Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 22
LilianaR spune:
Ce dragut, summertime, chiar cea mai frumoasa incurajare pe tema asta pe care am primit-o, inclusiv de la cunoscuti si prieteni!
Mersi tare frumos!
Ma pup si eu cu oameni, dar rar si cand imi vine, asa... sau daca vor ei sa ma pupe, nu mor, nu ma feresc... incerc, dar nu sunt eu.
Pragmatism i-am spus si eu, ca imi suna mai bine, dar am fost contrazisa!
Dar e bine de stiut ca poate fi vazut in mai multe feluri, din mai multe unghiuri.
Deci e morfo la 32, ma gandeam eu! La mine nu scrie clar pe programare, o sa-mi intreb medicul peste 2 zile! Si vad dupa daca o fac oar de 2 ori. 
Lucianna, eu merg la Sol Nessebar, inceput de iulie. E tare fain pentru copii acolo! Ca mergem cu prieteni cu 2 prunci. Sa vedem cum rezistam. 
25+ 
LoraG76 spune:
Stop joc, deschid capitol nou!
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 Eu am tinut un jurnal aproape zilnic cu Raul, bine inca e proaspata informatia ca el e mai mic, si am acolo notat exact cum am inceput, cu cati ml pe zi, cate lingurite, ce alimente noi am introdus si cand.....bine, o sa ma duc si cu bebe la aceeasi pediatra ca si cu Raul lunar, dar ca idee, poate uita ceva, sau am notat eu ceva in plus....Caietul Bebelusului al lui Raul o sa-mi fie ca o Biblie ......restul e deja experienta .Apropos, ati mai vazut pe undeva Caietul Bebelusului? sau ceva asemanator? e pe zile numerotat, si saptamanal are informatii despre bebe si tot felul de chestii super utile. As fi vrut sa am si la bebe unul, e mult mai comod decat o agenda banala in care trebuie sa scrii mult mai multe date. Ma rog, stiu ca nu toate mamicile isi noteaza, dar mie mi-a placut, mai ales ca imi doream 2 copii si ma gandeam ca o sa ma ajute. ![]() 20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul |
eu l-am gasit la cienva pe net asa ca vor avea amandoi. da un google si poate gasesti.
-----
Mami de
roza +
24 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
office spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Buna dimineata burticute. ![]() Lore imi pare tare rau pentru suferinta ta insa nu-ti pierde speranta, mai vorbeste cu un medic. Dumnezeu sa iti dea putere. ![]() ![]() ![]() ![]() Crina, Office, Puiutza felicitari pentru schimbarea semnaturii, sa cresteti mari. Trece asa repede timpul, acusica incep emotiile si stam cu bagajele la usa.. ![]() ![]() ![]() Din ciclul vise ciudate, azi-noapte am visat cum se ridica bebe din burta si iesea cu totul in relief..a fost ciudat tare..Bine ca nu mai faceam nasoale cu Badea prin aluat.. ![]() ![]() Va pup sa aveti o zi usoara si racoroasa. ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Multumesc mult!
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
| citat din mesajul lui sabu_dk kamy, felicitari pentru Emanuel. E un frumos foc (dehh, are cu cine semana )lucianna, bine ai venit din concediu - si noi asteptam cu nerabdare ziua de 17 iunie - prima zi de concediu office, si eu ma uit in fiecare zi dupa linia nigra, insa pana acum nu a aparut - numai ca la mine e putin mai amuzant: mi s-a intins tot buricul, si daca asta nu e de ajuns, mi s-a si intors spre dinafara oleaca... Lore. Fii tare, stim ca e greu, insa un gand pozitiv poate face minuni. Si dupa cum zicea si maitreyi, bine ca ati aflat de acum, si medicii o sa stie ce sa faca. In rest, o zi cat mai buna, si va pupicesc dulce pe toate. ![]() ![]() Sabina 25+ cu ![]() |
eu tot studiez zona dar nici urma de ea...la fel si la mine cu buricul iar iulia ma intreaba: mami tu de ce nu mai ai buricel?
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
Chichiutza si Ionela felciitari pentru noile semnaturi!
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Da Alynta nu mai vreau sa ma laud ca ce-i prea mult strica,dar orice i-am zis sau i-am cerut la soacra-mea sau la mama mi-au dat,inca mai mult.Apropo de finante,sunt sigura ca soacra-mea o sa ne ajute mult,mai ales acu de cand sunt gravida tot timpu ma suna si ma intreaba ce sa-ti ia mama? sau ce ai nevoie?sau zice hai ca ti-am facut aia sau aia...bluzite de gravi mi-a cumparat o gramada deja. Nu mi se pare ok ca soacra sa zica ca e "obosita".Dar tu?cu burtica si cu doi copilasi oare nu esti obosita? ![]() Ana 22+![]() |
Sa-ti traiasca soacra ! Stiu multe cazuri pozitive ca al tau! Cu siguranta ca daca acum se comporta asa va fi foarte bine si cand vine fetita!
Din comportamentul soacrei mele se subintelege "daca i-ati facut(pe copii) sa vi-i cresteti! Nu sunt de acord sa duc parintii la bunici si sa uit de ei, sa plec bine merci cu sotul in concedii! Dar o minima implicare parca mi-as dori! Sa vina de exemplu un wekeend pe luna sa-i scoata pe baieti in parc 2-3 ore! Sa le cumpere o inghetata, un suc! Poate sunt lucruri mici dar pentru noi ar insemna enorm! De multe ori cand vine(sta la 100km) ori nu trece deloc(am prins-o o data cu mata in sac din intamplare) sau vine la shoping si trece pe fuga jumatate de ora ostenita si flamanda! Asta este si deja ne-am resemnat!
Saracii maicamii nu am ce sa-i cer mai mult! Are acasa 2 adulti "in grija": bunica de 86 de ani si tatal pensionat pe caz de boala care e dificil! Si ea e pensionata pe caz de boala! Mai are treaba si la tara unde are gradina! Si e mereu cu treaba! E obosita saraca si nu-si mai vede capul de treaba!
Sora mea m-a ajutat si ea! Cand am ziua baietilor de exemplu sau cand am fost in maternitate a venit si a stat cu 3 copii: doi ai mei si unul ai ei de 2 ani! Nu e usor sa faci asa un efort! Dar cand am rugat-o nu a zis "nu" niciodata!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

cu