisip in ochi (nu ziceam ca ii da copilului meu nisip in ochi) si n-am avut niciodata probleme. Am taiat de acolo unde s-a putut si nu am suferit deloc, iar copilul meu nu a mai fost imbrancit si basta.

CAMI _ Erika nu vorbeste. Zice doar mami, tati, papa, apa, 'am 'am (ham ham), meu, mie, buba, uf, au...cam atata...

Bai IRISS da-mi voie sa fiu si eu carcotasa, ca de fo' doi ani te urmaresc si nu imi vine a zice, da' deja ma 'nervezi
Nu se zice DUPA ebay, ci DE PE ebay. DUPA inseamna IN SPATELE, zici ca ai scapat ciorapii DUPA calorifer, adica in spatele caloriferului. Daca zici ca ai luat ciorapii DE PE calorifer ii iei de pe el, de deasupra.
Daca cumperi DE PE ebay, nu cumperi din spatele ebay-ului.
Profa ar fi mult mai explicita aici, da' vad ca ea e mai putin cu criticile

Si daca m-am apucat, nu de alta dar macar sa imi iau rosii o singura data DIDI parca tu erai cu doi de I la viitor. Nu e domne doi, e unu singur! Zicem VA FI, ca viitorul e compus intr-un fel anume, adica are infinitiv la final, asa ca zicem VA FI si nu va fii

ANNA - apai e totuna, nu conteaza ca e in apa din piscina sau in apa marii, pampersii aia tot de doi lei sunt.
La noi s-a nimerit ca Erika sa faca si un kk la piscina, si Bambino mio au tinut, doar ca m-a scos din sarite sa ii spal ulterior...

VAI SYB CAT MA BUCUR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Anko esti cam impartiala ca greseli sunt mai multe dar in regulamentul forumului la punctul 9 parca se spune ca degeaba critici ca n'are rost si mai bine nu, ca nu e ca nu stie e ca e grabita iar daca te mananca s'o faci fa'o pe private. Eu cind vaz o greseala imi aduc aminte ca pe forum e voie si'mi trece critica. Acu' sa nu te superi ca nu face, da' m'am amuzat

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vede-ti ca v-am lasat comentarii pe picassa.

Ooka, macar sper ca apreciezi ca s-a abtinut vreo 2 ani inainte sa zica ceva

Anka, aia cu "dupa" e regionalism. Te pup dupa meleaguri frantuzesti .

Vio, felicitari pt burtica si sa fie intr-un ceas bun!

Alessio, LA MULTI ANI si multa sanatate tie si familiei tale!

OLITA : eu am asteptat momentul potrivit, adica pe la 2 ani jumate. Pana atunci nici nu m-am gandit sa-l pun pe oala. In acelasi timp o prietena cu baietel de aceeasi varsta a inceput operatiunea inainte sa aiba cupilul 2 ani ... a venit si soacra-sa din ro ca sa il "invete" ... si a reusit sa fie curat la 2 saptamani dupa ce a implinit 3 ani .Ei si acum spun ca nu ar mai face asa ceva: stres si pt ei si pt copil complet aiurea. Astepti momentul potrivit si gata, copilul va fi curat cand e el pregatit, nu cand decide mama-sa.

SCUTEC DE BAIE : noi il folosim obligatoriu la piscina, iar la mare slipi pt amandoi. Cel de baie e eficient si tine pipi sau c ... , chiar daca e plin cu apa.

Sun, eu zic ca e bine sa intervii cat mai putin ( bun, daca vezi si tu ca sunt copii prea agitati sau violenti, spui ca va grabiti si plecati altundeva).

Mona, ma bucur ca e mai bine Cris. Cum v-ati linistit si voi, s-a mai linistit si el.

Dana81, wow, 37 de saptamani !! Nastere usoara! Nu stiam ca exista solutie roll on anti tantari, o sa caut.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bey OOKO or fi mai multe, dar nu mi-au venit in minte acu. Nu ma iau toate de ochi, dar astea doua ma luau de ochi mereu
SYB - inseamna ca si DA-ul lu' Oprescu tre' incadrat la regionalisme Du pa parerea mea da filolog zice-se
Si nu critic domne, dau si eu un sfat, ca poate scrie omu' asa intr-un cv si se face de cacao in mod maret, nu?
Zic si eu....

Mergi la inceput

:-)) io nu stiu nimic de "da"-ul lui Oprescu. Cum il folosea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fete,

Danutule off si voi, urat! Eu nu ma bag, in general, doar o consolez pe T atunci cand imbranceala/pocneala e mai dura si ea incepe sa miorlaie. Or trece toate, eu incerc sa-i explic ca nu a vrut copilul respectiv, ca etc etc. Slipi mio bambino gasesti pe c h i c b e b e.ro la sectiunea accesorii. Daca nu livreaza la Gl, ii livram la mine si le fac eu fwd la voi...daca vrei.

Ana-Maria nasol cu bubita. Ca si creme eu am incercat cremele fiica'mii, adica fenistilul si arnica si mi-au trecut "bubele". Alexandrei ma gandesc ca-i poti da cu o crema si apoi sa-i pui un plasture asa: http://www.farmablu.ro/farmacie/bella-plasturi-colorati-19x72-mm-100-buc , si sa-i arati in oglinda, inventezi si tu o poveste despre fetitele cu desene, care-s puternice si frumoase si etc...gasesti tu ceva sa mearga la ea!

Ankule ai dreptate dar eu nu pot si nu vreau sa schimb parcul. As vrea, macar, sa nu-i mai vad privirea aia de pisoi plouat si nici lacrimile atunci cand e pocnita cu putere in fata (ca i s-a intamplat si asta si eu n-am reactionat prompt). Timpul va aseza lucrurile, stiu eu.

Cu greselile, cred ca toti le mai facem, din graba sau din nestiinta. Stiu si regulile forumului, de care povesteste Maria, chiar daca si eu m-am plans acum o vreme de ceva asemanator. Aia e. Oprescu e oricum un neica nimeni dar cand auzi politicieni inalti spunand "datorita crizei oamenii sunt in strada" sau "casa care am vazut-o" si etc, e frustrant. Ma gandesc la proful meu de lucrare, domnul Marius Sala...saracul, daca a acceptat el si schimbarea limbii romane...adaptarea ei la vorbirea curenta. Eu n-o sa pot sa scriu nicio si nici care in loc de pe care, doar pt ca acum asa e "corect la catastif", aia e. Suntem diferiti, intentia ta e buna, nu e de rosii si sper ca fetele sa nu arunce cu zarzavatu' in matale!

Gini concediu placut si relaxant sa aveti. Ce dulce trebuie sa fie Irinucul cu Ana...hehehe, o potrivire de mare efect! (si noi o strigam pe T, de vreo 3 sapt, si Patricia si ea se uita la noi amenintator si zice: niu Patisa, Thea. Noh) Pun si poze, promit, n-am avut vreme de ele pana acum!

Syb pai incerc sa nu intervin mai deloc, desi uneori s-ar cam cere. Am sentimente contradictorii....ba ca nu procedez corect fata de copilul meu, ba ca asa o fac sa priceapa regulile "junglei", nici nu stiu! Om trai si-om vedea. Ai procedat foarte bine cu Vladi, normal, altfel!

Merg sa bag ceva in burta asta goala! Pupinstain...sau cum zice chinezu' "pupe Thea fasa" (fatza) (si in viteza ei iese un pue-thea-fsa)

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Sun, stai ashea, ca m-am razgandit! Cum adica pocnita in fata ? La astea eu zic ca tre sa fii pe faza sa o pocneasca cat mai putini. Eu credeam la inceput ca vb de imbranceli din astea mai lejere. La alea e bine sa o lasi sa se descurce, dar nu la lovituri.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir
***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Batai in parc nu am primit. Maya e destul de pasnica si timida in acelasi timp. Nu se prea duce la alti copii daca nu are "semne" ca e ok.

Maya cere sa faca la olitza/WC. Nu-i prea pasa unde, adica nu are o preferintza (si nici nu am reductor pt ea de WC, dar i-am cumparat o treapta si asa ajunge si ea jos cu picioarele, asa ca sta f bine). Are perioade cand ne innebuneste cu cerutul, altele cand uita cu desavarsire. Bona o pune regulat, dar pana nu e curata nu o lasa fara pampers. Asa ca am decis sa incepem in vara, cand vin ai mei, plus vacantza de o luna din ro. Totusi, duminica, fata mea decide : no papas. OK, zic si ii dau chilotzi. Ei, in 2 ore, mi-a facut 3 pipi prin casa, la care se uita tare nedumerita. Asa ca am convins-o ca inca ii mai trebuie.

Sib . Ma bucur mult.

Mona, Dara multa sanatate tatilor!

Gini, vacantza placuta!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Matei!!!Alexandra Sa creste-ti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii!

Ma bucur ca ati asezat pe prima pagina zilele de nastere a juniorilor!
Nu-mi vine sa cred ca ne apropiem si noi de 2 anisori....

In alta ordine de idei, noi suntem bine, crestem, suntem mai mult pe afara, nu prea stam in casa, asta e unul din motivele pentru care nu am timp sa urmaresc topicul... Matei sta toata ziua la nisip sau la plimbare.
Ii place foarte mult sa se plimbe, merge deja pe distante bunicele. Azi am mers pana in parc si inapoi pe jos, fara sa se ceara in brate. Distanta fiind nu foarte mare dar record pentru el

Ma duc sa citesc din urma si revin.

blog de mamica
proud

Participam la concurs! Povestea afiselor noastre : Operatiunea I Love DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Sun, cu bruscatul lui Thea, sa stii ca si noi suntem idem. As putea sa zic ca este chiar fricos (Matei), cand vede cate unul ca se repede ca un vultur la el...isi ridica umerii speriat si se retrage.
Eu de regula accept orice, chiar si un pupic mucos insa cand vine vorba de agresiune fizica sau verbala...cam intervin usor. In sensul ca opresc copilul bataus cu blandete evident. Mai mult, ii distrag atentia ca sa zic asa. Eu in parc obosesc teribil de mult din cauza ca trebuie sa fiu mereu cu ochii dupa copil sa nu fie pocnit de cine stie cine...
No, nu stiu daca procedez bine, insa ma gandesc ca e prea mic sa fie pocnit asa aiurea....
Stefan de exemplu...il mai necajeste, dar nu-l loveste. Aici recunosc ca nu intervin decat atunci cand Matei este obosit si il simt "in capcana"... E greu Stefan na avut parte de astfel de mici harjoneli...

Cami, despre vorbit . Ieri seara eram pe ulita, urcam in sus spre deal. Cu amandoi feciorii. Pe drum ne-am intalnit cu o pereche de bunici cu nepotel, mai mic cu 2-3 luni de mezinul meu. Copilasul era foarte haios, vorbea asa o ciripeasca, usor inteligibila. Al meu, pe langa el parea un ursulet mormaind si gesticuland. Matei nu zice decat mama si asta inseamna de fapt tata de cele mai multe ori . Chiar ma uitam la el pe langa acel copilas... Copii sunt atat de diferiti! Matei se urca dupa Stefan pe niste butuci mari de tot, se urca in picioare si umbla pe trunchii aia de copaci iar copilasul mai mic sporovaia intruna si se impiedica de fiecare bolovan de pe ulita - urcam spre padure (noi stam undeva langa padure) In fine, deci, eu pe al meu garantez ca e ok, asa cum este el, mormaind Tu, ce simti? cu Victoras?
Mai este o chestie.
Matei al meu il imita in tot ce face Stefan! In special la maimutzareli si strambaturi. La vorbit nu poate inca sa-l imite fix la fel, are si el un soi de pretentie si atunci, prefera sa mormaie. Eu am rabdare cu el.

blog de mamica
proud

Participam la concurs! Povestea afiselor noastre : Operatiunea I Love DC!

Mergi la inceput