Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Am terminat de citit...
Io cu ajutor, mai putin, sunt la 300 de km de noi si nici nu as vrea prea mult. Cred ca e indicat ca pruncii sa fie crescuti de parintii lor si nu de bunici; ba chiar psohologii recomanda cate o bona fata de o bunica, argumentele sunt lungi.
Oricum, imi pare normal ca fiecare soacra sau mama sa aiba viata ei, ca nu a facut copii ca sa creasca nepoti.

Sigur, eu sunt mai ciudata asa... Va tot vad aici cu pupici, imbratisari si dulcegarii, de mine nu se lipesc astea. Ma tot plang pe la oameni oare ce mama lipsita de suflet voi fi si toti imi povestesc de cum va creste sentimentul atern prin mine...
Pana acum, sunt in afara graficului.
Nu tin sa-mi vad pruncul la ecografii, vreau doar sa fie biune si atat. Ba chiar i-am spus medicului ieri la eco ca daca nu se vede fata e ok, nu e asa de important pentru mine.

Nu am cumparat nimic pentru ca nu m-am hotarat la patut si carucior, ma mai uit la hainute, dar nu prea mult...

Asa incat, pana acum sunt in graficele mele si in afara graficelor generale... mai e cineva mai rece pe aici?

Lucianna, la ce hotel ai fost?

Inca nu-mi fac probleme cu diversificarea, o sa vad atunci, cu medicul pediatru.
Cineva care stie ce eco se face la 32 de sapt?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna fetele!Offf doamne,deja nu mai pot!Sa vedeti,ma duc la dr,ma pune pe scaun,incepe sa testeze el daca ma doare si-mi sufla cu chestia aia, aer rece in masele.Am crezut ca inebunesc.Si parca nu era de ajuns ma racait cu carligu' prin carii de era sa.A zis ca s-a infectat maseaua si mi-a indesat in carie un pansament cu nus'ce medicament groaznic de la care mi sa iutit toata gura si miroseam....am scuipat sange de vreo cinci ori,si mergeam pe strada si-mi venea sa de la gustul ala .Ma duc maine dupa-masa,sper sa le rezolve odata ca daca nu,le rezolv eu cu clestele!

Ana22+

De asta nu imi place sa ma duc , te duci cu una si iti face altceva decat te gandeai tu
Eu una am ramas cu stresul asta din sc generala cand m-am dus cu o masea putin cariata , la stomatologul scolii , deci sa o curete si sa puna plomba si ghiciti ce a facut el.... MI-A SCOSO

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ioii la noi caruciorul trebuie sa fie high-tech..ti-am zis ieri ca sotul meu e pasionat..Deci trebuie sa aiba suspensii, camera la roata, maner telescopic si alte minuni..motiv pentru care de acest aspect se ocupa el..cauta pe net si ce gaseste imi trimite sa aprob..din punct de vedere estetic..cam asa e la noi.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Pai cam asta e si problema la noi. Asa am ajuns la skate ala de la peg perego! Uite-l aici! E destept rau! Sotul meu chiar daca e medic e disperat dupa orice e high tech!
http://www.universultau.ro/products/552

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ioii la noi caruciorul trebuie sa fie high-tech..ti-am zis ieri ca sotul meu e pasionat..Deci trebuie sa aiba suspensii, camera la roata, maner telescopic si alte minuni..motiv pentru care de acest aspect se ocupa el..cauta pe net si ce gaseste imi trimite sa aprob..din punct de vedere estetic..cam asa e la noi.

Klarisse graviduta 22+

si sa aibe frana pe rotile din spate, eventual sa fie fixe si mobile doar alea din fata, de preferat cate 2 roti si in fata si spate....si nu din alea mare, mari ca e greu de manevrat, mai medii asa....si din cauciuc pe rulmenti ca sa nu faca zgomot....si la noi a fost treaba cu manerele telescopice, ca eu mai mica le tin jos, sotul mai sus ......si sa nu fie prea greu, al meu are 7 kg si sincer mi-a fost super suficient, mai ales ca stau la et 2 fara lift il caram numai pe sus ....

am facut o tura pe afara si nu mai pot de cald , nu vreau canicula, ma multumesc cu 23-24 grade

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Am terminat de citit...
Io cu ajutor, mai putin, sunt la 300 de km de noi si nici nu as vrea prea mult. Cred ca e indicat ca pruncii sa fie crescuti de parintii lor si nu de bunici; ba chiar psohologii recomanda cate o bona fata de o bunica, argumentele sunt lungi.
Oricum, imi pare normal ca fiecare soacra sau mama sa aiba viata ei, ca nu a facut copii ca sa creasca nepoti.

Sigur, eu sunt mai ciudata asa... Va tot vad aici cu pupici, imbratisari si dulcegarii, de mine nu se lipesc astea. Ma tot plang pe la oameni oare ce mama lipsita de suflet voi fi si toti imi povestesc de cum va creste sentimentul atern prin mine...
Nu tin sa-mi vad pruncul la ecografii, vreau doar sa fie biune si atat. Ba chiar i-am spus medicului ieri la eco ca daca nu se vede fata e ok, nu e asa de important pentru mine.

Nu am cumparat nimic pentru ca nu m-am hotarat la patut si carucior, ma mai uit la hainute, dar nu prea mult...

Asa incat, pana acum sunt in graficele mele si in afara graficelor generale... mai e cineva mai rece pe aici?

Inca nu-mi fac probleme cu diversificarea, o sa vad atunci, cu medicul pediatru.

25+

hotel Slavey......eu la 32 sapt o sa fac tot morfo

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Liliana ecografia de 32s este tot morfologie fetala!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Am terminat de citit...

25+

Liliana, una e sa fii rece si alta e sa fii pragmatica. Eu cred ca tu esti pragmatica. Caldura unui om nu tine de pupici si floricele neaparat, astea sunt doar forme de exprimare. Tu iti exprimi caldura prin alte gesturi probabil. Nici mie nu mi separe capat de tara sa nu am filmulet cu bebe pe dvd daca stiu ca e bine. Nici nu ma pup cu prietenele cand ne vedem, nici cu mama si efuziunile sentimentale ma fac sa ma simt prost DIN PACATE pt mine. Dar asta nu e raceala, decat daca vrei tu sa fii considerata o persoana rece, ceea ce unii ti-ar zice ca e o masca :D Eu nu iti zic :))

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichi arata foarte bine 'masinaria'. Am sa i-o trimit si factorului decizional in materie de carucioare.

Klarisse graviduta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Liliana asta cu Eva e din ciclul ...Oricate stii tot mai apare ceva neprevazut! - cel putin pt. mine.

Eu sunt la Anastasiu si am intrebat daca naste si la Eva si mi-a spus ca da, stiu multe altele care au nascut, dar chiar nu m-am gandit la chestia asta - cu nasterile naturale ca daca te apuca cand el e la maternitate la stat ce faci. Ma gandeam ca o mai lungim noi la Eva cumva pana vine si el.

Dar se pare ca nu e asa.
Si intr-adevar Bisoc si Ionel cica sunt doar la Eva.

Deocamdata sunt destul de hotarata sa nu accept nastere provocata, ci sa nasc cu cine se va nimeri acolo - Bisoc sau Ionel, fiind clinica privata si oricum platesti am inteles ca nus e fac diferente intre paciente si se aplica acelasi tratament indiferent daca medicul te-a urmarit in sarcina sau nu. Sper sa am puterea sa ii spun medicului meu ca nu vreau nastere provocata. Daca o sa ii spun sau o las asa (ca sa ma urmareasca cum trebuie) si vad atunci ce si cum va fi.

Oricum am auzit doar de bine de Bisoc, doar ca nefiind la stat nu s-a prea auzit de el, dar cica e super! E chiar mai fain ca Ionel.

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Klarisse sa stii ca de la baby expo incoa' fac research si para research, ma uit la toate modelele, la roti, la orice! Mi s-a parut cel mai tare si atata si bine. Singura lui pb am citit ca e cosul de jos, cel pt bagaje, care nu are margini si aluneca producele din el. Dar m-am documentat si modelul de anul asta e la fel ca cel vechi dar cu cos!

Cristina 23+

Mergi la inceput