PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)
Raspunsuri - Pagina 4
iriss27 spune:
Eu am si 2 prechi e chiloti de antrenament, lauti dupa ebay, dar se folosesc doar pt mici accidente. Nu tin un pipi intreg. ![]()
Eu am luat chiloti pt Dav de la Kiabi: http://www.kiabi.com/garcon/sous-vetements/lot-de-10-slips/121/P153630 10 bucati=17 ron.
Si daca vreti si pantaloni ieftini:
http://www.okazii.ro/catalog/39581882/pantaloni-copii.html
Nu-s cine stie ce design, dar sunt ieftini si sunt din bumbac subtire. La europa cred ca sunt la 3 ron (varianta pt engros, adica min 10 buc).
Am luat anul trecut pottete, cea care se pune si pe wc. Mi se pare o super inventie. Merita toti banii, desi costa de te rupe (parca e 70-80 ron, la noi la mothecare). Noi am folosit-o la greu. Dar cu pungi normale, biodegradabile, luate din cora, cred ca era 70 pungi 7-10 ron. Unele albe si mai mari, se potrivesc la marele fix.
Chuny spune:
Eu am o veste buna 
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
AnnaBaby spune:
Fetele eu pt piscina ziceam ca am nevoie de pampersi de apa, ca pe plaja pot s-o tin ori cu pampers obisnuit ori cu costum de baie. Dar in piscina daca imi face vreo bucurie?
Magazin Dm nu e in Bacau, asa ca ...tre sa caut in alta parte.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
monalac spune:
syb,am plans citindu ti blogul...ma bucur atat de mult ca nu ti s au adeverit gandurile sumbre!eu cred ca va fi bine
SunSmile spune:
Vazut pozele restante si tre sa zic, ca de comentat la ele nu mai apuc dar trebuie sa zic...ca taaaaare m-au impresionat pepenasii si fratiorii cat sunt de frumosi:
- Julia si Sonia, doua comori. Julia are asa o fatuca de copil pus mereu pe sotii, un copil cu o iscusinta aparte si o minte agera si atat de dulceeee; Sonia are cel mai frumos par ever si cea mai faina tunsoare si o maturitate anume si o frumusete de cinema
- Ioana este ca o papusica in miniatura si in tot ce face, pare un copilut din ala de-ti vine sa-l pupi continuu, un ursulet de plus asa
- Denisa este o fetita tare dulce, seamana asa de bine cu parintii ei, e asa matura si serioasa, in multe momente. As zice ca e mai mare, privind-o, o dulceata!
- Alex cel mic este o minune, este Luca mic, seamana atat de tare! ce mamica implinita si ce puiuti superbi!
- printesele mele, A& A sunt chiar ca doua printese. Desigur, nu pot fi obiectiva deloc, ma mai cearta si sora'mea cateodata, le iubesc enorm si mi se par minunate si perfecte si....ele, alaturi de Tet, sunt razele mele de soare!
- Matei m-a dat gata, este un baietel superb! Este asa serios si cu o postura de copil ganditor si implicat. Si...ca nu-mi aduceam aminte sa-l fi vazut, zambeste asa de frumos, ca-ti topeste sufletul!
- Seb-ul e un baietel pe cinste; a crescut, s-a inaltat, este haios si energic si expresiv si inventiv. Tare drag imi e!
- Alexandra - o copilita dulce, care mereu are un zambet fin pe fatuca. ce bucurie sa-i citesti fericirea pe chip si ce surioara mai mare atenta si dulce o sa fie ea!
- Ioana este o blondina scuuuuumpa tare. Mi-o sugereaza uneori pe Ami, la felul de a increti nasucul. Este frumusica taaaaaaaaare de tot si motata si cu niste ochisori superbi!
- Daria e chiar o papusica, una ca de portelan. Este exotica asa, are o fatuca interesanta si e frumusica si dulcica si pupabila tare!
- Dav si Yvo, 2 minunati! Seamana si nu seamana. 2 haiosi, 2 zapaciti, 2 frumosi, au o culoare inedita a ochisorilor si Yvo un aer princiar asa iar Dav un mic duracell.
- Sara e o finuta, o dulceata ochioasa si frumoasa. E tare feminina, tare....fetita scumpa asa, Sara!
- Mara...ei, ea oricum este asa draga mea; mi se pare minunata, frumoasa si inteligenta! Transmite muuuulte, foarte multe!
- Xenia ce fetita, ce bretonel, ce ochisori jucausi, ce copilita frumoasa si haioasa!
- Filipanschi, dragul meu. Ce-as putea spune? Este frumos dar frumos si expresiv si dulcel si minunat! E un baietel asa cum mi-as fi dorit si eu, daca as mai fi avut alt copil. Superb!!!
- Victoras, ce-a crescut si ce s-a grasunit! E mare acum si are niste ochisori tulburatori si un zambet fenomenal. Iar Ana...Ana mi se pare ireala si cand ma uit la ea, imi doresc ca si T sa fie la fel de frumoasa, la varsta ei!
- Mihaita e ca o adiere de vant vara...iti face placere sa te uiti la el, asa un blondin ochios si serios si draguuuuuutel si simpatiiic! Si are un fratior superb, iar mami este o implinita!
I-am vazut pe toti si, bonus, am vazut si fratiorii francezi, pictand in ploaie. SUPERBI!
Felicitari Syb pt veste...n-o sa spun stiam eu ci o sa spun, a 1000 oara, ca cei mai tulburatori ochisori din univers, au steaua lor norocoasa si stralucitoare...acolo, undeva! Doamne ajuta!
Anna pai la piscina cu pampersi de apa, nu-ti trebuie prea multi. Ii gasesti in carr4, cora, etc...
Acum chiar fug, poate se indura si bombonicea sa faca ochi...
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
iriss27 spune:
Pt constipatie, mai incercati si cu cate o mana de stafide mancate zilnic, goale, ca si gustare. Mai merg si prunele uscate (au pe la kaufland unele bune rau) sau magiun de prune de Topoloveni, asta nu are nici zahar.
http://www.magiun-sonimpex.ro/index.php?option=com_magazine&Itemid=10&jud=IF
Eu va dau idei, poate functioneaza cu ceva, ca si eu m-am chinuit ffff mult cu Yvo.
Gini75 spune:
Buna!
Am intrat in conced', dar nu-mi vad capul de treburi. Vineri plecam si noi la mare si soare. Eu am pentru Irinuc chilotei dublati si costum de baie dublat. Pe plaja sta cu scutec normal, gen chilotel. Noi nu prea stam la piscina, preferam malul marii.
La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme!
La multi ani pepenas Alessio!
Vio, ce veste! Ma bucur mult pentru tine!
Syb
Sun-ule nu pui niste poze, s-o vedem pe T. la greci? Cu cine o sa stea cand incepi lucrul, ca am citit ca amanati gradi?
Irinuca probabil ca va sta inca un an cu bona si va merge la 3 ani la gradi. Vom vedea.
Sa vedeti faza. Pe Irina o cheama si Ana (nume ales in ultimul moment, in fine). Noi niciodata nu i-am zis Ana, doar Irina, Irinuca. Si daca o imtreaba cineva cum o cheama ea zice clar ANA. Pentru ea e prescurtarea de la Irina, cum s-au nimerit lucrurile...
Va pup, mai intru joi sa urez una alta.
maitreyi spune:
sib Slava Domnului! 
sun multumim frumos 
fetele avem si noi 3 bube pe fata de la tantari...de 2 saptamani
au fost mai multe dar celelalte nefiind la indemana au trecut. ei, cu astea e mare istorie...fac si ele o cojita mica si si-o da jos. nu apuca sa se vindece pt ca si le rupe pana la sange. o dau cu antibiotic acum...i-am pus plasturi si si-i da jos si se scarpina apoi, i-am dat cu spray de la urgo ca cica e plasture nu stiu de care...nu dati bani pe el ca si pe ala l-a dat jos...are unghiile taiate din carne, ii explic zilnic...nu stiu ce sa mai fac. am dat-o cu argila, cu crema de galbenele, cu rivanol, cu apa oxigenata si acu cu baneocin crema. ceva idei salvatoare?
-----
Mami de
roza +
24 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
aaa...nu se scarpina de gadilici ca e rana si nu cred sa o gadile...se scarpina pt ca are "caca" pe afta si nu se suporta cu nimic murdara ![]()
-----
Mami de
roza +
24 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
dana81 spune:
Mai3 eu mai pe langa subiect asa, impotriva tantarilor avem spray si roll-on de la chicco,foarte bunnnn(aici pe mal de Dunare sunt cu miile) iar pentru piscaturi am folosit fenistil, iar foarte bun,trece foarte repede.Acum pentru "patania" voastra nu stiu cum te-as putea ajuta.
SYB ma bucur foarte mult ca rezultatul e unul bun.Te imbratisez
Gini concediu placut!!!!
SUN off, si eu cu aceeasi problema!!Chiar azi in parc ma uitam cum Clara servea cu punga de pufuleti o fetitza isterica care la randul ei o impingea nu-i dadea jucarii, etc..iar copilul meu se uita in ochii mei asa de parca m-ar intreba "ce-i mami cu ea"?, . ..insa eu sunt acum mult mai nervoasa si chiar m-a deranjat mamica respectiva care se uita admirabil la "salbatica" de fiica-sa,am comentat ceva si am plecat de acolo..ma rog, ar fi multe de povestit,in fiecare zi intalnim asa ceva.Iar eu ma simt neputincioasa, parca simt nevoia sa-mi apar copilul, dar cum?Ce sa-i zici sau faci unui copil de aceeasi varsta dar muult mai violent,sau parintilor
Anna eu am luat anul trecut din Care4 huggies pentru apa, sunt foarte prosti din punctul meu de vedere.
Anul asta voi cauta slip.Cum sunt cei dublati?Si de unde ii luati
37+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08